[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 20 mai 2008

Ars de vant

Intre lucrurile pe care a trebuit sa le fac azi si care m-au purtat catre un soi de obiectivare, adicatelea eu ajunsesem sa ma uit la mine cam pe dupa pranz asa, intre acesti doi Tudori dintr-o zi de mai cu soare discutabil, am apucat sa simt o unda de vant care mi-a spulberat in fata amintiri din anii trecuti...an de an, vara, vantul apuca sa-mi spulbere obraznic in fata amintiri din ani trecuti. Intr-o zi, cu fata brazdata de vant si arsa de amintiri fiecare dintre noi...va pleca...

7 comentarii:

  1. atunci nu ne mai ramane decat sa ne lasam brazdati de soare vara de vara, asta ca sa ne obisnuim cu ideea

    RăspundețiȘtergere
  2. azi am stat 10 minute si m-am uitat in gol si mi-au trecut prin minte toate momentele importante din ultimii 4 ani. Am zis ca eu nu o sa devin nostalgica atunci cand se va termina liceul..si cu toate astea azi m-am surprins amintindu-mi tot felul de lucruri.
    Aud din toate partile "incep responsabilitatile. gata cu joaca.. " si imi vine sa urlu: eu nu o sa uit ca ei..ca toti ceilalti sa ma bucur de viata si nu o sa ma adancesc in nepasare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. stii ce am observat? k odata cu trecerea anilor, amintirile neplacute se estompeaza si raman vii cele frumoase...la mine cel putin asa se intampla...si asta ma ajuta sa nu regret nimic din ce am trait...

    RăspundețiȘtergere
  5. amina: asa e. sau poate depinde de la om la om. ce vrea sa isi aduca aminte. momentele frumoase sau cele mai putin frumoase..

    RăspundețiȘtergere
  6. Unii nu pleaca niciodata.
    "Limpede insa nu vezi decat cu inima, ochii nu pot sa patrunda in miezul lucrurilor. . ."

    RăspundețiȘtergere
  7. "murim de doua ori.Prima data,murim cand murim.A doua oara ,murim cand mor toti cei care ne-au cunoscut."

    RăspundețiȘtergere