[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Forever Young bis.

Foarte multe comentarii la post-ul Forever Young. Este poate pentru prima data pe acest blog cand am simtit ideea de "comunitate". Acest mic joc ne-a legat pe toti si ne-a indemnat sper, la un moment de sinceritate pe care l-am impartasit unii altora. Am simtit dialogul si nu doar comunicarea unilaterala ca atunci cand eu scriu si lumea aproba sau nu. A fost mai mult de data asta si va multumesc.

Unii spun ca am trisat la momentul doi. Nu am trisat dar dintre putinele momente in care am iubit as fi multumit cu oricare. Referitor la descriere inca nu ma simt in stare sa evoc sentimentul in cuvinte. Ar fi sarac. Si poate e si o forma de a pastra asta doar pentru mine. Imi asum acuzele de egoism si fraudare a sinceritatii:)

Oricum este important jocul propus pentru ca ne uneste intr-un fel. Si pentru asta va mutumesc din nou.

18 comentarii:

  1. Da! mi se pare foarte draguta idee cu forever young! in felul asta reusim sa ii cunoastem mai bine pe cailalti, sa le intelegem valorile si sa descoperim care sunt momentele care pentru ei conteaza, pt ca, intr-un fel sau altul, le au marcat existenta! pt asta nu pot decat sa te felicit tudor!
    eu nu am reusit sa aleg trei momente, mi a fost foarte greu! totusi, tot jocul asta m a facut sa reflectez la trecut...si sa mi dau seama cat de important este sa traim fiecare clipa cu putere..ca si cum ar fi ultima! asta e numai un cliseu la prima vedere, insa atunci cand esti pus fata in fata cu o asemenea provocare, realizezi ca sunt o multime de momente minunate pe care poate nu le ai apreciat atunci cand a fost cazul..
    inca o data...felicitari tudor! ne ai stimulat imaginatia inca o data , asa cum ai facut si cu 21!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, intr-adevar o provocare...zilele trecute sau mai exact de ceva timp incercand sa aflu de ce nu ma mai simt libera de un timp imi aminteam de mine cea din clasa a VII-a...atunci eram LIBERA, deschisa, curioasa, luptatoare...
    Acea perioada e primul moment pe care mi-l amintesc mereu cu placere. Apoi imi amintesc si retraiesc un moment intens, dupa sarbatoarea Invierii reveneam de "acasa" cu trenul si luasem o decizie grea: sa lupt pentru dragostea mea in ciuda sau chiar si cu cei care ma iubeau cel mai mult...la patru zile nici nu imi mai comunicam decizia, nu mai aveam cui...a fost o tensiune pe care mi-o amintesc cu ceva tristete...si al treilea moment...a fost unic...inainte de o confirmare oficiala medicala in investigatii pentru nu stiu ce boala ciudata...in fata cabinetului medical am stiut ca voi fi mama, am intrat si am spus ca probabil urmeaza alt tip de investigatii...asa era...a fost o sarcina minunata.

    Mai sunt momente de care imi amintesc cu placere.
    Dar in ce ma priveste si momentele triste la un moment dat, mi le amintesc acum si cele pe care mi le amintesc m-au invatat cate ceva...chiar daca nu mai simt ca sunt libera...pana la urma sunt zidurile mele si ca urmare doar eu pot sa le trec

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca si noi multumim inapoi.
    eu: ma bucur ca am stat putin sa ma gandesc si la ieri, nu doar la acum sau maine...mai mult decat atat, m-au impresionat pana la lacrimi emotiile adunate in randurile celorlalti. frumos. simplu. cutremurator.

    RăspundețiȘtergere
  4. oricat am vrea nu vom retrai niciodata acele momente . putem trai doar cu gandul ca s-au intamplat .
    daca ti-as spune ca te iubesc, ce mi-ai raspunde ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. initial m-am gandit ca e un cliseu gen "pestisorul de aur"..apoi am inceput sa aleg din momentele mele doar 3 si am vazut ce e destul de greu..a urmat avalansa de oameni care si-au deschis sufletul...tudor..iti multumim ca scrii..blogul asta e gura mea de aer intr-o lume plina de nori si praf..

    RăspundețiȘtergere
  7. eu una vreau sa-ti multumesc pentru sinceritatea de care ai dat dovada de-a lungul timpului si pentru sentimentul de prietenie pe are il simt decate ori citesc sau scriu pe blogul tau...sa-ti dea dumnezeu tot ce-ti doresti , sanatate, viata lunga cu vama si sa aiba grija de sufletul tau sa nu fie singur niciodata si inima ta sa se trezeasca zambind dimineata in fiecare dimineata...

    RăspundețiȘtergere
  8. Stii ce este cel mai frumos in toata aceasta experienta?

    Faptul ca tu ne-ai facut sa devenim o comunitate, tu ne-ai adunat aici nu doar prin muzica ta, ci prin sinceritatea de care ne-ai dat dovada, prin faptul ca nu ti-e frica sa spui ceea ce simti si ceea ce crezi.

    P.S.: Deja abia astept concertul din decembrie. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :) unii iti multumesc pentru explicatiile detaliate si au simtit acelasi lucru chiar daca nu au avut la fel de mult curaj.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, acum ma uit si eu peste comentarii. Citesc de mult blogul asta, dar ieri am postat pentru prima data.
    Of, ce greu este sa te intorci in trecut, sa-ti dai seama cate lucruri ai lasat nerezolvate, amintiri frumoase, regrete etc

    RăspundețiȘtergere
  11. ciocolata. :)tocmai ne-am creat propria masina a timpului. hihi, sper k ai primit/citit mailul..^ ^

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. o idee bine gandita,trebuie aprciata.noi iti multumim:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Cel mai bine ai exprimat a doua idee prin piesele compuse la Vama Veche (Epilog, Vama Veche, Vara asta, etc.).

    RăspundețiȘtergere
  15. ..de fiecare data cand citesc posturile mi se pare ca nu le citesc indeajuns de repede iar cand se termina le astept cu nerabdare pe urmatoarele. scrii senzational. blogul tau da dependenta!

    Cei care scriu aici cu siguranta apreciaza la valoarea reala fiecare cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  16. e prima oara cind scriu pe blog..deshi il citesc demult...Tudor vreau sa te felicit e super ceea ce faci...:)...ideea asta cu forever young mi-a placut mult...deodata te pune pe ginduri...shi incerci sa-tzi aminteshti tot cea fost frumos shi este ..in viatza noastra...
    1.emotiile primul sarut
    2.fiecare miercure din iarna anul 2 pe care le petreceam la universitate pina la miezul noptzii cu gashka noastra cintind la ghitara"..lume cit te iubesc..."
    3.serile din vara asta petrecute intr-un mic orashel unde nu exista taxi-uri shi lumea dupa distractii merge pe jos ca o familie mare...shi eu cu El printre ei.. in aceasta atmosfera unde nimic nu conta...:)

    RăspundețiȘtergere
  17. aham..kiar a fst geniala ideea...sinceritatea ta si felul tau de a scrie ma fac sa te admir pt tot ceea ce eshti...k artist..k om... si datorita tie..toti cei care scriem aici suntem o comunitate..avem un lucru in comun...ne placi, ne place ceea ce faci, ce scrii, ce canti..:D

    RăspundețiȘtergere
  18. ascult..citesc..vad..ce canti..cum canti..ce scrii..cum scrii..cum esti pe scena..si subit ma rapesc cele mai adanci simtiri:euforie, tristete profunda, veselie nebuna, viata..de aici pot sa mi interpretez cele 3 momente: 1.tristete pt.ce n am facut sau zis, pt ce simt uneori, pt lumea din jur.. pt.Dumnezeu.
    2. iubire ce ti picura n ochi lacrimi, momente de pe cripta primului sarut ce dainuie.
    3.imbratisarea mamei mele, atunci cand deveneam una, un suflet duios mama-fiica.
    iti multumesc pt.ce ne faci sa simtim..
    tu ne aduci..

    RăspundețiȘtergere