[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 7 decembrie 2010

Ipocrizia sexuala

Astazi a fost una din zilele reusite la repetitii. Gelu a venit cu o idee si la sfarsitul a patru ore de repetitie aveam un cantec cu structura aproape finala. E un cantec vesel si foarte energic. Sa ne intelegem insa, nu e dance :))

Ma gandesc la niste versuri porcoase. Da, da. Stiti, dragii mei baieti si fete, tensiunea aia sexuala care pluteste in aer inaintea momentului in care, sa-mi fie cu pardon, faci sex cu o fata pe care o cunosti de putin timp? Sau de-abia ai cunoscut-o. Ipocrizia aia vesela in care ea ar bea un ceai, tu incerci sa-i oferi un pahar de vin, ea vorbeste despre profesie, tu vrei s-o aduci mai spre maidanul dragostei ca sa poti da atacul. Fiecare se gandeste cu disperare la sex, dar amandoi vorbesc prostii conexe. Si, pana la urma, se naste un sarut si apoi sex salbatic, eliberator de tensiuni. E frumoasa ipocrizia asta vesela. Face parte din joc. Cateodata, insa, impinsa prea departe, anuleaza orice pofta de joc. Si atunci zici: eh, n-a fost chimie. Sau n-a fost sa fie. Cam despre asta o sa fie cantecul asta. Se numeste... dar mai bine nu :)))

15 comentarii:

  1. Ar fi interesant sa se numeasca "Anonimul venetian":) Un titlu relevant ca si filmul de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. aaa.cind am vazut cuvintele "se numeste" si "mai bine nu" am crezut ca a sa mor de ciuda :D cred ca oricum original va fi,ca si celelalte piese

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Credeai ca ne pacalesti? Stiu cum se numeste piesa ...dar mai bine nu

    RăspundețiȘtergere
  4. vai de mine deja au preluat astia de la prima stirea:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun titlul: "...dar mai bine nu" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. observ o chestie ce m-a socat putin... chirila foloseste ":))" ? ah... inca ceva din cate am inteles crina si dragos si-au dat seama care e numele piesei la care tudor lucreaza: "dar mai bine nu"... pe bune? de ce nu ar fi "ipocrizie sexuala" ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti suntem ipocriti, la un moment dat, in viata. Foarte interesant faptul ca v-ati gandit sa cantati despre asta:)

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu i-as zice ipocrizie sexuala la scena descrisa de tine. mai degraba duplicitate..pt ca e un joc de care ambii sunt constienti. sau nu sunt?

    RăspundețiȘtergere
  10. Te-am auzit aseara la NPR (WABE Radio Atlanta )m-am bucurat sincer mai ales ca nu prea auzi in fiecare zi (mai deloc) romani, sau vesti despre Romania pe postul national de radio american.
    Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte interesanta ideea..Bravo baieti..vreau asa de mult sa vad Vama live undeva..dar sunt artist cu portofelul gol la 19 ani.

    RăspundețiȘtergere
  12. Abia astept sa o aud. Cand o vom gasi aici sau pe orice alt site?:-?

    RăspundețiȘtergere
  13. pana la urma era vorba de Sa facem sex? :X :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere