[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 20 mai 2008

Conferinta de presa

Azi am avut conferinta de presa. Jurnalistii copy-paste ne-au ocolit. Nu era nimeni dezbracat, nimeni nu inghitise un fermoar, nu erau operatii estetice mascate, n-a fost sange, nici o gaina violata si nici vreo masina scumpa achizitionata pentru vreo blonda platinata. A fost vorba de primul disc din Romania lansat pe net prin intermediul sms-ului. Pe vamamusic.ro.

Neinteresant pentru jurnalistii copy paste.

13 comentarii:

  1. neinteresant pentru jurnalistii copy-paste, hahahh... normal, pai ei cauta ceva gen: scandaaaaaal!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic: Tudor, de unde pot cumpara primele voastre albume ? Nu am chef azi, Vama Veche ? spune-mi, te rog. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Tudor,

    Cei care sunt in strainatate nu va pot cumpara albumul prin SMS :)

    Exista alta modalitate de a face rost de album (e), online?

    Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Am un dinte impotriva artistilor care se plang.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. ti-ai dat cumva acordul ca posturile tale sa fie "copy/paste" pe site-ul http://regizorcautpiesa.ro/blogroll? pentru ca fura aia la greu. am descoperit din greseala, pentru ca si eu sunt deposedata...

    RăspundețiȘtergere
  9. :o, dar ii 11.30(ora knd am accesat blogu' tau) si parca ai anuntat ora 13 in laptaria lui Enache...no bine no;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut.
    Mie imi place muzica trupei Vama (din preview anticipez ca lansati un album reusit). Totusi judec altfel faptul ca jurnalistii nu au venit la conferinta voastra de presa.

    Sunt zeci de conferinte de presa zilnic, jurnalistii nu le pot acoperi pe toate; e posibil ca multi sefi de departamente sa fi ales alt loc unde sa-si trimita reporterii cand auzeau de o conferinta de presa despre un eveniment despre care deja se stiu multe (informatiile sunt deja pe site, ce mai era de aflat despre lansarea pe sms?).

    In plus, eu cred ca evenimentul nu e atat de revolutionar. De ceva timp se pot downloada melodii in schimbul unui sms cu nu-mai-stiu-ce cost. Lansarea unui album prin sms e o extensie a acestui tip de transmitere de informatii, dar nu e atat de important incat sa se inghesuie presa sa va puna intrebari.

    Cand Radiohead si-a pus albumul la dispozitia internautilor cerand oricat in schimbul descarcarii - a fost ceva neobisnuit. Acum se intampla si in Romania. Dar Internetul sparge granitele. Si al doilea care face ceva interesant nu e la fel de interesant ca primul.

    In concluzie, cred ca sunt multe motive pentru care jurnalistii nu au venit la conferinta, dar nu i-as numi pe cei absenti "copy-paste".

    RăspundețiȘtergere
  11. andressa.ro: nu i-am numit copy-paste pe cei absenti. Ci pe cei absenti care chiar fac asta. Nu are rost sa-i enumar se stiu ei foarte bine.

    Nune asteptam la o prezenta exagerata la conferinta. Oricum jurnalistii copy-paste nu au venit nici inalte ocazii...daca viol nue nimic cu e...

    RăspundețiȘtergere