[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 26 septembrie 2008

Paradox?

Inocenta si naivitatea sunt doua lucruri care te imping inainte. E un paradox? Nu stiu. Dar forta pe care aceste stari ale fiintei o genereaza este autopropulsoare.

Toate inventiile lumii sunt girate de un soi de inocenta creativa...

8 comentarii:

  1. nu pare un paradox. inocenta si naivitatea mi se par a te deconecta de la valmasagul gindurilor sau temerilor inutile. cu mintea si sufletul eliberate de tot soiul de "balarii", iti regasesti energia aia buna interioara.

    RăspundețiȘtergere
  2. cu cine trebuie sa vorbesc pt ca vama sa vina sa cante la balul bobocilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. “pentru ratiune nu exista alta realitatea decat aparenta”, iar noi suntem ceea ce gandim. de aceea inocenta (daca e din tot sufletul) poate propulsa

    RăspundețiȘtergere
  4. p.s. de aceea farmecul nu s-a pierdut azi, in Piata Mare din Sibiu, chiar daca media de varsta nu atingea pragul majoratului (am numarat si bunicii). Conteaza ce vezi cand inchizi ochii, cand sunetul din boxa iti flutura prin plete. Conteaza tot ce e dincolo de ei. Pe ritmuri alese.

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-e dor de voi, de vama! am fost vara asta la multe concerte de-ale voastre, si de la nici unul nu mai vroiam sa plec. asteptam in primul rand sa ma zariti, sa-mi faceti cu mana, ma cunoasteti doar, am fost cu voi peste tot..la Baile Tusnad am vorbit. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. grupul din Balan..am fost si la Zalau, Tg. Mures, sau Buc. imi pare rau ca la Sibiu n-am ajuns..:( oricum, vama sunteti voi, vama sunt eu, va iubesc! sper sa mai ajungeti prin zona..si a..vreau mult un tricou cu vama..de unde se poate? pe net nu am gasit nicaieri..mi-l doresc foate mult! salutari tuturor membrilor vama, sper sa va revad curand..:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Inocenta e parte din farmecul vietii,cand o pierzi iti cam uiti si rostul in viata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine inocenta si naivitatea nu m-au impins niciodata la nimic. Insa mi-au dat uneori o atat de generoasa si totodata inspaimantatoare libera cale ...

    RăspundețiȘtergere
  8. inocenta este sa alegi the hard way cu riscul de a nu reusi doar pt ca acel easy way e contrar principiilor tale.
    inocenta e sa o iei de la cap pe acelasi drum anevoios.
    inocenta e sa crezi in continuare ca lumea cu iubire va scapa, dupa ce a murit deja in cateva randuri.
    inocenta e sa visezi.
    inocenta e sa crezi ca actiunile tale sunt un bumerang.
    inocenta e sa crezi ca existi nu ca esti.
    inocenta doare. inocenta nu se invata. inocenta e sa ignori ratiunea. in0centa e sa ai asteptari. sa speri. sa uiti. sa nu analizezi, dar sa simti. sa ai indoieli.
    inocenta e de pe alta lume; de acolo de unde venim

    RăspundețiȘtergere