[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 20 decembrie 2010

Ad Libitum - Repetitii

fotografii de alexandra sandu













6 comentarii:

  1. nu ti am mai "vizitat blogul" de mult, mult timp... vreau doarsa ti transmit toate gandurile bune ce le a cunoscut omul pana acum si multa, multa iubire sa cunosti si sa te inconjoare si sa te pastrezi sanatos, asa cat considera organismul tau ca se simte bine si fericit. mult succes si spor in tot ce faci! a, si sa zambesti mult indiferent de situatie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. of, am postat de pe alt cont. nu vreau sa l accesez pe al meu ca areun virus ce mi blocheaza conexiunea la internet:)))) sunt shibby :D oricum nu ma cunosti, sunt o fata :) doar o fata putea sa ti scrie astea ;) :))) sa razi mult, da?

    RăspundețiȘtergere
  3. A-si fii dat orice sa fiu acolo daca a-si fii avut :| am vrut chiar sa iti trimit un mesaj privat sa te rog sa inregistrezi concertul dar nu am avut curaj...nu stiu de ce ... daca a fost cineva pe acolo sau stie cineva au cantat si cvartetul in c# minor de beethoven?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-l ierte pe Adrian Berescu. A plecat din aceasta lume joi spre vineri noaptea (18-19 august 2011) dupa un tragic accident cu motocicleta. Va fi greu de inlocuit...

    RăspundețiȘtergere