Iei o punga de creveti congelati, ii decongelezi, pui putin ulei de masline intr-o tigaie de teflon incingi bine, arunci crevetii sa sfaraie rau, dupa aia ii lasi sa se perpeleasca, stropesti cu vin alb, sare si dupa ce mai stau putin, pui juma de ceapa taiata marunt si doi catei de usturoi la fel de marunt ciopartiti, ii mai tragi peste asta o dusca de vin alb si la sfarsit marar mult si o juma de lamaie stoarsa.Toata operatia ar trebui sa dureze 10-12 min. E absolut fabulos, mediteranean si delicios. Trust my word.
frate...eu stau in camin..in regie.Am ramas fara mancare.astept bonurile maine.sunt rupt de foame..si tu ma iei cu prostii d'astea.
RăspundețiȘtergerede ce ai sters post-ul cu ...???????????
RăspundețiȘtergereSalivez....la ora asta m-as apuca de gatit!
RăspundețiȘtergerenah..ca si eu am gatit azi! tot creveti, dar fara marar. delicios! so..credeti-l pe cuvant.
RăspundețiȘtergereI trust, da' pentru efectul complet trebuia sa pui si poze ;)
RăspundețiȘtergereVaaai, Tudor, pacat ca Andreea nu te-a cerut de barbat. Meriti toate nevestele din lumeeeee. Spor la gatit!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere:)) chiar ca le merita ... daca spala si vasele dupa e perfect :)
RăspundețiȘtergeremi-e foame...:|
RăspundețiȘtergereMiroase a lamaie si a mare pe strazile Bucurestiului.
RăspundețiȘtergeredeja mi'e pofta numai cand aud cuvantul "crevete".o sa tin cont de ce ai zis si o sa fac si eu :)
RăspundețiȘtergere