[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 3 aprilie 2008

Update

La ora acestor randuri noul nostru album este deja masterizat. Avem un produs finit. Suntem multumiti. Ne aflam inca la Budapesta (eu si Raul) dar vom canta diseara in Heaven Club, Timisoara. See u there guys.

5 comentarii:

  1. Timisoara...Timisoara... cam des pe acolo:(

    Am inteles ca ne faci o dedicatie, mie si Dariei;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey. Abia ce m-am dezmeticit dupa concertul vostru din Heaven. Am prea multe lucruri de spus, poate multe inutile, insa o sa-mi incerc norocul, si tie rabdarea:).

    In primul rand, tocmai am asistat la ceea ce nu credeam ca poate fi posibil prea curand in Romania. Concertul dupa care tanjeam de cand am descoperit ce-i aia muzica(din perspectiva mea subiectiva). Pentru prima data sunt martorul direct a unei explozii artistice, din toate punctele de vedere. Pur si simplu "eram pe scena" acolo cu voi, radeam cu innecaciuni la poante, scoteam limba cand scoteai limba (si nu sunt popo :))), am intrat intr-o transa totala, functionam doar in perceperea fiecarui instrument, fiecarui vers, fiecarei interactiuni. Da, acum probabil ca te gandesti "da' asa-i fiecare concert la noi", si si eu ma gandesc la acelasi lucru, diferenta e ca eu abia acum apuc sa fiu partas.

    Nu stiu cum a fost sambata in The Note, dar aici in Heaven(si da, e prima data cand merg,si ultima data,exceptand viitoarele voastre presupuse concerte) m-a dezamagit total trei sfert din public, care, deh... citez o persoana foarte draga: "nu apreciaza o munca si un talent ce-ti lasa mutra wow, ci doar o poseta fake Louis Vuitton, am googalit sa scriu corect". Recunosc ca pe mine de-abia acum m-ati racolat ca "fan irefutabil", desi m-am trezit ca stiam ciudat de multe versuri pe de rost:).

    Voi va jucati pe scena, si asta e cel mai frumos lucru. Sa te joci cu ceea ce te pasioneaza.Sunteti printre singurii Artisti din romania pentru care pasiunea nu se transforma intr-o seaca meserie. Cat despre versuri, exact ce caut si ce ma misca cel mai mult: povesti - azi noapte am vazut de la o posta piticii tai de pe creier ce te definesc ca actor, ca artist, si de ce nu, ca geniu. Iti place sa povestesti, sa spui, lucruri concrete care imi derulaeza in fatza ochilor un film intreg, cu mesajul de rigoare...

    A, si mersi ca, desi ati obersvat probabil moleshala din public, ati continuat sa ne antrenati, macar pe noi, aia inghesuiti care se chinuie sa tzopaie fara sa arda cu tigarea posetele Vuitton sau tricourile mulate pe pectorali. Cu atat mai mult, ca ati revenit la BIS. Daca as fi stiut ca pierd nebunia aia geniala de final, probabil as fi batut pe cineva :)) Geniale improvizatii.

    Felicitari si tot respectul!
    PS: sa nu ma crezi un psihopat, chiar am simtit nevoia sa iti dau pe fatza toate impresiile. N-am gasit nici un motiv sa le tin doar pentru mine. Si in legatura cu publicul, scuza-ma daca gresesc, dar chiar n-am simtit unitatea si "efectul de turma"(citez din nou aceeasi persoana) de care ati fi meritat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot decat sa te felicit pentru faptul ca, intr-un final, ne vei darui, alaturi de colegii tai minunati, albumul pe care il asteptam de atata amar de vreme.Bravo, Tudore si have luck!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aseara a fost superb in Heaven. Si da e prima si ultima oara cand merg, probabil exceptand...:)Ideea e ca am stat pe scena, am cantat si m-am simtit cum nu m-am simtit niciodata. Nu am reusit sa ajung in the Note si nu mi-am permis sa pierd si Heaven. Bravo Tudor, bravo Vama. Si va astept pe toti pe blogul meu pentru "Aseara ... in Vama"

    RăspundețiȘtergere
  5. doar o intrebare de curiozitate ( adica fara nici o urma de rea-vointa):

    pe Zmeul am obs la solo un mic pasaj/nuanta de Guns'NRoses ..

    dar "Pe sarma" .. solul e chiar de la Guns N' Roses ... :( ..

    ce s-a intamplat? si eu am iubit Guns. Dar consider ca sunteti artisti cu multa imaginatie/personalitate, pentru a putea sa faceti un atat-de-mic-solo pe 4 masuri, original .. :(

    doar curios.
    merci.

    RăspundețiȘtergere