[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 28 mai 2010

Multumiri

Multumesc frumos tuturor pentru urari. "Reciprocele" sunt valabile:)
Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

32 de comentarii:

  1. Ai doar 18 ani,esti nebun si poate ai si bani..
    As canta eu,dar suna mai bine la tine.Cati ani ai implinit nu conteaza,mereu Tudor va avea 18 ani pentru noi(desi poate preferi mai mult sau mai putin..).
    La multi ani. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Si sper sa ne incanti si in continuare! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, in special cele mai ascunse care's cele mai arzatoare. Multumesc pt ca existi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudor, iti doresc multa iubire. La multi, multi ani!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu vreau sa ma gandesc cat timp a trecut de cand m-am indragostit de vocea ta, de textele tale, de ceea ce faci tu pe scena...ceea ce stiu este ca vreau sa ma bucur de toate astea mult timp de acu incolo. La multi ani, multa sanatate, si sper ca(de fapt cred ca - stiu, e mai corect) ne vei incanta si de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul meu prieten adora Vama Veche! am adorat-o si eu. stiam toate versurile si plangeam de fericire cand ne adunam toti prietenii si cantam piesele Vama Veche. Am inceput sa decupez pozele din reviste, sa vanez casetele si sa caut fani care sa imi devina prieteni. Concert la Brasov. ma parasise. eram totusi o copila la 16 ani. Dar m-a invitat totusi la concert.Si am plans iar impreuna. Tudor, te-am vazut la emisiunea Nocturne, acum multi ani. M-ai fascinat. Inainte de emisiune credeam ca in primul rand esti un barbat frumos, dar nu, esti mult mai mult de atat. Acum am am 27 de ani si nu s-a scimbat nimic, ascult si iubesc in continuare Vama.
    La multi ani, Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Tudor!Nu o sa iti spun "sper sa ti se indeplineasca toate dorintele", pentru ca de multe ori, ceea ce ne dorim, nu este ceea ce chiar ne e necesar, sau ceea ce ne va face fericiti;de multe ori,nu prea stim ce sa ne dorim, noi, oamenii.
    Dar tin sa iti urez multa sanatate, si iti doresc sa ai parte de un cadou cu numele de "Fericire", pe care sa il desfaci cu atentie si sa il pastrezi cu grija;sterge-l de praf din cand in cand, schimba-i ambalajul,muta-l pe alt raft, pentru ca fericirea e foarte
    alunecoasa, si trebuie sa ai mare grija cu ea;deci, iti doresc sa fii cu adevarat fericit, si mai ales, sa reusesti sa pastrezi pentru cat mai mult timp acest
    privilegiu!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Fat Frumos!
    Sa fii Iubit!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani:) Dumnezeu sa vegheze asupra ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, Tudor! Vise implinite si impliniri nevisate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ehe.. acum doi ani repetati pentru arene pe vremea asta :) La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vama veche ...minunata...amintiri superbe....
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  14. Happy belated Birthday! si multa dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  15. Scriu comentariul asta,dar nu stiu exact cum sa-l formulez...Si am si intarziat.Incerc sa aleg niste cuvinte,sa nu fie DOAR un comentariu,ci unul care sa reflecte macar putin din respectul pe care ti-l port.Poate ca tastatura nu e de ajuns,iar butoanele astea nu sunt in stare sa zica tot.Si decat sa strice,mai bine sa taca.
    ...La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar daca nu suntem primii, noi, cei care te ascultam de atatia ani, suntem cei care conteaza.
    La multi ani, Tudor!
    Te asteptam la Peninsula, te asteptam in primul rand pe cat posibil, ca anul trecut!

    RăspundețiȘtergere
  17. La multi ani Tudor ! Sa ai parte de tot ce e mai bun:*

    RăspundețiȘtergere
  18. La Multi Ani, Tudor! Multi ani fericiti, asa cum sufletul tau si-i doreste! iti multumim ca ne incanti si ne canti inimile fiecaruia dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  19. http://tottacamul.blogspot.com/2010/05/heihei-e-tudoor.html

    La multi ani, Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ati fost minunati in seara asta. A sunat impecabil totul din punctul meu de vedere. A fost un concert extraordinar de unde am luat foarte multa energie.
    Sper sa va intoarceti cat mai repede in Sibiu.
    Va multumesc Vama, iti multumesc Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  21. La Multi Ani, Tudor! Imi pare rau ca nu tia-m scris chiar de ziua ta, dar am avut ocazia sa-ti spun aseara, personal, dupa concertul din Sibiu. Multa bafta cu trupa si cu concertele. Ati fost minunati! Sper sa ma mai am ocazia sa va vad cat de curand... :) te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu toate ca mi s-a parut intodeauna un ciudat...imi place ca este un om la locul lui...nu ii place mondenul si scandalurile

    RăspundețiȘtergere
  23. Vreau sa te felicit din suflet pentru concertul de la Sibiu si vreau sa iti zic ca esti extraordinar. Imi pare rau ca nu am apucat sa iti urez toate aceste lucruri in fata , dar erai prea obosit in cercul de fani si nu am vrut sa te mai stresez si eu. Felicitari pentru stilu' tau esti un om extraordinar :*:*. Perfect din toate punctele de vedere:)

    RăspundețiȘtergere
  24. LA MULTI ANI DRAGUL NOSTRU TUDOR SA NE TRAIESTI

    RăspundețiȘtergere
  25. Si chiar daca sunt ultima care iti spune La multi ani,stii foarte bine ca sunt singura care conteaza :)))

    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere