[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 1 mai 2008

Inertie de Pasti

Pentru ca de atunci nimeni nu a mai invins o lume intreaga Iubind.

Pentru ca nimeni nu a mai reusit sa ierte atat de mult.

Pentru ca Omul face din iertare trofeu si povara si-apoi se-ndoaie sub greutatea lor.

Pentru ca nimeni nu a triumfat in posteritate iertand.

Pentru ca pacatul cel mai mare al oamenilor este acela ca nu inteleg Omul.

Pentru ca a inteles Omul in frica, in ura, in tradare si in lacomie apoi in necredinta si in slabiciune, in pacat.

Pentru ca nimeni de atunci nu si-a mai incredintat fiinta Lumii.

Pentru toate astea pe cat de simple pe atata de neatins El este fiul lui Dumnezeu.

8 comentarii:

  1. "Pentru ca de atunci nimeni nu a mai invins o lume intreaga Iubind"...wow..atat de adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.. ai dreptate.. O lume din ce in ce mai rea.. mai nonconformista.. O fi bine, o fi rau.. nu sunt in masura sa spun, dar cred totusi ca nu e un lucru bun.. Daca lumea va continua asa.. o sa ajungem cu totii pe urmele lui Henry si a Wannabe ? O lume pe sarma?
    App. de Henry si Wannabe.. super tare... clip , melodie , idee , personaje :) Super original.. Imi place.. chiar daca clipul si melodia sunt mai vechi aparute.. nu am apucat numai in seara asta sa scriu.. si nu cred ca e tarziu.. :) Sunt fana !! Si Tudor ;)) sa stii ca Wannabe nu are dreptate.. canti mai bine decat Henry :D :P :D :P ;)) Oricum se pare ca Wannabe are ceva cu tine.. ori te place.. ori e invidioasa ca esti mai dragutz decat Henry :D :D :D .. si are de ce :P Gata nu mai zic nimic despre asta.. ca o sa ajung sa fiu si eu criticata de Wannabe :P !!
    Imi place.. Fan pt totdeauna :) Fan Vama , Tudor si chiar si Vama Veche.. chiar daca nu mai este.. fanii nu mor.. nu ? :)
    Bafta Tudor .. sper sa mai pot scrie si alta data :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nimeni nu a mai invins o lume intreaga Iubind pentru ca nu a stiut sa iubeasca, sau nu a fost suficient...eu cred ca mai sunt multi care au invins Lumea prin Iubire si implicit Sacrificiu...

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce Om si oameni? Exista vreo diferenta!?

    RăspundețiȘtergere
  5. si nu doar ca atunci a iubit, a iertat,a triumfat...ci continua sa faca asta...si pentru ca inca se indura si inca ridica si inca iubeste..

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca de atunci nimeni nu a mai invins o lume intreaga Iubind.--->aceste randuri dor..pt ca sunt atat de adevarate..pt ca arata o parte din lumea care ne inconjoara..ne arunci cu cruzime in fata o realitate d care putini suntem constienti

    RăspundețiȘtergere
  7. God bless you...doar atat pot spune. dar stii, exista o diferenta intre Lumea lui Iisus si Lumea de azi: suntem prea multi pentru a reusi Cineva sa ne indrepte sprea calea cea dreapta...si continuam sa ne inmultim cu "nerusinare" :))

    RăspundețiȘtergere