[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 14 octombrie 2008

Time is money ?

If time is money then we should all be bankrupt. I'd even buy myself some time if i could afford that...

17 comentarii:

  1. i prefer other vision : life is far too short to drink cheap beer :)
    asa ca nu conteaza cat traim...ci cum traim

    RăspundețiȘtergere
  2. da...cum poti sa refuzi un sef cand ti-e facut program si in weekend???oare chiar numai banii conteaza?!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. we'd all buy time if we could :P wanna u read smth..:-s daca ai timp :D it's not big deal, doar mi-am amintit prima data cand am ascultat vama veche.

    "[autumn hides forgoten memories under a to early fallen leaf]

    Era mica si visatoare, privind pe geamul ud cu picaturi de ploaie al etajului 4. Aici se simtea mai aproape de cer, dar nu indraznea sa priveasca. Cuminte, fara graba, incerca sa ridice capul si simti deasupra aceeasi lumina alba, incandescenta si orbitoare, cu picaturi lovind-o peste fatza si mirosul amarui al frunzelor de nuc. Inca nu schimbase de uniforma, nici macar nu trecuse pe acasa dar se simtea prea bine acolo sus, patratzele albatre nu mai contau iar sortuletul sifonat putea sa mai astepte. Acorduri de chitara lovite de clape de pian incepura sa rasune in camera cenushie. Nu stia despre ce melodie era vorba, dar o fascina felul in care ii citea gandurile si visele. Simti cum inima incepe sa ii bata cu putere, un zid de piatra acoperit cu iedera umeda statea intre realitate si lumea in care credea k traise pana atunci.. „celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa..” O picatura ii cazu in palma. Isi vazu reflexia in ea si se trezi zambind..nu stia cand. oare din cauza melodiei?!

    ....geamul inca e plin de picaturi de ploaie, cerul a fugit mai departe..iar visele pot muri. imi spusesei de „lumea moarta” dar nu ai fost aici sa ma ajuti. am uitat...."

    RăspundețiȘtergere
  4. da...in zilele noastre banii cumpara apropae orice...sau cel putin asha se spune...dar dupa parerea mea nu banii st importanti...si nici macar timpul..Nu contează cât trăim, ci cum trăim...Adaugă viaţă la ani, nu ani la viaţă...

    RăspundețiȘtergere
  5. salut....nu stiam exact unde sa scriu ...in primul rand http://www.youtube.com/watch?v=YRK8dLZ-VVA sa il vezi....in al doilea rand ...spuneai ceva de un filmulets la bc cu voluntari pt noul video"tata taie porcu" si in al treilea rand vreau sa vad ce ai filmat la bc de pe scena etc...bft

    RăspundețiȘtergere
  6. or if time is money.. then
    I should`nt have a lott of money ?.. .:)

    RăspundețiȘtergere
  7. am fost de curand la o nunta,la care,toti invitatii au primit pe cate o foaie de hartie textul melodiei epilog.Ne-am ridicat cu totii in piciare si am cantat melodia cu vocea ta pe fundal.A fost impresionant sa vad atatea tipologii umane vibrand in aceasi directie.Nu-mi venea sa cred ca toti si-au luat "misiunea" in serios..Celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa!

    RăspundețiȘtergere
  8. oare cati oameni chiar cred ca lumea asta cu iubire va scapa?Iubirea asta color,a zilelor noastre ,parca si-a pierdut din puritatea si altruismul iubirilor sepia.Si cand spun iubire nu ma refer la relatii..

    RăspundețiȘtergere
  9. isis, nu conteaza citi, conteaza ca ei exista.
    :-)
    iubire in afara relatiilor? in afara relatiei cu cel iubit, cu familia, cu oamenii pe care-i intilnesti zi de zi,cu pamintul, cu universul?...o iubire eterica, fara substanta?...cum o fi aia?

    RăspundețiȘtergere
  10. greeneye,trebuie sa recunosti ca exista fel de fel de tipuri de relatii care nu implica gram de iubire..Vorbeam de iubirea ca sentiment ancestral,iubirea neconditionata.sunt de acord cu ce spui tu.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. asta imi aminteste de un alt citat al unui foarte cunoscut marketer: Jay Conrad Levison : "time is not money, time is life". poate ar fi bine sa ne amintim mai des asta...pup

    RăspundețiȘtergere
  12. "Timpul este un adevarat falit caci datoreaza mai mult decat face. Ba nu, e un fur.
    N-ati auzit spunandu-se ca timpul merge zi si noapte pe furis?"
    William shakespeare

    P.S. Mirry... Respect!

    RăspundețiȘtergere
  13. tudor te rog sa imi raspunzi si mie la mesajul de mai sus....stiu ca nu e in tema "time is money"...adik ar fi dak pt informatiile cerute de mine vrei bani:))))."time is money after all"

    RăspundețiȘtergere
  14. isis....sa stii ca ideea e sincer super geniala.....si chiar dak o sa ma insor si eu vreodata o sa folosesc ideea..:P(daca :P)

    RăspundețiȘtergere
  15. la moda-i alt cliseu: "time is life" ... desi nu-s neaparat sigur ca e cliseu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Din pacate omul pentru bani ar face orice...din fericire m-a educat cine trebuie ca banii nu sunt totul.Mai presus de orice e prietenia,familia si pasiunile,care trebuiesc facute in limita morala a castigurilor ulterioare.Si spun asta chiar daca sunt blogger profesionist si castig bani frumusei in urma blogului.E doar un hobby.
    @danaz nu conteaza deloc banii,dar omul e prea lacom sa-si dea seama pe moment si asa isi pierde prietenii si ramane singur pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere