[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 12 aprilie 2009

De Florii

Un gand bun azi. Liniste si pace. Bucurie la intrarea lui Iisus in Ierusalim, inainte de Saptamana Patimilor.

9 comentarii:

 1. La multi ani Florina/Florin si derivatele si celor cu nume de floare! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani florilor!:* .... Multa sanatate , fericire si cat mai multa inspiratie pentru cantece care sa`mi bucure sufletul ! nu a trecut decat 3 zile de cand nu v`am mai vazut si deja mi`i dor de voi:(

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani, florilor! Sa traiti cu numele! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Zambete frumoase ca bobocul florilor si inima curata ca roua diminetii tuturor celor ce poarta nume de floare...si Hristos a Inviat! pentru cei ce sarbatoresc Sf Pasti.

  RăspundețiȘtergere
 5. ..putini stiu ce sarbatoare este astazi cu adevarat....Intrarea lui Iisus in Ierusalim :)
  Ma bucur k tu stii :D ....app aseara am ascultat la telefon,la 00:00 Epilog!...cineva drag s-a gandit si la mn ...:) a fost sublim :) Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. va doresc sa va mentineti puritatea numelor pe care le purtati si in suflete,celor care va sarbatoriti astazi onomastica:)

  PS:a fost superb concertul!chiar am simtit ceva special,deosebit...si mi`am facut plinul cu bucurie sufleteasca la agentia de vise:)sigur n`o sa uit ziua de joi,9 aprilie mult timp de acu incolo.chiar daca intentionez sa vin la concertele voastre cat de des imi permite timpul si bineinteles afurisitii de bani:)apropo,brindusa,si mie mi s-a facut un gigolo de dor de ei!

  RăspundețiȘtergere