[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 15 mai 2008

300. Erata.

Am facut un pariu si am castigat. Am pariat ca daca voi scrie pe blog ca am alergat gol pusca pe la Universitate o parte a "presei" o va prelua. Am castigat. Va dati seama in ce situatie suntem?

Neil Simon spunea in Biloxi Blues: Oamenii cred tot ce citesc. Cava magic se intampla cand este asternut pe hartie.

Credeti ca pesroana care a dat copy-paste s-a intrebat daca ar trebui sa verifice? sa fim seriosi. Nu e in fisa postului. Va dati seama ce specimene se ascund sub numele de jurnalisti si la umbra diverselor fituici sau "agregatoare de stiri"? E inspaimantator.

Acum doua zile ma aflam la Frankfurt la ora noua seara impingand prin aeroport caruciorul unei persoane handicapate. Am intrebat-o pe fata care lucra la lounge-ul pentru cei cu dizabilitati cate persoane muncesc in acest departament in cadrul Lufthansa. 300 mi-a spus ea zambind. Suntem trei sute.

Pe aeroportul Otopeni liftul care ar trebui destinat mai ales acestor persoane era intesat de lume cu bagaje si sosea cam lacinci minute.

Imi pare rau ca n-am alergat gol in jurul rondului..sau mai stii poate am facut-o deja...


PS. Ziare.com revine asupra "preluarii" si ma face mincinos spunand ca o informatie nu se verifica daca e preluata direct de la cel implicat.Adevarat.

Aflu si eu acum ca blogul meu este doar o sursa de stiri. Ce prieteni idioti trebuie sa am care totusi nu au crezut nici o iota din ce am scris si s-au amuzat asteptand reactii care nu au intarziat sa apara...Of of nuantele astea...Revin si spun ca jurnalistul copy-paste si-a facut din plin datoria:)))

23 de comentarii:

  1. Am fost sigura ca de-asta ai scris, ma bucur ca am castigat pariul cu mine insumi:-)).
    Zilele trecute am observat un aspect asemanator, in parcariile de la Cora si Carrefour toate locurile de parcare pt persoanele cu handicap erau ocupate, si ma intreb daca pe buna dreptate?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Magia cuvantului se declanseaza nu atunci cand il citesti, ci atunci cand il intelegi! daca posezi capacitatea desigur ;) nu e totuna sa fii spargator de bolovani(pt multi dintre ziaristi, cuvintele sunt bolovani, le iei dintr-o parte si le muti in alta)sau sculptor; nu neverificarea surselor trebuia sa le reprosezi, ci miopia, "vederea neclara"; doamne apara ... azi maine o sa scrie ca-ti place sa umbli pe sarme, in timpul tau liber! nu mai intrati pe terenul metaforei, domnilor ziaristi (unii dintre ... )e un teren alunecos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi Tudor! Someone today asked me: y are 33 years old, what do y know for sure? i was walking and thinking, walking and thinking, i did came up with the answer for myself, now i want to pass on this question: what do y know for sure Tudor?

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ai alergat sau nu..in jurul rondului...cu sau fara ceva pe tine...nu au ziaristii...si jurnalistii...ei zboara dupa tot ce se zice si cauta senzationalul...mai pun si o floricica ...doua ca sa sune bine...si stirea e gata...dar iti dai seama tudor?....dk mai puneai si o poza...?sau aparea una de la cineva??doamne fereste ziceau ca le-ai dat-o u...:))mai stii...:))))glumesc...stiu cum fac...mie mi-au zis ca vreau sa ma mut in bucuresti...si eu spusesem in prealabil ca singurul loc care imi place intradevar din bucuresti este parcul cismigiu...cand am auzit ...i-am intrebat..."unde sa ma mut???in cishmigiu??:))"sau....au taiat la montaj...si a rezultat ca pt un concurs renuntam la facultate...:))nu facusem nici o conexiune....si...gata...ca sa fie...senzational!:))vba aia...eu sunt UN NIMENI...dar despre tine...ce nu ar scrie...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. tudor am o rugaminte.ai putea sa imi explici daca "zona in picioare" e situata langa scena..?sau mai bine zis.dintre "zona in picioare" si "sector G" ce ai recomanda?daca tu esti fan si ai dori sa ai cel mai bun loc la concert..unde ti.ai lua?nu conteaza diferenta de bani.intreb pentru ca nu am mai fost la arene si pe myticket.ro nu arata nicio harta si am inteles de la un prieten care a fost la un concert acolo ca el a stat in picioare si a fost langa scena.in cazul asta as alege clar biletul de 25 mai ales ca nu vin sa stau pe scaun.multumesc anticipat.sper sa imi raspunzi cat mai repede pentru a.mi procura biletul.ne vedem la concert!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Sala Palatului am fost sa ne luam bilete astazi si nu aveau, nu primisera inca...
    Unde au bilete, va rog sa-mi spuna si mie cineva de unde a luat.
    Nu ma intereseaza on line si daca se poate undeva prin 1.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anna, incearca la Diverta!

    Tudor, de ce nu apare cuv mare in versurile melodiei 17 ani?

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Andreea. Tu ti-ai luat de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit versurile, acum. Le-am citit prin ferestre de vise.
    Ce frumoase sunt! Abia asteptam sa le cantam impreuna.
    Concertul, e singurul cadou pe care il vreau de ziua mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. stiu persoane care si-au luat, eu o sa imi iau zilele astea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Anna, mi-am luat eu de la Diverta din Plazza miercuri... acolo gasesti sigur !!

    See you here !!

    on-topic :

    Stiam ca e la misto pus articolul, tocmai d-aia nici n-am comentat :d sa nu dau de banuit :p
    Anyway.. Good one Tudor !! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Panda.
    Andreea, este plaja, plaja fara mare nu-i.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sincer nu mi-am pus intrebarea daca articolul e sau nu adevarat. Mi-a placut extrem de mult, toate amanuntele descrise, cuvintele folosite si personajele din acea povestioara (daca pot sa ii zic asa). Suntem aici sa scriem... imaginatia este adevarata noastra prietena... Esti nebun (in sensul bun al cuvantului) Tudor si imi place asta...intotdeauna mi-a placut poate pentru simplu fapt ca sunt si eu la fel de nebuna.

    oricum ideea ca atare a fost geniala. Felicitari Tudor pentru tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.cancan.ro/2008-05-16/Tudor-Chirila-a-alergat-gol-in-Piata-Universitatii.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe tine chiar nu te ingrijoreaza faptul ca oamenii astia care iti posteaza comentarii cred tot ce spui tu? Nu ti se pare incredibil ca pe langa presa mai manipulezi si o gramada de oameni care te apreciaza si pe tine si munca ta? Respectul unde e in toata treaba asta? Si de ce fanii trebuie sa fie "victime" ale unui pariu idiot, care nu face altceva decat sa sublinieze evidentul? think about that!

    RăspundețiȘtergere
  16. pt corina v...ce cauti aici(pe blog) daca spui ca tudor manipuleaza oamenii?...vrei sa fii manipulata?
    un fan adevarat citea blogul si chiar spusese cu cateva zile inainte ca nu era in tara!
    Chiar eram ofticata pe acesti asa zisi jurnalisti de copy paste..si ai facut foarte bine, consider k toti artistii sa induca in eroare presa..poate se vor trezi si vor incerca intai apa si apoi se vor arunca!!
    ne vedem pe 6 iunie la arene!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. ploaiedelicurici --- pana acum ceva timp citeam cu mare drag blogul asta dar asta chiar m-a dezamagit ... in fond, nu inteleg de ce un blog trebuie sa devina motiv pentru pariuri sau chestii dinastea care provoaca sentimente urate. Blogul asta chiar imi trezea niste sentimente fumoase.. imi pare rau ca a ajuns asa... Presa e asa, nu de ieri de alaltaieri ci dintotdeauna. Nu cred ca era necesara o astfel de demonstratie. Partea proasta, repet, este ca unii intre fani chiar au muscat din gogoasa asta. Nu ma deranjeaza decat faptul ca sunt folositii fanii intr-un razboi care nu e al lor. Atat!

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. ir imi pare rau ca te-am dezamagit...dar tu sigur ai puterea sa ierti:))

    RăspundețiȘtergere
  20. comentariul asta cu ":))" suna a ironie. in final, pentru tine, ce conteaza un fan in minus, nu? never mind...

    RăspundețiȘtergere
  21. Citesc ziarele in fiecare dimineata. Mai putin tabloidele…si cred ca stim cu totii ca ceea ce se scrie acolo e doar pe jumatate adevar…
    ...sunt putini cei care citesc tabloide si sunt foarte, foarte multi cei care citesc despre lucrurile care sunt cu adevarat importante. Nu fac parte din cei care citesc stiri despre cine cu cine se culca. Exista lucruri importante in care se merita sa investim timp si cunoastere.

    Cat despre albumul Vama…
    ...daca iti pasa de un lucru si e important pentru tine, nu mai conteaza daca acel lucru il faci bine sau nu. Conteaza ca acolo este inima ta

    RăspundețiȘtergere