[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 13 martie 2010

Multumiri

In numele meu si al Vamii va multumesc pentru mesajele de sustinere. Sunt impresionat si conteaza.

26 de comentarii:

  1. Tudor, pentru noi, tu esti un scop, nu neaparat prin muzica, ci prin ceea ce reprezinti.
    Fara tine, multi dintre noi am fi pierduti. Iti multumesc personal pentru increderea pe care ne-o dai zi de zi si sper sa se rezolve cu bine situatia in care te afli. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram si speram ca aceste mesaje iti vor da putere sa treci peste acest moment. Suntem alaturi de voi si asteptam "Cantec de gasit".
    Astazi a fost soare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca am strange niste semnaturi, sa facem o petitie sau ceva de genu,s-ar rezolva ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare rau pentru tot ce ti se intampla.sunt fan vama veche de cativa ani,v-am ascultat cantecele de mii de ori,si am fost la concertele pe care le-ati avut in tgv unde am vazut cat de iubiti ati fost, verdictul mi se pare nedrept, dar in fiecare lucru rau care ni se intampla exista si o parte buna, stiu ca e un cliseu ieftin, dar asta sigur te va ambitiona sa creezi ceva spectaculos.mult succes

    RăspundețiȘtergere
  5. Multi spun sa se stranga semnaturi. De ce nu s-a facut asta pana acum, caci inteleg ca procesul dureaza de cativa ani? Acum e prea tarziu. Trebuia sa ne revoltam si sa ii sustinem inainte, nu dupa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi trebuie sa va multumim pentru ca existati!

    Si pentru ca luptati pentru idealurile voastre ce se intrepatrund cu ale noastre!!

    RăspundețiȘtergere
  7. cu draga inima, orice s-ar intampla eu una am sa va sustin mereu pt ca meritati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi iti multumim ca existi si sper ca munca ta sa nu se opreasca aici. "Nu am chef azi" de pitzipoance fara voce si fara talent. AM chef sa ascult muzica sufletului meu, adica muzica ta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate in fiecare zi a ultimelor saptamini nu aud decit "intimplari" cu final de genul celor intimplate tie. Sint convinsa ca vei crea ceva si mai bun decit pina acum = daca se va putea:).

    RăspundețiȘtergere
  10. "multumiri" ?
    PRIN MUZICA!

    cantec de gasit,

    "alerg nebun, si-mi scoate inima fuuuuum"

    asa imi multumesti mie. 1+1 = multi

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer? Muzica dumneavoastra e singura muzica romaneasca pe care eu :) si generatia mea o mai ascultam.
    ..si suntem adolescenti. Cel putin eu am descoperit Vama acum un an si am descoperit cu mare placere ca nu exista melodie care sa nu-mi placa :)

    RăspundețiȘtergere
  12. doar stii ca toti suntem niste rautaciosi

    RăspundețiȘtergere
  13. Cand ma gandesc la Vama Veche ma gandesc la tine, la Tudor Chirila . Tu esti sufletul acelei formatii. Fanii tot ai tai raman,asta sa stii sigur.chiar daca nu le mai poti canta live,pe youtube si alte siteuri tot vocea ta se va auzi cantand Nu am chef Azi sau Epilog,tot tu faci melodia sa fie mai buna. Fanii sunt ai tai, chiar daca de acum Veche vor canta melodiile, lumea tot pe tine si pe cei din vama va iubeste!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tudor in urma tuturor scandalurilor astea ma uitam pe www.vamaveche.ro la poze,unde sunt comentarile alea audio si ma intreb mereu ce a putut schimba toata alea.In comentarile alea se vede prietenia. Si daca tu,sau cei din Trupa Veche numai simtiti nimica la auzul lor atunci nici unul dintre voi nu merita sa cantati acele piese.

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi iti multumim pentru tot.Suntem alaturi de tine.Mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru ca te iubim si va iubim. Va vom fi mereu alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi doresc atat de mult ca voi, cat si muzica voastra, sa nu imbatraniti niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  19. foarte tare tudor tine-o tot asa . Am o rugaminte pentru toti cei care iti lasa comenturi am nevoie de un vot urgent, blog.decoleaza.ro/c-mihaela/ (click pe una dintre cele 5 stelute de sub text) v-as fi recuoscator .toate respectele mele” ….

    RăspundețiȘtergere
  20. Stii ce e mai crud?
    Nu ca ai pierdut nu niste cretine de piese. Nu. Crud este pentru ei. Crud este ca ei au cautat o voce ca lui T Chirila. Tu le lipsesti lor. WTF.. inseamna ca Tudor Chirila a fost ceva ce a ajuns sa le lipseasca.
    Lasa ca ai cap si talent sa le inlocuiesti. Desi e pacat...
    Dar macar asta e o consolare.... poate. Stima

    RăspundețiȘtergere
  21. @Decu Adi
    "cretine de piese"? Ce-i cu tine omule? Cum poti sa zici asa ceva? Puteai sa folosesti alta constructie ca sa ne explici cat de nasoala e situatia. Piesele acelea au facut istorie! Au starnit o multime de controverse... au simplificat felul unor indragostiti de a-si spune ceea ce simt unul fata de celalalt... au adus zambete, lacrimi, frustrari si regrete la suprafata... Nu as numi asta 'cretin'. Fiti mai chibzuiti cu cuvintele...
    Si Tudor...multumirile tale sunt binevenite...ne-ai incalzit sufletele cu fiecare piesa cantata, macar un suport moral putem sa iti dam si noi in schimb. Toate cele bune! Si profita cat poti de timpul petrecut la Paris!

    RăspundețiȘtergere
  22. Tudor,izvorul asta de creatie esti Tu..daca vezi asta restul sunt "chestii".

    RăspundețiȘtergere
  23. Dupa ce am citit mai nou, se pare ca de fapt trebuie sa le multumesti si fostilor tai colegi. E adevarat ce am citit pe libertatea.ro?

    " 21. un prieten vama veche | 2010.03.15 | 22.56
    Fapte, nu “pareri”:
    - Atunci cand Traian Balanescu concerta la Ateneu, T. Chirila avea 5 ani, - Cand Liviu Manescu avea primul concert impreuna cu Robert Anghelescu (Proconsul), T.Chirila avea 6 ani, - Cand Traian Balanescu a compus piesa “ANA” , T. Chirila avea 7 ani, - Cand Traian Balanescu a compus piesa “IUBESTE” , T. Chirila avea 8 ani, - Cand Liviu Manescu isi lua atestatul de muzician , T. Chirila avea 12 ani, - T. Chirila a inceput sa invete sa cante la chitara, pentru a putea compune alaturi de colegii sai, dupa lansarea primului album Vama Veche (Nu am chef azi), - Albumul “Am sa ma-ntorc barbat” este versificarea intamplarilor din stagiu militar efectuat de Liviu Manescu la batalionul disciplinar din Rm. Valcea. T.Chirila nu a facut armata, - T. Chirila e un actor talentat nascut in zodiac Gemenilor, - Pentru a putea canta piesele “Vama Veche” T. Chirila trebuie doar sa ceara acordul celorlalti compozitori, - Trufia este un mare pacat!"

    (http://www.libertatea.ro/stire/tudor-chirila-eu-am-scris-toate-textele-cantecelor-sunt-indurerat-279790.html)

    RăspundețiȘtergere
  24. Adunati-va in pana mea.orgoliul lui nu-l lasa sa cante.nu meriti piesele.nu meriti toate laudele cu 'chirila-sufletul vamii'.vama veche si vama inseamna exact ce e: o echipa.de care trebuia sa ai grija.aroganta ucide tot ce a fost.habar nu ai tu ce e aia prietenie!

    RăspundețiȘtergere