[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 9 aprilie 2009

Copilul si durerea

S-ar putea sa va irite toate aceste articole despre cazuri umanitare pe care le-am publicat in ultima vreme pe blog. Presupun ca sunteti aici ca sa ma cititi si poate frecventa mai mare a ajuns suparatoare. Din pacate, situatia e foarte trista... Primesc tot mai multe mailuri prin care mi se cere ajutorul si ma simt cumva vinovat ca nu pot sa le raspund tuturor. In definitiv, acest blog e important si datorita voua si prezenta masiva l-a transformat intr-o raza de speranta. Ma simt apropiat de acest nou caz care mi-a fost sesizat si de aceea nu pot sa nu vi-l supun atentiei. E vorba de un copil de 2 ani si 8 luni care are nevoie de noi.

Amintiti-va de niste versuri:
Copilul si durerea stau imbratisati...
Doar ochii lui respira inca si inca sunt curati...
Nici boala nu mai stie dac-a terminat cu el...
Putea sa fie inger, dar am scos si sufletul din el.

14 comentarii:

  1. deja mesajul tau a fost trimis la toti prietenii mei...este cumplit cand vezi ca la tot pasul cineva are nevoie de ajutor...
    PS : ar trebui sa fim mai receptivi la nevoile celor din jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca ar trebui sa irite pe nimeni genu acesta de articole...

    in fond ce faci tu este de admirat.
    blogul este cunoscut si citit de mii de oameni, daca fiecare ar dona cate un pic s-ar strange suma...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine e copilul si de ce are nevoie? La asta , te rog sa raspunzi.Sa stim cine si cum.Restul , e de la om la om.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma tot gandesc catre cine sa redirectionez cei 2% din impozitul pe profit... nu ptr ca nu ar fi fundati/organizatii/asociatii umanitare, ci ptr ca cele pe care le stiu sunt destul de mediatizate si beneficiaza si asa de multe fonduri. Vreau sa gasesc o asociatie care chiar nu are de unde sa dea, vreau sa gasesc acea organizatie care sa cuprinda cazuri precum cele prezentate pe acest blog. Stie cineva si altceva in afara de OvidiuRom, Salvati Copii, United Way, Smurd....??

    RăspundețiȘtergere
  5. Este extraordinar ce faci Tudor. Cei care nu-ti inteleg demersul, probabil ca nu-si au locul aici...

    RăspundețiȘtergere
  6. acest copil este un Inger, la propriu nu la figurat..

    RăspundețiȘtergere
  7. Pt Cristina Robea
    Am citit mesajul dvs in legatura cu 2%! Fac parte din Asociatia Transplantatilor din Romania, poate va ganditi sa redirectionati 2% catre aceasta asociatie!Daca doriti mai multe informatii astept un semn de la dvs pe aceasta pagina! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim din tot sufletul pentru ca ne esti alaturi!

    Familia Selenei

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca ne solidarizăm cît mai mulţi blogeri cu familiile disperate ale acestor copii si tineri, le dăm putere sa lupte pentru viata copiilor lor. Alta sansa nu au...Hai sa ne probunem sa promovăm fiecare din noi asemenea drame pentru a ajuta. Ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna dimineata copile ! Buna dimineata durere. Ascult "Copilul si durerea". Absolut nimic nu cred ca ar putea reda mai adanc si mai frumos chemarea. Lacrima. Inima.
    Mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca fiecare dintre noi ar darui din putinul pe care il avem ... s`ar strange o mare de sperantza care ar putea ajuta acest inger... [te admir Tudor pentru ceea ce faci!]

    RăspundețiȘtergere
  12. astazi suntem acasa pentru cateva zile dupa prima cura de citostatice si iti multumesc din suflet ca esti langa noi.

    RăspundețiȘtergere