[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 2 aprilie 2008

NATO. Culoarul unic.

Ce sa spun: suntem in parteneriat economic cu o superputere care se pregateste sa declare recesiune( SUA) si vom suplimenta trupe intr-un razboi care nu ne apartine.
Mai mult sustinem interesele securizarii zonei Marii Negre de catre SUA desi cunoastem interesele Rusiei aici. I think somebody's playing Hero on our nerves and money.

10 comentarii:

  1. De ce nu am respecta istoria? Dintotdeauna am sustinut cauzele altora... probabil ne e lene sa ne gasim unele propri suficient de bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa fim seriosi... decizia asta cu suplimentarea trupelor e luata de mult... acum a fost doar facuta publica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Be happy, relax, astazi e ziuaaaa meaaaaaaa;)

    Sorry for being offtopic.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Ambasadoareo!
    Oare Bush ii intelege "engleza" lu' Base?

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani! :) si mie , caci e si ziua mea :)
    Si ca sa nu fiu complet off topic : acum 2 saptamani am cunoscut 25 de oameni care plecau in misiune in Irak sa-i inlocuiasca pe unii aflati deja acolo. Toti erau cuprinsi de entuziasm, zambeau, pareau cuprinsi de o febra a optimismului. Contrastau mult cu ce vad eu zilnic. Pe mine m-a surprins atitudinea lor...oare daca viata ar fi macar decenta in Ro., ar pleca cu tot atat de multa motivatie ??

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum summitul asta a facut orasul asta un pic mai frumos, macar aici in centru. Si se circula mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Printre liceeni circula o vorba ( pe care nu e nevoie sa mai zic cine a spus'o :) ): ''Americani's de vina!''...si chiar se continua :)). E cu atat mai trist cu cat devine din ce in ce mai real...

    Tudor, ar trebui sa te bucuri ca Summitul itzi face reclama :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daria, entuziasmul se duce dupa prima misiune. Fratele prietenului meu a fost in Afganistan si era mega entuziasmat inainte sa plece. Dupa ce era sa moara de vreo 3 ori pe acolo i-a trecut. Nu e vorba de motivatie... e vorba ca se stie "din filme" ce ii asteapta acolo... iar filmele nu tare au tangenta cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere