[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 24 mai 2010

Una, alta...

Maine si poimaine jucam O lume pe dos la Teatrul de Comedie, apoi un ultim spectacol in aceasta stagiune pe 4 iunie. Pe 30 mai ne vedem cu Vama la Sibiu. Dupa care incepe vara si noi tragem tare la disc. Ne-am hotarat la treisprezece, paisprezece piese. Revin, mai pe seara.

6 comentarii:

  1. Salut :) O intrebare :) Prin Bacau cand veniti ? Imi doresc sa vin la un Concert ceva ,de al vostru...
    Salutare

    RăspundețiȘtergere
  2. http://amdoar18ani.ro/vama-ne-a-readus-zambetele/
    Citeste te rog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' prin Pitesti cand aveti concert?

    RăspundețiȘtergere
  4. salut tudor!,,e prima data cand iti dau comment, desi iti urmaresc blogul de foarte multa vreme..tot timpu mi au placut ideile tale in general despre viata, fie spuse de tine in interviuri sau emisiuni, fie in principiu spuse in piesele tale si chiar daca voi spune ceva care va uimi pe unii, in special in piesele noi, chiar daca cele vechi vor ramane tot timpu in inimile noastre...abia astept albumul, sper sa fie unul pe gustul meu,eu avand niste idei fixe si destul de bine conturate, tu ai reusit sa nu ma dezamagesti niciodata, cu nici o piesa sau fraza...nu te consider un model sau un idol, pentru ca nu am asa ceva,,dar esti un tip care gandeste total altfel decat masa de oameni!..bafta multa si felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un tip prea creativ pentru o lume atat de statica.. Recunosc, prima data te-am vazut pe scena in Palaria Florentina(sper ca n-am gresit numele) acum 10 ani.. O sala plina de 'boboci' lazaristi de a 9-a, care au intrat in sala asteptand prea putin si au iesit radiind..

    RăspundețiȘtergere