[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 27 februarie 2009

Expozitia Vama continua

De cateva zile primesc zeci de mailuri cu printuri si spoturi de la voi. Ma bucur ca ideea concursului a avut asa mult succes. Avem de unde alege si sunt cativa autori pe care am vrea sa-i cunoastem. :) Dar pentru mai multa obiectivitate castigatorul nu-l voi alege eu. De jurizare se vor ocupa 2 creativi din agentiile de publicitate.

Printuri



















































Spoturi radio

1.
Primele acorduri de la "Tata taie porcul".
El: " ...tata taie porcul, uite-aşa, porcu se revoltă, nu cred că vrea..."
Ea: ".sunt nebun, iubesc şi nu am bani."
El: ".ea îl sărută cu ochii închişi..."
Ea: ".undeva...în vamă..."
Voice over: Pregăteşte-te să cânţi cu Vama! Concert Vama!
5 martie, Oradea, Club Blue Monday!
Bilete în magazinele Diverta, pe ticketpoint.ro şi la Club Blue Monday! Be there!

2.
-Ba frate,m-am saturat de criza asta economica!Numai de probleme si de bataie de cap am parte in ultima vreme....m-am saturat si de atatea sarbatori...pffff,nici nu stiu ce cadouri mai pot sa fac.Stiu,de un concediu am nevoie-de soare,de mare,de iubire...de fericire!
-“vrei soare,soare iti dau”(preferabil chiar fragmentul din cantec)
Daca nu poti ajunge tu la vama,vine Vama la tine!!!
Pe data de 5 martie,in Oradea, Club Blue Monday respectiv pe data de 6 martie,in Timisoara, Club The Note, la ora 22. Poti fi martorul unui concert incendiar!!!Nu rata ocazia!Ia-i pe cei dragi cu tine si hai sa sarbatorim venirea primaverii intr-un mod memorabil!!!!
Show! Play! Love!Freedom!
(si acum o voce de genul celei care vorbeste despre contraindicatii dupa reclama de la un medicament)Biletele se gasesc in magazinele Diverta si pe ticketpoint.ro.In cazul in care v-a placut prea mult concertul va rugam sa ne sustineti si cu proxima ocazie.Consumul excesiv de muzica buna poate creea dependenta inca de la prima utilizare!

12 comentarii:

  1. wow veniti in Oradea!! de-abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. a doua si a patra sunt cele mai faine. opinia mea. din nou de-abia astept! \m/

    RăspundețiȘtergere
  3. off topic...http://bucurenci.ro/2009/02/meditatie-despre-fite/...e chiar genial...alt cuvant nu gasesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i asa ca dupa ce se va termina concursul de printuri o sa postezi toate propunerile de afise primite undeva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultima imi place cel mai mult, e SIMPLA si are un mesaj direct si cunoscut de toti iubitorii de muzica oriunde, oricand. Imi place ideea: PLAY, LOVE, SHOW. Astept sa vad si celelalte idei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea cu pescarusul e super faina! Aveti de unde alege :) Ai fani talentati.

    RăspundețiȘtergere
  7. care e regulamentul?
    un talentat poate sa trimta mai multe afise?
    trebuie sa fie ambele concerte pe acelasi afis sau se pot face afise separate?

    RăspundețiȘtergere
  8. Promo radio: Dumnezeu apare cand ai mai mare nevoie si priveste de la distanta. Oamenii nu-l asculta. Dumnezeu ne-a lasat pe pamant , dar nu ne-a lasat sa ne facem de cap. Fat frumos nu raspunde la intrebari pentru ca el nu prefera fotomodelele. Fotomodelele sunt imagini fabricate ,nu modele de urmat. Sfantul Petru: va intreaba De ce va faceti de cap? Soarele ,luna, stelele asculta de Dumnezeu. Intrebare Oamenii de ce nu-l asculta? Fericit este omul care asculta de Dumnezeu si ii respecta poruncile. Vama trebuie sa fie granita intre cer si pamint.

    RăspundețiȘtergere
  9. SATIRIKON.WORDPRESS.COM - evenimentele super funny ale saptamanii, poze trucate, dovezi extraterestre, marturii cutremuratoare din 21 decembrie 1989, durerile si suferintele romanilor, anti tigani, anti unguri, amploarea crimei organizate, latura gay a lui adrian nastase, cum incearca unii prin virusi sa ne reduca numeric, muzica buna, topul filmelor, limbaj de lemn a la becali, disparitia oamenilor etc…orice parere conteaza, orice comment este luat in considerare

    RăspundețiȘtergere
  10. cea cu henry si wannabe mi se pare cea mai semnificativa.

    RăspundețiȘtergere
  11. pai unde mai e farmecul daca nu alegi tu? este blogul tau, tu ai pornit concursul. ar fi fost frumos sa-l duci pana la capat cu simt de raspundere ;)

    RăspundețiȘtergere