[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 30 aprilie 2010

Karaoke si Tequila

Acuma karaoke, karaoke, dar mai avem si treaba. Astazi cu brasovenii. Ne indreptam spre Brasov deja and we gonna rock the house in Tequila Bowling Club!! Tonight!! Be there!!!!

Apropo de karaoke, vreau sa-i felicit pe cei care s-au inregistrat deja pe vamamusic.ro, mai ales pe cei care au salvat inregistrarea. Ii puteti asculta pe site, la categoria "Cine a mai cantat cu Vama". Pentru ca unii dintre voi s-au plans ca au intampinat probleme, am facut o lista cu sfaturi de care sa tineti cont:

Aveti nevoie de conexiune la Internet buna pentru a va inregistra cu succes. Altfel, riscati sa se decaleze versurile, sa se blocheze negativul etc. De aceea, e de preferat sa inchideti alte programe care fac trafic pe net.

E posibil sa intampinati probleme daca va inregistrati dintr-un loc in care se folosesc mai multe routere (camin, birou etc).

Ascultati melodia in casti atunci cand va inregistrati, altfel vocea voastra se va suprapune cu negativul.

Atentie la volumul microfonului. In primul rand, asigurati-va ca e pornit. Am constat ca mai multi dintre cei care au incercat sa se inregistreze nu reuseau pentru ca nu aveau microfonul pornit :) In al doilea rand, incercati sa-l setati la acelasi volum cu negativul. Altfel, riscati sa nu va auziti deloc sub negativ sau, dimpotriva, sa va auziti mult prea tare peste negativ. Calitatea microfonului influenteaza calitatea inregistrarii.

Inainte de a incepe inregistrarea ascultati Cantec de gasit si cititi cu atentie instructiunile de pe vamamusic.ro

Daca ati respectat toate indicatiile si totusi aveti probleme cand va inregistrati, trimiteti un email la office@agentiadevise.ro.

Inca ceva… Va sfatuiesc sa completati campurile cu datele personale. Chiar daca nu va scrieti numele complet, ci doar un username, lasati o adresa de email valida ca sa va putem contacta in caz de nevoie.

11 comentarii:

  1. Deci, Tudor... E greu sa fi TU! Am incercat azi, sa "cant" si, fiind o modesta incurabila, am o voce buna, faorte buna, dar nu mi-aiesit. Ma schimonoseam in fata oglinzii, si incercam sa fiu TUDOR, dar ne desparteau 2 lucruri: sexul si vocea.. asa ca am renuntat. Yes, I'm a coward.
    Te felicit pentru tot, esti emga tare si.. tin sa-ti spun ca mi-ai schimbat viata cu 180 grade cu acea scrisoare. Ne auzim ..
    Ai grija de tine si have fun la Brasoov. Hope to see you in Hunedoara . :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1 mai Chirila.Azi muncesc deci n-am putut ajunge in Vama, desi recunosc ca m-am gandit foarte serios sa nu ma duc la servici, sa-mi iau iubita si sa fugim la mare.Anul asta o vad doar la tv si Doamne ce frumoasa e, parca mai frumoasa cand nu esti acolo.Ma rezum doar la un mp3, casti si piesele Vama.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aseara a fost cu totul special, :)
    Nu m-am mai distrat asa de multa vreme..(si cred ca nu sunt singura de aceasta parere deoarece prietenii mei erau si ei foarte multumiti)
    Mi-a placut tare mult melodia "Ultimul om".. dar cel mai mult miscarea ta din bazin din ultima melodie "Hotel California", cu siguranta nu iti amintesti dar ... eu da :))
    Astept cu nerabdare sa te intorci la Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ nu poate cineva sa fie cine nu este, dar atunci cand se pune in locul cuiva, si canta in exemplul de fata prin modelare isi poate deschide potentialul propriu. Conteaza constientizarea acestui lucri si intentia. M-am gandit ca poate va inspira mesajul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tare ideea cu karaoke! Chiar am vrut sa cant azi dar nu mai aveam deloc voce dupa concertul de aseara.:)
    Si apropo de aseara, chiar a fost special. De cand am descoperit muzica Vama Veche acum 5 ani am visat sa merg la un concert, si chiar daca ati mai venit in Brasov si inainte, de fiecare data a intervenit cate ceva. Mi-a parut rau ca nu ati putut canta V.S.T., si am inteles de ce. Oricum, nu m-am simtit de mult asa bine ca ieri seara.
    Brasovul iubeste vama;)

    P.S.: primul lucru care l-am spus aseara cand am ajuns acasa (si singurul, pentru ca nu mai aveam voce), a fost "Am poza cu Tudor Chirila!!"

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor mai esti in Brasov?
    Multumim mult pentru concertul de aseara! Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, te astept prin Vaslui...nu v-am vazut niciodata intr-un concert..si-mi pare al nabii de rau..tremur la unele melodii:">.Si mi-ai trezit pofta de mare:D.
    Apropo, vezi ca ai un cadou pe blogul meu;))..probabil n-ai timp sa te uti ori ceva in gen, eu totusi te-am anuntat:D.

    RăspundețiȘtergere
  10. comentariu meu nu are nici cea mai mica legatura cu articolu asta,iar daca ar fi avut...l-as fi postat la un alt articol,ca sa nu aiba, evident, nici o legatura cu nici un articol.sunt mandru ca inca mai exist lume care gandeste frumos si sunt mandru ca am tovarasi de drum minunati.comentaru a fost unul despre nimic,dar despre tot in acelasi timp;despre marea si muntele ce nu mai vin,despre sticla de bere,despre panarama mea de calculator si despre microfonul care gajaie dar care mi-a lasat seri memorabile alaturi de prieteni. ehe...tudore,nu stii cate dueturi am dat si ce furori mai faceam. toate ramanand doar schite din viata,asta pentru a face o trecere subtila spre un blog caruia ma confesez,fara ca nimeni sa cunoasca secretele noastre si care stiu ca ma asculta neconditionat. nu vreau sa mi fac reclama ,ci pur si simplu mi e sete de suflete frumoase care sa se intersecteze cu umilul meu confesional.pe curand! http://schitze-din-viatza.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca nimeni nu poate sa descrie in cuvinte ceea ce a fost pe 30 aprilie.. Defapt nimeni nu cred ca poate vreodata sa descrie un concert de'al vostru! Sunteti geniali , prea geniali! Stiti ca brasovul MEREU o sa va astepte si o sa va primeasca cu bratele deschide mereu! Pe multi dintre noi ne'a amuzant faza care a spus'o Tudor "La iesire sa va lasati datele personale, ca sa va vina voua citatiile acasa":)) Mi s'a parut tudor putin emotionat cand multimea a inceput sa cante peste el Hotel Cismigiu.
    Mult respect,VAMA!! Aaa, si inca ceva .. la spectacole ne'am dori foarte mult sa cantati Zmeul, Buze blonde, Epilog.. si 18 ani,normal.
    Dar stim cu totii ca unele nu le mai puteti canta pana nu ajungeti la o intelegere.
    PS: Auograful de la voi, l'am pus in rama:">

    RăspundețiȘtergere