[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 24 octombrie 2008

Falling Knife.

Don't try to catch a falling knife. E o vorba pe care am auzit-o pe bursa. Probabil nu acolo s-a nascut.

E important sa suferi cand e de suferit. Si sa razi in hohote cand e de ras. Lupta cu sinele zbuciumat nu e cea mai buna solutie. Hei-rupismul enrgetic al sufletului ca forma de a iesi la suprafata poate esua lamentabil. Avem nevoie de inertie. Inertia ca forma de ostoire a diverselor stari sufletesti. Un fel de dolce far niente asumat. Cred ca asta e cea mai buna solutie pentru echilibru. Altfel daca disimulezi la nesfarsit, ajungi sa ranjesti fara nici un fel de sens. Si devii reflexia unei paiate ridicole...

PS

Aseara m-am simtit iubit de un public caruia i-am dat sincer toata energia mea. de fapt nu i-am dat nimic. Si-a luat singur.

24 de comentarii:

  1. poate cea mai buna cantare vama de pana acum.. m-am simtit mai bine si ca in kristal, maxx, arenele romane sau cabaret.. 3 ore de muzica.. incredibil, iar noua chitara e breathtaking.. www.abiaastept9decembrie.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. sper ca si ceilalti baieti s-au simtit la fel de iubiti, uneori am impresia ca-s neglijati :P.
    A fost o seara super, ati fost foarte tari, m-am bucurat ca ati cantat si Hotel Cismigiu (sper ca aveti voie sa o cantati mereu!!)
    Abia astept 9 decembrie la Sala Palatului si DVD'ul. Bafta la clip!

    PS: Fanii n-au si ei un cuvant de spus in procesul VAMA - Trupa Veche? Macar o petitie, ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  3. uneori ai impresia ca suferinta asta nu se mai termina si accepti sa joci rolul de paiata, ca sa le fie ok celor din jur cu tine. dar...cazi mai rau...asa-i, tudor...
    daca ti-e dat sa n-aiba sfirsit, aia e , da' n-ai cum sa stii dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va ador.:x:x:x.Nu mai am rabdare. 9 decembriee:x:x:x.

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde fac rost de bilete pentru 9 decembrie?

    RăspundețiȘtergere
  6. tudor, o sa cantati prin tara in decembrie? vestul tarii mai exact... apropos, calendarul nu il puneti la zi? sau e pus deja, nu stiu, ultima data cand m-am uitat, nu era. oricum, felicitari pt aseara, imi inchipui ca a fost minunat pentru toata lumea.( cu exceptia bodyguarzilor - daca sunt - ei probabil ar fi ascultat o manea sanatoasa si vibranta.de fapt poate au si ascultat - pe telefon...)

    RăspundețiȘtergere
  7. ...poti avea o relatie sexuala mai activa cu publicul te rugam!? ...vrem mai multe concerte in bucuresti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @snuffbox .. eventual sa isi deschida un club si sa cante in fiecare seara, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate, fanii nu pot realiza o petitie pentru a sustine trupa, deoarece aces tlucru nu este prevazut de reglementarile drepturilor de autor.Nu inteleg insa de ce melodiile nu pot fi cantate ca si coveruri insa, acest lucru fiind practicat de majoritatea artistilor din ROmania.

    RăspundețiȘtergere
  10. cand e de suferit?


    "sa te lasi dus de val", adica tocmai sa nu dai imp suferintei; nu stiu, depinde ce intelegi prin inertie...nu cred ca poti sa intelegi un singur lucru; inertia poate sa insemne si degenerare etc

    http://aprozarnet.com/?p=435 - "Aparentele si Inertia,
    doua lucruri ce conduc lumea."


    aprozarnet.com

    RăspundețiȘtergere
  11. ps: oamenii sunt obisnuiti sa fabrice...multiple, orice chestii

    de unde stim ca nu-si fabrica si suferinta?


    Bill Hicks

    [News] “Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.”

    “It’s just a ride and we can change it any time we want. It’s only a choice. No effort, no work, no job, no savings and money, a choice, right now, between fear and love."

    RăspundețiȘtergere
  12. mi s-a parut incredibil de frumos gestul tau de aseara(de a ma saluta si de a ma recunoaste)- concertul vostru minunat a fost cadoul mamei pt mine, de ziua mea...de-aia nu dormeam la ora aia, sa stii...

    RăspundețiȘtergere
  13. Intr-o ipoteza mai mult sau mai putin ridicola, daca ai sa simti ca ranjesti in loc sa te uiti fix in ochii lor si sa te simti fericit cu un zambet adevarat pe fata...ce ai sa faci?Premisele ar fi..scena ( teatru sau muzica)..

    RăspundețiȘtergere
  14. E o greseala sa ascunzi faptul ca suferi...? Sa te ascunzi dupa un zambet..?....

    RăspundețiȘtergere
  15. @luc_rockit- pur si simplu stii cind nu e fabricata.

    @ november: pt ca n-o sa te mai poti intoarce; te obisnuiesti sa joci, e chiar bine, uiti, ingropi, da'...suferinta e perfida, stie intotdeauna sa se strecoare, sa ia o gura din...aerul tau. n-as gindi in termeni de "greseala", "bine" sau "rau".

    RăspundețiȘtergere
  16. Echilibrul este tocmai sa poti sa 'ranjesti' chiar daca suferi..
    'cand esti nefericit nu are sens sa o spui', lumea merge oricum linistita inainte. Poate ca 'ranjetul' este o conditie a inertiei..

    RăspundețiȘtergere
  17. @GreenEye, deci oamenii nu au deloc tendinta sa se autocompatimeasca, nu le dau deloc importanta maxima oricarei probleme de-a lor...pt a e lor,nu?
    nu fabrica deloc suferinta,nu? ...sa nu fie singuri:)
    unii oameni ajung chiar sa iubeasca suferinta...intr-un cerc vicios

    aprozarnet.com

    RăspundețiȘtergere
  18. @dragos ...ar fi frumos asa ceva :)) ...cred ca orice muzician si'ar dori sa simta o legatura puternica intre el si public... iar daca ar avea concerte mai des intr'un club mai mic gen "fire" ...decat pe un stadion odata la 3 luni cred ar fi minunat!

    PS: si la arene cand au lansat noul album lumea s'a simtit foarte bine, nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca a fost dezamagit de concertul ala! ...chiar daca nu a fost full a fost destul de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place cum arunci cuvintele. Te-am vazut si la teatru in "coana chirita". Esti un tip greu de digerat pentru cei mai multi. Dar pe mine ma linistesti atunci cand iti citesc mesajele. Ma bucur ca mai exista oameni ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  20. daca citeam postul asta aseara, plangeam; acum........sunt ceva mai bine :) m-am regasit in cuvintele tale.......multumesc ca existi

    RăspundețiȘtergere
  21. @luc: ba da. dar iti dai seama cind e vorba de autocompatimire, de "fabricare", cind nu. ceea ce traiesti e Altceva. si realizezi.
    dar discutia asta se incilceste pentru ca eu una vorbesc despre mine insami, iar majoritatea celor care posteaza pe-aici vorbesc in general. despre oameni...ca despre plante sau...mai stiu eu ce...
    si eu mai pic in plasa generalizarilor de felul asta- sursa aberatiilor proprii :-)

    RăspundețiȘtergere
  22. i've seen you in lovesick.it was a great movie and so were you.although i cannot read your blogs,i wanted to comment.take care.

    RăspundețiȘtergere