[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 16 aprilie 2010

Precizare bis

Am citit mult azi. Am citit in avion, am citit in masina si am citit in camera de hotel. Acum, la masa, am citit de pe telefon o parte din marturiile voastre. Si cred ca sunt foarte frumoase pentru ca par extrem de sincere. Eu sper sa va foloseasca la capatul testului. O radiografie simpla si eficace. Cred ca mereu cand vorbim onest despre noi practicam un soi de exorcism necesar. Dincolo de asta cele (doar) saisprezece comentarii creeaza o lume aparte. Frumos.

4 comentarii:

  1. Ai pierdut un fan aseara...era doar o poza...daca nu intelegi o sa-ti explic altadata, cand imi trece supararea...daca mi trece si daca te intereseaza...

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat k nu ati mai ramas aseara in club...nu stiu dk ai vazut dar ti-am scris si pe twitter care ar trebui sa fie numele noii melodii (HOPE)...sper k data viitoare sa revii in Timisoara cu melodiile vechi dar si cu cele noi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Testul este bun si folositor; eu as mai fi vazut o intrebare langa ultima, si anume: Cum ai ranit pana acum persoanele care conteaza pentru tine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Testu' lu' Chirila m-a ajutat mult. Pana la urma de ce sa mint...? M-am oprit la prima intrebare.
    M-am gandit mult la visul meu si am realizat ca am ascultat prea mult de ceilalti cand imi vorbeau despre ce "e bine" sa fac.
    O discutie lunga cu un amic si simplul fapt ca am dat peste intrebarea ta m-au adus inapoi cu picioarele pe pamant.
    Multumesc, Tudor!

    RăspundețiȘtergere