[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 10 iunie 2009

SEX PUR

Stomacul se revolta si adrenalina ma paraseste odata cu transpiratia. Se scurge din mine in timp ce o lehamite placuta pune stapanire pe fiinta mea. Toate astea in cateva secunde. Se poarta ca o femeie frumoasa si capricioasa. Nu poate fi alta comparatie. Ma lasa s-o incalec si-mi da senzatia ca voi fi stapan pe situatie. Am sa-i framant sanii si-o sa-mi amorteasca saliva privindu-i formele si-o sa ma respinga cand mi-e lumea mai draga. Asa face si acum. Sta in puterea mea s-o starnesc si s-o infranez. Dac-o lovesc se inroseste si vibreaza din toata fiinta ei. E perversa si raspunde pe masura. Ochii-i sticlesc, lucesc a paguba si gheata, a dementa care ma face sa vreau sa-i dau mai mult. Sunt una cu ea si cu aerul prin care calatorim infasurati.

Ma musca, horcaie ca o tarfa in calduri, se imbufneaza si ma incolaceste cu gambe perfecte ca dunele de nisip netulburate de vant. O potolesc cu o singura miscare si ma priveste pe sub genele false care dau masura ochilor in care mi se oglindesc slabiciunea si poftele. Fugim amandoi de nebuni, catre un orgasm pe care n-o sa-l atingem niciodata impreuna caci ar insemna sa ne facem una cu pamantul, cu fumul, cu zidurile sau copacii, cu orizontul. O sa ramana un preludiu pentru care va trebui sa ma gandesc la alt final, asta cand femeia de sub mine va desfereca gandurile de pe centrifuga povestii noastre.

Un singur gand imi trece prin minte, izolat pe un velodrom imaginar, acela de a fi cat mai mult cu ea, in ea, sub ea, una cu sufletul si toata fiinta ei, gonind ca un ogar nebun dupa iepurele din fata mea pe care habar n-am ca n-o sa-l ating vreodata. Imi bubuie inima si-mi uit prezentul, simt cum imi vine sa-mi pun dinamita in colturile sufletului si sa declansez, sa se faca tandari, sa nu ramana nimic decat viteza si vant.

Cand au construit masini, barbatii s-au gandit la femei. Nu exista alta comparatie.
Aseara am condus un Ferrari. A fost sex pur cu amanta nestapanita si rafinata a unui mafiot italian, intr-una din toaletele unui cazino din Monte Carlo. Ar fi putut sa intre oricine, oricand, peste noi, viata mea ar fi putut sfarsi intr-un cos de gunoi pe o strada obscura, nestiut de nimeni sau mai simplu cu creierii raspanditi pe faianta cremoasa si trupul chircit intr-o pozitie grotesca...

...as fi putut sfarsi dintr-o clipa in alta si cu toate astea am dezbracat-o cu patima, cu furie, plesnind de viata mai mult decat oricand, cu inima drum’n bass si gandurile lesinate de foame... iar ea mi s-a daruit zambind, sigura pe ea si gata sa-mi satisfaca poftele bolnave de viteza, cu o singura conditie, sa stiu s-o fac sa tremure, sa stiu s-o fac sa mai simta, fara sa ne omoram pe amandoi... repede, repede, o clipa cat un veac, sete, furie, lacrimi, libertate in captivitate, usita coliviei deschisa doar pentru cateva momente, dunga alba continua, buclele ei naclaite de mirosul sudorii mele... mai mult si mai mult, mai repede, mai tare, mai adanc, pana la fund pedala ca un pahar cu lichidul placerii si frana ca o palma care sa te aduca cu picioarele pe pamant... frana care sa-ti spuna ca esti om, acceleratia care sa te asigure ca nu vei fi niciodata inger...

30 de comentarii:

  1. frumoasa comparatie...doar cine a simtit senzatiile astea poate sa te inteleaga..

    RăspundețiȘtergere
  2. sa inteleg ca o femeie nu poate sa simta asta niciodata...?!

    RăspundețiȘtergere
  3. In concluzie, femeile sunt niste masini :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt un fiat 500;mignona,ochi mici,dar simpatica,cu personalitate!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am inceput sa citesc povestea ta am crezut ca ai luat gripa porcina..dar nu, ce bine ca nu.

    Daca n ai condus cu viteza niciodata, n ai prea iubit nici viata si poate, nici nu ai iubit pe nimeni..dar daca n am carnet de sofer, nu pot sa fac sex?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit cu nerabdare sa vad la ce te referi, eram convinsa ca nu e vorba despre un act sexual. Frumoasa comparatie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. S-a nimerit sa citesc post`ul pe "I believe I can fly" varianta feminina..Nu stiu cine canta piesa dar parca se potriveste cu textul..Crede-ma...am ramas cu gura cascata si inca nu o pot inchide...Ceea ce ai scris..Nu gasesc cuvinte...Dar este foarte patrunzator...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt momente si senzatii pentru care merita sa-ti traiesti viata. Daca cauti un moment pentru care sa traiesti, asta e... Nu ma refer neaparat la o masina italiana, ma refer strict la senzatie. Chestiile astea unice de o fractiune de secunda pe care nu o sa le uiti niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  9. dezamagit sunt...imi parea mai bine daca era vorba de good old fashioned sex

    RăspundețiȘtergere
  10. Ferrari zambeste cu siguranta, de peste ani.

    RăspundețiȘtergere
  11. O noua reclama ? Glumesc...
    Ca de obicei, stii sa crosetezi literele... :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca barbatii au facut masinile din pasiune.. pentru viteza.. si ca sa atraga atentia femeilor ;)
    O Ferrari (o masina Ferrari, feminin) poate oferi intr-adevar momente unice. As fi preferat sa se faca in Romania. Dar poate nu peste mult timp vom avea macar posibilitatea sa conducem Dacii.. Decapotabile, ce zici? Suna bine..
    D.D.
    Cred ca atunci le-am cumpara mult mai mult si am circula mandri cu ce este al nostru nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. da..clar o femeie nu ar avea aceleasi senzatii conducand un ferrari..

    RăspundețiȘtergere
  15. ...masina si femei nu se imprumuta niciodata..

    RăspundețiȘtergere
  16. Incredibila descrierea! Acum ca am citit varianta acestei senzatii transpusa in cuvinte nu pot sa nu ma gandesc cum ar arata ea in culoare ... mda, multa, multa culoare ... si neaparat, da' neaparat, suficient rosu! Ferarri, nicidecum altul!

    RăspundețiȘtergere
  17. eh si iata cum si de ce in final barbatii raman DOAR cu masinile

    RăspundețiȘtergere
  18. daca aceste cuvinte frumoase sunt consecinta gripei porcine atunci un popor bolnav ar fi singura noastra speranta ca natiune pentru a ni se observe scafarlia in lumea asta in care suntem vazuti ca niste hoti si violatori, in cazul in care suntem macar observati.

    ma impresionezi prin imaginatia ta debordanta, prin felul in care scrii, aproape simtind si eu ceea ce incercai sa explici prin vorbe. si da, sunt in viata clipe, momente incredibil de intense ce pot dura si cateva secunde, insa de neuitat.

    e pur si simplu viziunea artistica a unui om, avem nevoie de asa ceva, de fapt, tara urla dupa asa ceva, in tacere; urla prin scandaluri din lumea "vedetelor", urla prin eleva, pensionara si piticul porno, pur si simplu urla! din pacate urla degeaba, pentru ca putini sunt cei care au urechi sa o auda.
    ma bucur ca existi si ca ne canti, ca te ascult si iti fredonez melodiile cand ma plimb pe strada, ca ne vorbesti despre lucruri ce ni se intampla tuturor, in care ne regasim...

    RăspundețiȘtergere
  19. uneori, dar doar uneori,
    o călătorie cu maşina poate lua valenţele unei experienţe sexuale.

    relatarea ta mi-a adus aminte de povestea lui Curvette (ignora-i titlul, promit că merită să citeşti)

    http://curvette.ro/2008/un-sex-oral-de-30000-de-euro/

    îmi e imposibil să descriu starea pe care mi-o provoacă Eight Steps de la Electrelane... de fapt, am două scenarii în minte, care, eventual, pot fi şi combinate. Prima variantă e o goană nebună cu maşina, iar pe măsură ce ritmul se iuţeşte, pedala de acceleraţie să fie călcată tot mai tare....până când, în punctul culminant al melodiei, se întâmplă un accident spectaculos, care se lasă cu o explozie -ca în filme-, urmând ca partea finală a piesei să fie cea pe care sunt căutate rămăşiţele conducătorului...


    sau


    SEX PUR, pe ritmul piesei... evident, punctul culminant e un orgasm ideal, după care, în partea finală a melodiei, urmează o cădere în cearşafuri, ca atunci când eşti atât de obosit încât nu mai şti de tine şi simţi că patul şi corpul tău se topesc unul în celălalt.


    într-o bună zi, stările astea de euforie de la volan se vor lăsa rău.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tudor,
    cum se impaca acest post cu reclama dreapta sus? Sau altfel spus, cum vezi tu sex-ul parabolat intr-un Mini :)) ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. foarte dragut
    am citit post'ul in timp c ascultam 'cu tine' d la vama veche.. si park timpul a stat in loc doar pt mn pt cateva clipe ..

    unii nu te'au intzeles dar p mn m'ai fct sa retraiesc iar clipe de neuitat ..

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. O 'caroserie buna' si un 'cal de cursa lunga'..Nu stiu cat de pur este sexul.. mai degraba 'murdar'. Citind randurile, imi vine-n minte scena din CRANK..

    RăspundețiȘtergere