[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 26 septembrie 2008

Premiile Ioan Chirila

Suntem la editia a patra. Premiile Ioan Chirila. Echipa nostra s-a largit. Asta e bine. Au venit oameni care privesc aceasta institutie detasat, fara subiectivismul legaturii de sange.

Talentul anului este produsul meu preferat in cadrul Premiilor. Lucram la partea de comunicare acum. Mizam pe cei care vor sa scrie frumos. Sau pur si simplu sa SCRIE. Speram sa fie in numar mai mare decat anul trecut.

Pentru mine Andrei Craciun de la EVZ este cel mai mare castig al Premiilor. Faptul ca a confirmat. Il citesc constant si ma bucur ca Premiile l-au propulsat. Sper ca anula asta figura sa se repete cu altcineva. Sunt convins ca de multe ori aceasta pelicula de mediocritate si ieftin care inveleste Romania si o tine strans infasurata nu lasa sa iasa la iveala valori reale. Tupeul nu este apanajul talentului, nu? De tupeu au nevoie cei care sunt gaunosi, netalentatii.

As vrea sa le multumesc bloggerilor care vor alege sa sprijine demersul nostru (Talentul anului) la Premiile Ioan Chirila. Ajutorul lor este pretios.

8 comentarii: