[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 20 octombrie 2008

Ajutooor! Facem clip

Facem clip. Si iar avem nevoie de voi. Mai concret, pe cei care doriti sa ramaneti pe pelicula as vrea sa va rog sa-mi trimiteti la bedforlove [at] gmail [punct] com 2, 3 poze cu voi imbracati cat mai cool, ceva in stil brit-punk – rock.

Filmam vineri 24 octombrie si chiar avem nevoie de “figuratie speciala”. Filmarile vor avea loc intr-un grajd. Va fi un party rock in noroi. So we need cool “party animals” well dressed and ready to dance. We gonna have some cocktails as well. :) Daca te consideri noncoformist sau mai nebunatic you are the guy or the girl. Astept mailurile de la voi. Don’t forget: cool dressed and ready 4 party.

14 comentarii:

  1. mai degraba as fi vazut clip la Dumnezeu nu apare la stiri,sau ar fi fost chiar frumos un clip la scrisoare catre fat-frumos.
    succes cu filmatul clipului.

    RăspundețiȘtergere
  2. hey! mi se pare foarte tare ideea! Parca ma si imaginez acolo plina de noroi intr-o multime de oameni care sar si fac pogo:)) sau ma rog... ceva de genu. Mi-ar face mare placere sa va ajut la clip..adica ce vorbesc aici..LOGIC CA VREAU SA FIU ACOLO.Pozele sunt pe drum:D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu cum si cu cat timp inainte se organizeaza in mod normal filmarile pt un clip, dar chiar imi place ca dai anuntul azi si evenimentul este vineri. succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-ar fi placut muuult de tot ... dar sunt away.... good luck!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca...e vorba despre tata taie porcu':D ,nu?
    Oricum sunt a little bit jealous, pt. ca eu nu pot veni :)
    te pup si muuult succes la "fabricarea" clip-ului!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai ce sa zic.. bafta cu videoclipul si sper sa iasa marfa..

    RăspundețiȘtergere
  7. in ce oras filmati?cand aflam daca am fost selectati?

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sa zic, mi-as fi dorit sa fiu in tara, dar cum nu sunt trebuie sa ma multumesc cu noutatile si postarile de pe blog, dar macar e ceva, apropo mi-as dori sa te vad intr-un concert, in preajma sarbatorilor cand sunt acasa si daca se poate pe undeva aproape de Bacau?eu am crescut cu muzica ta, acum e randul fetitei mele sa inceapa sa te cunopasca prin muzica,decise anunta vreun concert in apropiere de Bacau prin decembrie, ianuarie 2009? va pup

    RăspundețiȘtergere
  9. scuze, am uitat sa va spun multa bafta cu noul videoclip si bineanteles asteptam noutati

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte tare ideea...multa bafta q videoclipul;)
    sigur o sa iasa cva foooarte tare frate..:D;))

    RăspundețiȘtergere
  11. cred ca e vorba de "sambata seara / e plin de fete" .. anyway.. see u there :D

    RăspundețiȘtergere