[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 7 martie 2010

Sunday Paris

Azi a fost o zi de pauza. Nu ma intrebati de la ce, ca nu va spun. Oricum, nu sunt in vacanta. Dar, fiind duminica, am luat-o la picior. St.Sulpice, Jardin du Luxembourg, St. Germain du Pres. O sa vin mai tarziu cu fotografii si doua filmulete supertari. La Paris cea mai tare placinta cu mere se mananca la domnul Popescu la restaurantul Doina. Nu ratati. Revin.

9 comentarii:

  1. Fericitule...la Paris, cu treaba sau fara, este extraordinar!

    Ah, si trebuia sa ne faci pofta cu placinta de mere:)))?

    Let's see the photos ...Enjoy every moment in Paris:)

    RăspundețiȘtergere
  2. placinta cu mere??nuu...nu e tocmai una din preferintele mele...dar Parisul..hmm sper ca vreodata sa ajung si eu!(poate cu bursa de la facultate vara viitoare)

    RăspundețiȘtergere
  3. Saint Germain des Pres, de obicei. Bine-ar fi sa-ncerci si alte culinariseli pariziene, placinta cu mere e mai buna la Viena :)

    RăspundețiȘtergere
  4. St.Suplice mi-a placut cel mai mult dintre toate bisericile din Paris...si Podul Artelor

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te intrebam, ne-ai dat deja niste indicii. :) Probabil ca lucrezi la proiectul acela care n-are legatura cu niciuna din profesiile tale.
    Thx pt. pontul cu placinta de mere, o s-o incerc next time.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu pot sa cred ca iti place la Popescu.. :)) eu sunt fata, deci i-am pus eticheta de libidinos, avand in vedere ca chez cristina s-a inchis de curand, maine plec acasa si am nevoie de mucenici ii voi face azi o vizita si o sa incerc si placinta.

    RăspundețiȘtergere
  8. uf! Doina? este de evitat restoul, multe experiente aproximative!

    RăspundețiȘtergere
  9. cea mai buna mancare romaneasca o gasesti la Chez Elena, bdv Picpus, Nation..!! e chiar ca la mama acasa.. desi ti-as recomanda sa incerci si alte delicii culinare. de prin Asia (in cartierul chinezesc), Orient (Bastille) si de c enu si o frantuzeasca ( Odéon).. in special la cuisne de sud ouest. enjoy Paris si la cat mai multe si frumoase poze.....

    RăspundețiȘtergere