[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 14 mai 2008

Ieri seara in oras.

Aseara am alergat dezbracat pana la brau in jurul ceasului din rondul universitatii strigand Vamaaa lanseaza Vammaaa. Mai grav ca in afara catorva aurolaci fascinati mai degraba de ideea de cerc decat de anuntul insine nimeni nu aparut sa remarce gestul meu de exhibitionism. Alergam si strigam.

Era pe la ora noua. Nici traficul nu mai era cel de pe la pranz asa ca oamenii se multumeau doar sa ma evite usor. Eram in blugi in tenisi si alergam in juru'rondului urland. Paulica best of friends ramasese in masina prin dreptul arhitecturii. Doresc sa mentionez ca eram treaz ca o dimineata de primavara si in deplinatatea facultatilor mele.

Aurolacii au obosit dupa vreo trei ture si s-au aruncat pe spate strivind lalele din rond si privind stelele.A venit politia intr-un final. M-au legitimat si i-au ridicat pe aurolaci. Mi s-a parut foarte tare. Unu din politisti mi-a spus ca mogaldeatza lui asculta Pe sarma. In sfarsit, pentru un oras fara primar mi s-a parut ca politistii au avut discernamant. Pe nebunu' care urla "vaaamamaaaa" l-au legitimat si l-au lasat sa plece iar pe aurolacii care numarau stele i-au dus spre sectie. Nu cred ca au ajuns cu ei la sectie pentru ca au luat-o spre Scala. Sunt convins ca i-au coborat acolo ca sa faca putin loc curvelor din fata de la Diverta. Am mai stat putin in rond si dupa aia am cantat cu niste rockeri beti pe trepte la Arhitectura si cu un bancher de la Zurich care si el beat a crezut ca Interul era pe partea noastra...Bancherul lucra la UBS.

A facut senzatie cand a cantat Let it be. Si-a scos ochelarii cu rama subtire, patruns de importanta momentului, si-a dres un glas pitigaiat care parca s-a strangulat si mai tare si clatinandu-se in cautarea unui punct de sprijin imaginar a inceput sa cante. Doar ca el a inceput cu refrenul si rockerii cu strofele. Nici el nici ei n-au realizat. Cand a terminat de cantat a inceput sa planga, ne-a spus ca iubeste Romania pentru ca s-a imbogatit aici si-a plecat spre Arhitectura. I-am atras atentia ca Hotelul e peste drum si a inceput sa rada. Ultimele lui cuvinte au fost: You have elections! It is important for your economy and development that the one who steal most should win!! Money is for thieves!! Si-a plecat. Am plecat si eu si-am mai dat o tura in jurul rondului ca sa-mi promovez albumu'...Vazand ca nu prea mai e nimeni mi-am dat jos pantalonii si am alergat gol-golut. Ma mir ca nimeni nu a observat desi m-au santajat unii care zic ca au poze...Vrajeala cred..Sau...Poate aurolacii???

31 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate cu nişte aripi pe care să scrie "Vama" ori "Pe sârmă" mesajul ar fi fost mai uşor de transmis. Poate oamenii s-ar fi oprit şi ar fi fotografiat zburătorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. eram pe Tudor Arghezi la ora aia...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca aveam indoieli ei bine acum m-am convins ca dus rau nu e jignire culmea e chiar apreciere!!!

    gol?!?! hmmm unde o fi fost oare prietena mea Amalia...am sa ii dau linkul catre postul tau ca sa isi bage unghia in gat precum pitigoiul de ciuda :))))))

    ai noroc cu politaiul, ca daca nu era fac...prbabil te trimitea la primarie sa platesti vestita taxa de publicitate ....

    nocheinmal.....gol?!?!....GOD damn it eu unde eram?

    RăspundețiȘtergere
  5. off topic : cam nesimtit de scumpe biletele la concertul vostru. Nici la armin van buuren nu e asa de scump, sau la fat boy slim pe 11 iulie. o fi inregistrat albumu' in bulgaria....dar totusi...nu e frumos sa va scoateti parleala din bilete! dezamagita...

    RăspundețiȘtergere
  6. hei!
    ce se-ntampla?
    e 15 mai si n-au aparut versurile.:(

    RăspundețiȘtergere
  7. @ .

    be patient man... prespun ca or sa apara dupa ora 12.. sau in cursul zilei de azi..

    RăspundețiȘtergere
  8. @mariko_san

    eu stiam ca l-au inregistrat in ungaria... si parerea mea ca 25 de lei nu e chiar asa exagerat de scump. E chiar rezonabil pentru un concert de lansare.

    Tu cam cat ai fi dat ca sa vi la lansare?

    eu as fi dat oricat...

    RăspundețiȘtergere
  9. @mariko_san

    e mult 25 de lei? e lansare ;) nu e un concert obisnuit

    app la fat boy slim intrarea e 30 :)

    RăspundețiȘtergere
  10. si acu on topic: esti nebun!!! :)
    trebuia sa ne chemi si pe noi sa alergam cu tine :))

    RăspundețiȘtergere
  11. omani buni ( vorba lu' junioru) ma refeream la cele de 70 lei, ca banuiesc ca nici unul dintre voi nu vrea sa stea langa WC, sau la iesirile de evacuare! si da mi se pare mult! iar la fat boy slim e 30 lei, dar pe langa el vin si alti dj, ca sa nu mai zic, ca sunt 2 seri, si daca iti iei bilet pt amandoua dai 50 lei. nu e cu loc, e in club asa ca e alta distractie. ca sa nu mai zic de armin ca e 30 sau 35 biletu', si nenea e strain, si a fost numarul unu ceva timp. da ma rog poate voi chiar sunteti uber fani.....distractie placuta zic!

    RăspundețiȘtergere
  12. mariko san

    intelegem ca ne apreciezi munca:)))fiecare insa cu preturile lui de asta se numeste piata- cerere si oferta

    spune-mi fatboyslim canta live??:))

    RăspundețiȘtergere
  13. fatboy slim nu canta, el mixeaza .. dar nu asta conteaza... probabil ca daca la FBS n-aveau numai locuri in picioare.. ar fi avut si preturi mai ridicate.. acum nu trebuie sa comparam VAMA cu FBS sau cu Dj... e alt gen de muzica.. alt gen de show...

    anyway... mi se pare aiurea sa te duci la un concert si sa stai pe scaun .. parerea mea..

    ne vedem pe 6 la arene...

    RăspundețiȘtergere
  14. si mariko, FBS mixeaza pe plaja, nu in club :p

    RăspundețiȘtergere
  15. stiu ca suna truism invechit, dar traiam intr'o lume, intr'o tzara, intr'un orash unde suntem obishnuti, si inca prea mult, cu nebunia.

    si cum zicea maestrul Freud, normalitatea e un ideal fictiv...

    RăspundețiȘtergere
  16. Povestea e pe bune??? ...ai alergat la Universitate? si acum ne spui :)?

    RăspundețiȘtergere
  17. mariko_san

    alea la 25 de lei sunt pe gazonul A, daca te duci mai devreme poti chiar sa stai in primul rand..
    banuiesc ca sunt unele mai scumpe, dar acelea sunt pe scaune... pt persoane mai comode, pe vipuri ...

    RăspundețiȘtergere
  18. super tare!
    pacat ca nu ne-ai chemat si pe noi sa alergam cu tine...eu una sincer as fi alergat...
    e super tare melodia Pe sarma... abia astept sa ascult noul album...

    Imi pare rau ca eu nu pot sa merg la lansare caci Oradea e putin cam departe...dar cu sufletul voi fi alaturi de voi

    apropo...Tudor cand mai ai vreo idee traznita anunta-ma si pe mine ca eu te sustin :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Tudor...e 15 mai..18:07...versuri :-? lucrati la ele ?:D

    RăspundețiȘtergere
  20. yeyyy..au aparut versurile :X

    mai tudor, te iubeste presa pentru blogul tau. Ce atata creativitate? copy+paste e perfect :P

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. stii...credeam ca ai o viata mai pretentioasa...sunt placut surprinsa ca micile bucurii ale vietii iti aduc un zambet pe buze...in ceea ce priveste promovarea in jurul rondului...cred k glumeai ...nu???:)))pup...esti tare..cand am citit...am si incercat sa imi imaginez faza...pot sa spun k m-am prapadit de ras!!
    ink ceva...dragilor...nu va obliga nimeni sa mergeti la concert si cu atat mai putin sa stati la WC-uri...pt un concert live si nu din butoane...25ron...cu care scuza-ma ce mai faci in ziua de azi?mie in craiova care e un orash mai ieftin comparativ cu bucurestiul...dk imi ajunge de 1 taxi si suc...de tigari altii!
    cererea si oferta de care vbea tudor...in caz ca nu stiati...nu ei pun pretul si nu totul se duce in buzunarul lor....locatia..promoterii...reclamele...albumul in sine...dupa de la lumini...sunetisti....ooo...si cate si mai cate....VAMA stie:))SO>>>NO OFFENCE!nu va suparati!

    RăspundețiȘtergere
  23. spui ca erai treaza ca o dimineata de primavara si porma pomenesti de bancher care era "si el beat", fi mai atent cand dai gogosi la presa, risti ca un copy-paste dinala sa si citesca postul nu doar primul paragraf

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat de inocent poti sa fii sa crezi o asemenea poveste. Tudor ai fi tu un excentric, poate daca ziceai ca ai alergat gol pe malul marii te-as fi crezut, dar in centrul Bucurestiului...asta e prea de tot...
    oricum bv tie pt ca ai pacalit presa...asa le trebuie alora care iau bani de pomana.

    RăspundețiȘtergere
  25. Todore..c sa zic..no comment...esti tare...mi-am luat deja bilet la concert si abia astept sa ne incanti cu un show de toate zilele asa cum ne-ai obisnuit...ar fi super dak ati canta si cate ceva din melodiile mai vechi...oricum sunteti de departe preferatii mei...tineti-o tot asa...
    P.S. cand te mai gandesti sa alergi gol pe la universitate sa ma anunti si pe mine...as fi mai mult decat incantat sa mi te alatur...;);)

    RăspundețiȘtergere
  26. da...deci...am primit link-ul de la un prieten...si trebuie sa recunosc ca e umpic geniala postarea:)...hey, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...;)...succesele mele in continuare...ne vedem la lansare;))

    RăspundețiȘtergere
  27. mi se pare bun pentru scenariul unui videoclip acest post , inca nu stiu pentru ce melodie n-am apucat sa ascult albumul

    RăspundețiȘtergere