[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 12 iunie 2009

Omul ca Photoshop

Suntem facuti din "layere". Suntem o lucrare in Photoshop. Ignoranta, prostia, lenea, dragostea, umorile, inteligenta, orgoliul, cumpatarea, viciile, patimile, dorintele, tot atatea layere suprapuse care compun imaginea finala. Ce suntem fiecare dintre noi la origini? Cel mai probabil, un chip de inger cazut. Fotografia perfecta careia omul ii aduce modificari ulterioare, pregatire pentru moarte. Man as a work in Photoshop. Children as a raw file.

10 comentarii:

  1. Si cine ne lucreaza in photoshop? Oare noi insine? Oare altii? Mai arunca unii cate un shade sau glow...
    Eu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Raspuns pt Wanna

    Noi insine lucram la photoshop! un exemplu este efectul "blur" care in ziua noastra de zi cu zi il folosim printr-un zambet fals care speram noi sa mascheze toate grijile si supararile!

    Wanna sper ca ti-a placut exemplul meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. noi suntem Ingerul venit sa experimenteze Viata..si layerele sunt puse de societate..cand le constientizam putem lucra la ele..
    faina comparatie Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  5. vreau sa o felicit pe Sonia ca a privit ideea din cel mai bun unghi!!! Mi-a ramas in minte ideea ca photoshopul adauga elemente straine si false si conteaza de fapt esenta noastra ca oameni si cat de tare ne dorim sa fim ceea ce vrem si sa ne ducem planurile si visurile la bun sfarsit!!!
    Sonia ,ma bucur ca mai exista oameni ca tine!!!
    e uimitor cum o idee sau o simpla fraza spusa la momentul potrivit si de o minte inzestrata poate da un strop de incredere in sine care cateodata poate fi motorul unor spectaculoase realizari!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. suntem... suntem... suntem... ma doare mai mult ceea ce nu sunt sau ceea ce as putea sa nu fiu. la origini suntem notiunea de samanta. la final suntem umbra sau miros, de brad sau tei... frunzele sunt layere pentru pamant si pamantul nu e layer-ele ci ceea ce din el le strapunge in cautarea luminii. dumnezeu era trist si a facut omul, si omul era trist si a facut iubirea si iubirea era trista si l-a facut pe dumnezeu. children as a raw file. man as a print.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cu rama cum ramane? Suntem o viata pictata pe un perete.. cu mai multe sau mai putine pete.
    Suntem ceea ce putem.. O fatza frumoasa sau un retus reusit..

    RăspundețiȘtergere
  9. da, eram jos cand m-ai intrebat daca urc.

    RăspundețiȘtergere