[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 8 februarie 2009

Arcul de Triumf - Palatul Regal. Done.

Am alergat. Ne-am tinut de cuvant prea putini. Restul au ramas cu promisiunile. No problem. A fost foarte bine mai ales ca initial distanta ne-a parut lunga. Am terminat cursa trei dintre noi. Bucurenci, Pandutzu si cu mine. O nota mica pentru fetele venite in blugi si geci.

O nota mare pentru fata care a alergat cu noi peste trei sferturi din distanta. O nota buna pentru fotograful singuratic de la Libertatea care a alergat cu spatele:)) cateva zeci de metri. Si cea mai buna nota pentru ceaiul binefacator de la Hilton la capatul efortului.

Imi pare rau ca n-am reusit sa capacitez mai multa lume. Imi asum sedentarismul publicului meu. De alergat, insa, vom mai alerga. Si a aparut si o idee care se va materializa curand. Vorbim.

20 de comentarii:

  1. Felicitari tuturor celor care au participat...imi pare foarte rau ca nu stau in Bucuresti si totusi sper sa faci aceasi chestie si in alte orase...

    Astept noua idee:D

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru nota mare.
    pacat ca nu cunosc Bucurestiul si ca n-am stiut ca mai sunt 300 de metri pana la Palatul Regal. Daca mai stateati 3 minute ajungeam si eu.. v-am cautat. asta e. altadata.
    Lasa c-o sa alerg joi pana la Beker Brau. See you there

    RăspundețiȘtergere
  3. nici nu stii cat de rau imi pare ca nu locuiesc in Bucuresti:(( dar in curand voi fi acolo si atunci o sa pot si yo participa la activitati de genul asta(daca vei mai face):D

    RăspundețiȘtergere
  4. :):) Tudor cred ca si daca zburati va vedeam :) dar uite ca nu...nu stiu cum a fost ca la Arc nu erau decat 3 oameni...tu nu...unde v-ati intalnit frate??? :):) la Arcul de Triumf de pe Champs Elysee ??:):) In fine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi placut sa fiu acolo.:( Din pacate insa, de-abia am iesit din spital dupa a doua operatie la plamani. Nu stiu cand voi mai putea alerga. Am alergat azi cu gandul cu voi. Pacat ca unii pot alerga si au devenit sedentari. De-abia atunci cand nu mai poti face anumite lucruri iti dai seama ce-ai pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa:)) eu sunt uan dintre fetele alea cu blugi si geci:)) adevarat ca n`am alergat nici macar un sfert dar nu sunt intr`o forma fizica prea buna :)) poate data viitoare o sa reusesc si eu mai mult. si promit ca vin in trening ;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am spus eu ca daca ai fi venit la mare ar fi fost mai bine. Azi faleza a fost plina. Asa ca next time ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Postul tau are suflu de om care a alergat. :)
    "imi asum sedentarismul publicului meu" - asta mi s-a parut tare de tot. :)
    Oare restul "chestiilor" cine si l-asuma ? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. in dimineata asta a trebuit sa stau cu fratiorii mei de 6 ani... altfel, pe cuvant, veneam. Imi pregatisem si treningul si adidasi...pacat:(...sper sa mai organizezi astfel de iesiri:P pana atunci, ne mai vedem pe 12;)...spor la alergat!!:D

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte bun ceaiul intr-adevar :D

    imi pare rau pentru cei care nu ne-au vazut.. sau care n-au inteles exact care era locul de intalnire.. poate data viitoare.

    P.S. Abia astept sa se materializeze ideea aia...

    RăspundețiȘtergere
  12. exact ce spuneam...

    http://www.libertatea.ro/stire/chirila-alergat-de-fani-prin-bucuresti-229386.html

    RăspundețiȘtergere
  13. vai Panda..nu pot sa cred..ai avut iar dreptate :))) stii ca inca te urasc,da?:))

    RăspundețiȘtergere
  14. tare rau imi pare ca n-am putut participa... a trebuit sa plec acasa.. oricum abia astept data viitoare, atunci sigur vin :D

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca duminica multa lume din tara ar fi vrut sa alerge..insa daca chestia asta a fost in bucuresti..stii, daca nu as fi in sesiune as fi venit si eu poate. ar fi tare sa ti faci un obicei in a alerga in fiecare oras unde ai concert, a 2 a zi dimineata, cu fanii, bineinteles..toti mahmuri si inca beti de idee..ar fi ceva unic..

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi pare rau ca n-am ajuns. :( N-am mai avut acces la internet si am stat si-am invatat pentru examene :)).
    Da' n-are nimic ca am fost azi si-am alergat singur de nebun prin Militari. ;))

    RăspundețiȘtergere
  17. Tudor, faci din nou si duminica asta? ar fi fain. Nu ne-ar strica. Si as ajunge si eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. AScultand muzica in camera de camin, incercand sa ma mobilizez sa ma apuc de invatat pentru ultimul examen din sesiunea asta, ca de obicei, m-a cuprins o stare de visare: "Ce-as vrea sa merg mai des la munte[pentru ca tocmai m-am intors de acolo], ce-as vrea sa merg la teatru, ce-as vrea sa rad, etc!". Si mi-am dat seama ca am auzit si folosit prea des in ultimul timp expresia "ce-as vrea sa...". Ar trebui doar "sa..."! Apoi am intrat pe blog-ul tau (stiam mai demult de el, dar nu stiu de ce nu am intrat niciodata): apreciez faptul ca intradevar e un dialog intre tine si cititori, si mi-a placut mult ideea cu alergatul. Sper ca atunci cand ai spus ca "imi asum sedentarismul publicului meu", vroiai sa spui ca esti constient de asta si ca incerci sa-i "scoti din casa", nu ca accepti asta. Ca persoana publica ai "calitatea" de a te face auzit mult mai usor, de multa lume, in primul rand prin muzica, dar uite, si prin blog, si mi se pare foarte "tare" ca poti influenta, sfatui sau ajuta atatea persoane. As vrea sa pot face si eu asta :) Prin muzica, ne colorezi viata, dar multa lume a uitat sa traiasca, iar prin blog-ul asta poti sa incurajezi oamenii sa isi traiasca visele, sa treaca la fapte, nu doar sa "fabrice vise", nu crezi? Un pas l-ai facut: i-ai scos pe unii la alergat. Ce-i drept, ar fi bine sa alerge si singuri sau cu prietenii lor, nu numai cu Tudor Chirila. Oricum apreciez initiativa, si sunt curioasa care ii era scopul (cum a mai zis o cititoare "Simona [...]am senzatia ca propunerea ta face parte dintr-un experiment... 07 februarie 2009 23:48") Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cand mai organizezi o alergare? Am descoperit de curand blogul tau si chiar imi place.

    RăspundețiȘtergere