[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 14 aprilie 2010

Hristos a inviat!

Pentru ca ne indepartam din ce in ce mai mult de ziua aceea, riscam sa nu mai credem. E aidoma unui vis frumos pe care uitam sa-l notam imediat ce ne-am trezit din somn, prea siguri ca ni-l vom reaminti. Si incet, incet il uitam.

Dar asta nu e vis si oricata vreme ar trece, e adevarat. Isus a inviat, a treia zi, dupa scripturi.

Hristos a inviat!

24 de comentarii:

  1. Adevarat a Inviat!

    Exceptional remember!

    Auzim tot mai des fraza 'n-am simtit deloc sarbatorile acestea..'

    Daca am trai si am avea in fiecare zi Lumina in suflet, cu noi, nu ne-am mai simti atat de pustiiti in zilele de sarbatoare crestina!
    Multa sanatate, multa Lumina si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ar fi timpul sa reinvie si "whith love Ioanna".

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat a inviat...ciudat ca spui asta tocmai acum, dar cat de diferit fata de cocalarismul urban din bucuresti care a mestecat sarbatorile pascale si le-a scuipat a doua zi

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce ne indepartam tot mai mult de spiritualitate si sarbatorile inseamna mai degraba exces de mancare si bautura? Uitam semnificatia sarbatorilor..si e pacat...
    Adevarat a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chirila nu-mi vine sa cred ca esti credincios. Iti citesc blogul de putin timp si aici m-ai facut praf. Tocmai tu sa ocolesti logica? Te ascult de atatia ani si acum sa ma lovesti asa crancen? Sper sa fie un motiv solid! Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Invierea e singurul adevar pentru care merita sa razbim intru lumina..


    Dar si aceasta noapte va trece
    A visa sau poate a fi
    Ca un rau va porni dimineata
    Si tu nu vei veni.

    Dar si aceasta noapte va trece
    Pietrele vor vorbi
    A venit dimineata sau pleaca
    Cine-si mai poate aminti?

    Dar si aceasta noapte va trece
    Ca un fum si nu va mai fi
    Spune-mi, cine pe cine asteapta
    Si cine ne mai poate trezi?
    Cezar Baltag

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat a Inviat! ai foarte mare dreptate, din pacate uitam adevaratul sens al sarbatorii am ajuns atat de rau in cat asociem sarbatoarea cu bautura si mancare si petreceri si betii!!!! uitam de ce are nevoie sufletul...trist!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu propun sa punem niste indicatoare pe undeva ca sa isi aminteasca zilnic oamenii..:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Adecvarat a Inviat!Filotas, trebuie sa-ti spun ca tu trebuie sa te abtii de la a posta comentarii ceea sa te parafrazez ,, nu te va face filosof, dar macar vei scapa de haul ridicolului".Nu are nici o logica ce debitezi, dar in fine.Faci parte dintr-o anumita categorie, aceea a semidoctilor pretiosi inchipuiti, atat de simpatici mie, cu ghilimelele de rigoare, evident.

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce vorbiti despre credinta de parca ar fi vreo boala scarboasa? Sa va fie rusine!(ma refer aici la Sebastian si cel de mai jos).

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce perfect ai spus Vraciu' "boala scarboasa". Asa este. Este scarbos sa vezi cat de bine am fi trait cu totii daca nu era atata prostie. Ai fi scarbit sa vezi in ce chinuri au murit unii oameni in numele credintei. Eu vad asa: Oamenii care ne conduc ne fac sa suferim crancen si apoi ne trimit la biserica pentru alinare apoi ne-o trag din nou si tot asa. Astia sunteti si meritati tot ce vi se intampla!

    RăspundețiȘtergere
  12. şi prin Hristos presupun că te referi la fiul imaginar al celuilalt personaj imaginar...

    RăspundețiȘtergere
  13. Sebastian, Dumnezeu stie ce meritam fiecare. Aceleasi vorbe le-am auzit si din gura altor atei. Mereu va dati acelasi aer de superioritate."Oamenii care ne conduc ne fac sa suferim crancen si apoi ne trimit la biserica pentru alinare apoi ne-o trag din nou si tot asa."-Cu sau fara biserica,cum o iei tu, ar fi exact la fel.:)Mai mult nu vreau sa dezbat acest subiect, pentru ca discutiile pe teme religioase sunt interminabile...

    RăspundețiȘtergere