[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 6 octombrie 2008

Prima mea leapsa :)

Echipa Premiilor Ioan Chirila cred ca ma ia peste picior si imi pune la incercare defectele de blogger:) N-am primit niciodata o leapsa dar se pare ca intr-adevar "there's a first time for everything".

Cica ar trebui sa scriu ceva legat de "sportul meu de performanta" ceva in care m-am specializat/antrenat si in care prin perseverenta am ajuns foarte bun. Si mi se sugereaza ca as putea exemplifica si cu o fotografie nu numai prin cuvinte ales mestesugite.

Nu, va promit ca nu candidez la Fotografia Saptamanii din cadrul Premiilor si ca Nikonu' D 60 se va acorda pe bune. JUR.

Pai sa vedem: de inotat inot dar aici as jigni cuvantul performanta:), am oarecare talent la supraincarcarea cosului mic in supermarket astfel incat mereu ajung cocosat la casa.
In concerte resusesc sa ma sparg in mii de figuri imposibile dar nefiind mereu aceleasi nu putem vorbi de perseverenta. Gata! Stiu! Si asta chiar are legatura cu sportul:

In urma spectacolului Biloxi Blues m-am specializat in flotari. Personajul meu pierde un pariu si trebuie sa faca 200 de flotari. Noroc insa cu luministul spectacolului care alege sa faca heblu la timp pe la flotarea 35:))



Serios vorbind, ideea de a surprinde sportul sau performanta si altfel decat prin instantanee pe stadioane sau pe piste de atletism mi se pare frumoasa. In definitiv un copil care umfla o minge de baschet e o fotografie cu tematica de sport nu? Dar ea vorbeste despre aspiratie si nu despre fapt in sine. Ori ce e mai frumos? Omul sarind
cu disperare catre cosul de baschet sau mingea care-l penetreaza? Las discutia pe seama fotografiilor.

Fotografiile nu sunt facute de mine dar cum nu ma pot inscrie la Fotografia saptamanii asta nu mai conteaza.:) Autoarea e Alexandra Sandu careia ii si pasez leapsa.

Dau leapsa asta mai departe si lui cabral, magdei zander, andrei badin, dragos bucurenci si lui serban huidu.

12 comentarii:

  1. Offtopic: Piesa "Undeva prin Vama" este incredibila ! O ascult de cateva zile pe repeat. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea e ca a face sport de performanta necesita multa pasiune si munca. Nu e ptr toata lumea. Eu , de exemplu , nu am facut niciun sport de performanta . In fond, nici nu mi-a placut vreodata un sport anume.
    Probabil inainte se facea mult mai mult sport in scoli. Acum , la mine cel putin, se face strict ce " ne trebe la bac" si cam atat.
    Uneori , parca mi-e totusi dor de un handball in curtea scolii generale...:) desi nu am fsot eu niciodata prea grozava.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, nu, nu,
    eu fac performanta in incarcarea cosului mic.
    jur.

    RăspundețiȘtergere
  4. zambesc..fiindca ai un stil de a scrie super haios, m-ai trezit din molesheala si mi-ai amintit de vremea cand faceam dansuri de societate...este o munca supraomeneasca..nu am reusit sa merg mai departe pe calea asta, insa fratele meu da...il admir din toata fiinta pentru perseverenta de care a dat dovada...
    A trebuit sa calce peste multe rautati..invidii si mizerii de-a lungul perioadei cand se antrena, insa pentru el asta insemna un pas spre viitorul lui...nu i-a pasat de ceilalti cu toate ca in suflet avea numai ghimpi...
    Tin minte ca si-a rupt ligamentul la schi...dupa ce s-a intors din spital operat...a venit langa mine si a plans ca un copil..mi s-a rupt inima si i-am zis ca nu se termina aici drumul sau...mai are de invatat niste scheme..
    Au trecut ani si iata-l acum practicand in continuare...
    Asta inseamna sa iubesti ceea ce faci..cu toata inima..fara nici macar o indoiala...asta inseamna sa te iubesti pe tine si sa iti daruiesti ce e mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca te decizi sa spui despre performanta ta in exectutarea flotarilor s-ar putea sa te puna asa pt incantarea publicului sa exemplifici sa mai stai si in izometrie si se poate sa nu mai ai nororcul sa dai peste un luminist atat de dragut care sa te scoata din impas;)) stii tu .. si performanta asta .. cand ti-e lumea mai draga se trezeste cate un "binevoitor" sa iti intinda o manuta .. ;) te descurci tu ca esti baiat mare:) mult noroc:D

    RăspundețiȘtergere
  6. ps: 35 de flotari e chiar un inceput promitator :))

    RăspundețiȘtergere
  7. tudore te invidiez. iti promit ca iti voi raspunde la leapsa. dar nu in seara asta. ca ma facut flotari. maine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor hai la Pitesti :(((((((((. mor dak nu veniti. au fost vorbe prin oras ca o sa veniti la balul unui liceu. tot pitestiu psera sa veniti macar la unu. dar s-au razgandit. am fost extrem de dezamagita cand am aflat ca planurile mele sau dus pe apa argesului ca sa zic asa. verau sa veniti la Pitesti :-<

    RăspundețiȘtergere
  9. Am facut sport de cand ma stiu, incepand cu ceva inot, dar renuntand la scurt timp datorita fobiei de apa - care cu timpul s-a estompat, dar cred ca la 3 ani nu era prea placut sa inghit apa ca un animal cu branhii...apoi gimnastica, pana am cazut de pe barna si m-am lecuit...ski...dansuri...tenis...role. Si am ajuns la scrima, care m-a tinut si m-a purtat prin performanta vreo 9 ani. Scrima a fost singurul sport de performanta pe care l-am practicat, si da, performanta, fe ca faci sah, scrima, prajina sau filatelie, necesita ambitie, perseverenta, sacrificiu si motivatie. De fapt lista e mai lunga, nu se opreste niciodata pt ca e vorba de auto-depasire...:)
    Performanta poti sa faci in orice, fie sport, cariera, scoala sau relatii.
    Sentimentul ca poti trece dincolo de ceva, dincolo de timp, de un exercitiu, de sine e al naibii de frumos, cred ca el e fuel-ul care te tine alive.

    RăspundețiȘtergere
  10. spuer tare ca ai revenit la teatru !!!
    Dar te rog sa imi spui cand vi pe scena teatrului din cluj????
    Iti promit ca vin... si ca o sa dau si de veste in oras de sosirea ta la teatrul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Unicul sport care m-a fermecat in totalitate intreaga viata reprezinta cititul, niciodata nu se poate ajunge la performanta si curiozitatea te impinge spre culmi rar visate.
    Sportul fizic... Nu stiu! trebuie sa citesc despre asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Tudore, am vazut leapsa si mi-a placut.
    Din pacate nu am gasit pana acum poza elocventa, cand o gasesc iti raspund cu drag.

    RăspundețiȘtergere