[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 11 septembrie 2008

Nu cazinoul e problema!!

Nu cred ca in raport cu nationala ma intereseaza calitatea morala a lui Piturca. Nu a trisat in templu. A trisat in cazino. cazinourile triseaza la randul lor stim bine asta. In Las Vegas si peste tot aiurea bautura e gratis. Apoi pompeaza oxigen( in Caesar's Palace, Bellagio, MGM) ca sa te tina treaz si euforic. Si tu joci, joci, joci.

Nu mi se pare imorala pasiunea pentru poker, cazino sau jocurile de noroc. Sa nu uitam ca Dostoievski isi pierdea banii la Baden Baden. Asta nu l-a impiedicat sa scrie Karamazovii.

Ce ma deranjeaza e lipsa rezultatelor la nationala. Din punctul meu de vedere este singurul loc unde poate fi atacat Piturca. Maradona era cel mai mare jucator al lumii si cand priza cocaina. Si l-a dat in gat mafia italiana pentru ca in nouazeci i-a batut in semifinale. Iar Italia nu a putut accepta asta. Zeul lui Napoli a fost detronat. Dar fotbalul pe care il juca era sublim.

Piturca poate sa-si masluiasca toate cartile daca Romania joaca sublim. Noi de la Romania vrem fotbal si asta vrem si de la antrenorul ei. Restul sunt numere castigatoare. Rosii sau negre.

13 comentarii:

  1. c chestie...(mie-mi place fotbalul , imi place sa ma uit la el , sa vorbesc despre el , fie , in ultimul timp nationala a fost varza , si parca fotbalul nu-mi mai place asa mult)...mi se pare aiurea articolu' asta ,parca lai scris asa de dragu de a scrie(de a posta)...astept un articol din suflet ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-mi plac linsajele de presa de gen bila-manda-bila.

    asteapta:))vor mai veni articole

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca era Piturca, antrenorul nationalei trisorul din casino sau ca era unul de care n-a auzit nici internetul, omul de rand nu-l putea privi decat ca pe unul care castiga necinstit. Si romanul de rand are un sictir puternic fata de toti astia.
    Ca trebuie sa privim separat ce face omul in particular si-n viata profesionala sunt foarte de acord.

    Dar daca o dai in eternul cliseu că "toata lumea fura in Romania si peste tot, eu de ce nu?" iti cam piezi logica

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca Piturca se pricepe sa triseze, n-ar putea sa faca jumatate din echipa Romaniei "pe dos" (scuzati jargonul) si sa piarda cu Lituania, punand si un pariu generos pe Lituania, care avea o cota de 10:1 (parca) ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta coincidenta, ca s-a scos de la naflatina un video din 2002 incriminator pentru Piturca tocmai acum in 2008, la cateva zile dupa ce nationala a pierdut cu Lituania si toata lumea se da peste cap sa-l debarce. Nu-s fan Piturca, dar adevarul asta e, noi in calitate de suporteri ai nationalei, ca doar nu suntem nici maica-sa, nici nevasta-sa, nici Dumnezeu, nu avem dreptul sa-l judecam nici ca a trisat la poker, nici ca are un copil cu amanta, subiect dezbatut la nesfarsit in ziarele de scandal, ci doar pentru ca Romania a jucat fara nici o idee de tactica in anumite meciuri. Punct!

    RăspundețiȘtergere
  6. @tudor: cred ca si cazinoul e problema. si nu problema ca joaca.asta ar fi inteles. problema e ca triseaza. si cand trisezi in viata o faci si in rest. adica cum a trisat la campionatul european recent. ne-am aparat spunand ca atacam. aia e problema. omul e trisor in tot ce atinge.

    RăspundețiȘtergere
  7. pana la urma.. asta este nu ai ce sa faci.. l`au prins, si ce daca triseaza.. de aceea sunt reguli nu? ca sa fie incalcate si cred ca fiecare persoana a incalcat macar o data o regula..

    RăspundețiȘtergere
  8. andrei badin: cazinourile triseaza. marii jucatori de poker incearca sa triseze. alexandr alehin s-a sinucis dupa ce a crezut ca a descoperit legea matematica a ruletei. tot o forma de a pacali...piturca nu pentru trisat trebuie judecat. Ce facem cu trisorii politici atunci? ce face presa cu ei? Mitrea vicepremier asta face. Come on. Hai sa-l judecam pe piturca pentru ca e un antrenor prost si sa ne oprim aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe Al Capone l-au prins cu fiscul. Nu fiscul era problema, dar cu asta l-au prins.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta am zis si eu,ce ne intereasa pe noi ce a facut Piturca la cazinou?Doar nu e patriahul ca sa trebuiasca sa fie un momument de moralitate.

    RăspundețiȘtergere
  11. piturca - un om care are in vocabular 30-35 cuvinte si implicit exprimarea lui da de gandit ;
    piturca - un om care nu accepta sfaturi,un introvertit ,un puturos ,un fricos ;
    piturca - un om secod-hand

    RăspundețiȘtergere