[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 15 aprilie 2009

Cum te-ai simti sa stii ca nu esti?

Cum te-ai simti sa stii ca salariul pe care-l primesti indobitoceste mii de oameni? Sau ca le creeaza iluzii desarte si ieftine? Sau, mai rau, ca esti o oglinda stramba? Cum te-ai simti daca ai sti ca in fiecare luna primesti bani pentru ca ai scos la lumina un ticalos, un hot, un pervers sau un psihopat si l-ai impachetat intr-o poleiala sclipitoare? Cum te-ai simti sa stii ca nimeni nu invata nimic de la tine? Mai ales ca ai instrumentele cu care ai putea sa faci asta? Cum te-ai simti sa stii ca primesti bani ca sa ciopartesti suflete tinere? Si ca bisturiul tau in loc sa taie, sfasie? Cum te-ai simti sa stii ca in loc sa bandajezi rani, astupi urechi si inchizi guri?

Cum te-ai simti sa stii ca esti platit lunar ca sa arunci gunoiul in mintile oamenilor, nu ca sa-l strangi? Cum te-ai simti sa stii ca primesti bani ca sa te minti pana si pe tine ca esti util societatii? Ba mai mult sa ajungi s-o faci atat de bine incat sa incerci sa-i convingi si pe altii? Cum te-ai simti sa stii ca esti platit ca sa zambesti scursurilor si sa le strangi mana? Cum te-ai simti sa stii ca o sa ajungi sa-ti tresalte inima de bucurie ca o ora cu un ticalos in fata lumii s-ar putea sa-ti aduca mai multi bani? Si mai multa faima?

Cum te-ai simti sa fii platit pentru toate cele de mai sus si sa lupti sa nu-ti fie rusine? Sau sa-i invinuiesti pe altii pentru esecul tau moral? Cum te-ai simti sa fii platit pentru a uita ce inseamna moral? Sau esec? Cum te-ai simti sa fii platit pentru a uita de principii? Si de responsabilitate? Sa fii platit pentru a pronunta un singur cuvant in fata oricarui atac la profesia ta? Cuvantul altei limbi: business! Cum te-ai simti sa fii platit pentru toate cele de mai sus?

Vrei sa afli? Ia-ti de lucru intr-o televiziune, la stiri sau fa-te prezentator TV in Romania zilelor noastre.

PS. Exceptiile sunt foarte putine si intaresc o regula din ce in ce mai trista!!!

66 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cedry2k - Istorii Secrete
    (albumul Alchimia Veninului)

    O explicatie in versuri a ceea ce se intampla cu adevarat 'in culise'.

    RăspundețiȘtergere
  3. Principiile si moralitatea au pierdut de mult in lupta cu tupeul si acest lucru poate fi observat la o simpla privire in jurul nostru. Putem sa dam vina pe societate,putem sa spunem ca viata este o continua lupta pentru supravietuire unde doar cei puternici razbat,putem sa afirmam ca ne nastem cu astfel de intincte predominante si ca ele ne sunt cultivate de mediul dur in care traim... si astfel am gasi motive si scuze la infinit,inutil insa, caci aproape instantaneu te cuprinde furia iar sangele iti fierbe in vene in fata nedreptatilor si abuzurilor in timp ce asisti neputincios la acest spectacol de teatru in care tu esti marioneta.Nu-i de mirare ca multi dintre noi recurg la a-si crea o realiate virtuala ,una mai buna, mai suportabila in care sa te poti retrage ori de cate ori simti nevoia sa te regasesti atunci cand te pierzi pe tine insuti...Cred ca asta una dintre metodele de autoaparare la care apelam. Nu stiu daca e bine sau rau dar stiu ca functioneaza uneori.
    Oare mai avem si alte arme cu care sa luptam? In rest cred ca suntem prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca m-as simti.. detasat.
    Traim vremuri grele, fiecare trebuie sa castige o paine.
    Oricum, mi se pare ca-i acuzi prea mult pe prezentatorii de stiri.
    Nimeni nu-i obliga pe cei din fotolii sa stea cu ochii pironiti pe ecrane.
    Minciunile sunt de multe feluri si incep cu noi insine, ca indivizi. De ce acceptam circul asta, cu totii?... De ce avem nevoie de tapi ispasitori?...

    RăspundețiȘtergere
  5. Scarba.. o scarba infinita. E ca si cum cineva m-ar lovi direct in moalele capului. I-ai numit prezentatori!? Da-mi voie sa te corectez. Se numesc lipitori. Rolul lor este de a ne suge pana la secatuire dreptul de a gandi liber. Iar cei care se amagesc cu scenariul conform caruia rolul lipitorilor este de a cerne propriile incertitudini si de a scoate la iveala adevarul isi pierd cel mai de pret dar: dreptul de a gandi liber.

    RăspundețiȘtergere
  6. hey.Cu asemenea mesaje nu incurajezi tinerii care vor sa-si faca o cariera in televiziune.Tinerii aceia care "mai au o sansa".Nu-s de acord:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate Media a devenit un intrument de manevra folosit cu succes. Acel prezentator probabil ca nici nu constientizeaza ce i se intampla, este doar o rotita intr-un mecanism complex.

    RăspundețiȘtergere
  8. trebuie sa traiasca si ei,probabil atunci cand au intrat in televiziune credeau ca totul va vi perfect,din fata televizorului putini sunt cei care isi arata adevarata fata

    RăspundețiȘtergere
  9. uite asta e motivul pentru care vreau sa plec din tara. pentru ca vreau sa studiez Media. pentru ca in Romania nu iese nimic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este doar un exemplu pentru ceea ce se intampla in televiziune...mai trist este ca se intampla aproape peste tot.
    Pacat ca oamenii care mai au puterea de a schimba ceva sunt putini si nu au sustinere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cum ai punctat aceste aspecte ale vietii noastre. Constat ca pe unii ii descurajeaza. Pe mine nu.
    Nu stiu cum reusesti, dar imi dai tot timpul puterea sa visez la ceva mai bun si sa lupt pentru o schimbare.
    Multumesc Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe langa faptul ca Media hraneste cu drama, si cel mai mare procent se alimenteaza din drama privind la tv..nu putem sti ce turnura ar fi luat viata noastra daca nu eram cine suntem si daca am fi ajuns acolo unde acum judecam.
    cu totii avem toate aspectele umane posibile, si daca unii aleg in viata alimentand Egoul si altii aleg alimentand Sufletul este pentru ca avem lectii de viata atat de diferite..
    eu zic sa i privim cu compasiune..

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu cred ca cei care lucreaza in media sunt adevarata problema , ci cei care ii urmaresc, cei care le cumpara munca ... daca publicul larg nu i-ar cumpara atunci nici ei nu ar exista sau cel putin ar fi nevoiti sa se reorienteze ... Si e valabil pentru orice domeniu. Daca oamenii ar avea un alt grad de educatie ar sti sa aleaga, sa faca diferenta intre bun si rau . Dar din pacate suntem inca foarte departe ...

    RăspundețiȘtergere
  14. te simti ca dan voiculescu, cu toata antena 1, 2 si 3 !
    sau de ce nu , prima tv cireasa de pe tort si alte blarii...

    RăspundețiȘtergere
  15. @alexandra: "daca oamenii ar avea alt grad de educatie" Si cine ii educa pe oameni?

    RăspundețiȘtergere
  16. Intamplator, lucrez la un post TV local - in orasul meu. Stii ce promovez? Uite:
    http://www.youtube.com/watch?v=7U0mchXJ7bE
    Oameni adevarati.

    RăspundețiȘtergere
  17. ..si cam ce propui alexandra, sa ne aruncam televizoarele pe geam?!

    RăspundețiȘtergere
  18. de ce aproape toate vedetele de televiziune isi pun silicoane? cine le cere? patronatul sau publicul?
    de ce daniela crudu, andreea spatar sau andreea mantea sunt vedete de emisiuni de prime time?
    de ce oameni ca andi moisescu sunt lasati in umbra?

    imi explica si mie cineva cum s-a ajuns aici? ce s-a intamplat cu Generatia Pro care promitea in urma cu 9 ani ca va schimba fata Romaniei...

    RăspundețiȘtergere
  19. si cum ai vrea sa dea Crudu din motoare, fara elementele din dotare, adica silicoanele?!
    Generatia Pro e moarta de mult, acum e pe val Degeneratia Urmatoare..

    RăspundețiȘtergere
  20. De ce puneti media pe primul loc? pentru ca este mai accesibil si mai comod sa stai tolanit in pat si sa butonezi telecomanda sau mai ieftin sa cumperi un ziar sau o revista de scandal unde apar asa zisele "vedete". Poate ca intr-adevar costa mai mult sa-ti cumperi o carte, sa mergi la o piesa de teatru, la un spectacol sau chiar la un film la cinema. Schimbarea sta in noi insa noi suntem deschisi schimbarii?
    Si, apropo, haideti sa facem pauza de televizor, macar in aceasta saptamana, in saptamana mare.Ce ziceti, putem?

    RăspundețiȘtergere
  21. evident ca putem mateea, oricum daca nu ma gasiti in fata televizorului , sa ma cautatzi la "OO" :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Tocmai asta e problema...nu exista constiinta,nimeni nu se gandeste la raul pe care il face altora ci la binele pe care il face pentru el...daca lui ii merge bine, de ce sa ii pese ce alti sufera din cauza lui???

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu simt toate astea, mai simt şi multe altele, şi sunt frustrat pentru că lumea mă priveşte pe mine ca nebun şi eu pe ea ca pe fiinţă multi-umană cu anormalitatea ţâşnindă din miliardele de capete.

    RăspundețiȘtergere
  24. @George
    Si cui ii merge bine??

    In legatura cu pauza de la televizor... Pentru mine nu e cine stie ce. Nu ma uit decat 2 ore pe saptamana la o emisiune in care am vazut ceva interesant si cred ca merita vazuta...
    Pana la urma nu suntem obligati sa ne uitam la televizor. Daca nu ne place, nu ne uitam.
    De ce va pierdeti timpul judecand pe altii?
    De ce nu le aratati voi o altfel de televiziune, o altfel de media, o altfel de viata, o altfel de atitudine?
    Cautati schimbarea in voi prima data. Apoi, daca puteti, schimbati si pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  25. uitati pentru o clipa de tot ce e urat...uite o familie nebuna, in sensul bun si frumos...pe mine ma face sa visez...visati si voi...

    http://www.poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html

    RăspundețiȘtergere
  26. si cui ii merge bine Georgele in tzara asta ?! ca nici lu' becali nu ii mai merge ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Dar in alta tara e mai bine?
    Uitam tot mai mult de suflet si suntem prea preocupati de toate nimicurile zilnice ca sa fim fericiti...si asta nu e valabil doar in Romania.
    (ascult vama veche - fericire)

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu am facut toate astea. Dupa ce am filmat oameni frumosi si m-am bucurat sa lucrez in media, am ajuns intr-un platou, in fata unui prompter, spunand cuvintele altora.
    Dupa luni intregi in care ajunsesem sa ma urasc pentru ce am ajuns, am plecat. Acum invat sa fac documentare. Cineva din domeniu m-a sfatuit sa invat si alte meserii, sa stiu sa repar instalatii, daca vreau sa am ce manca. Dar voi face filme si voi fii fericita...

    RăspundețiȘtergere
  29. Inteleg din finalul postului ca te referi la "business"-ul numit televiziune. Din pacate insa sunt si altele, la fel de rele. Incearca de exemplu sa pendulezi intr-o viata profesionala unanim acceptata ca stralucitoare intre multinationale dezumanizante si spalatoare pe creier si "moguli" sau "oligarhi" autohtoni si "business"-urile lor de succes. Si sa fii unul din "oamenii valoarosi" in asemenea organizatii. Iti raspund eu: naspa, naspa, naspa....Si poti ajunge sa iti pierzi mintile serios daca sufletul tau nu se impaca si nu accepta ceea ce trebuie sa faci ca sa existi....Crede-ma, alienant e un termen mult, mult prea bland !

    RăspundețiȘtergere
  30. este adevarat ca la momentul actual nu stam foarte bine in materie de mass-media si ca la televizor(si nu numai) apar numai ratati care probabil au doar 8 clase, care nu stiu sa vorbeasca in propria limba, dar vorbesc "n" limbi straine si bineintels oamenii care au "talent". televiziunea este la pamant...promoveaza tot, mai putin artistii adevarati..este nedrept ce se intampla. ce poate invata un adolescent(un copil in formare)??nimic.nimic este raspunsul.si asta e trist. ne-am uitat cultura...nu mai suntem civilizati?!
    acele exceptii...:| pacat ca nu sunt ascultate...

    RăspundețiȘtergere
  31. Dacă aş ajunge şi aş accepta ca toate aceste grozăvii să mi se întâmple mie- atunci m-aş numi nesimţită (că tot mă întrebi cum m-aş simţi). Şi aş avea trăirile aferente, oricare ar fi ele...

    RăspundețiȘtergere
  32. @tudorchirila : "Si cine ii educa pe oameni?"
    Educatia incepe de acasa, acolo inveti sa deosebesti raul de bine. Mai departe tine de fiecare individ sa se autoeduce, sa selecteze informatia primita si sa aleaga ceea ce il ajuta cu adevarat. Televiziunea iti ofera informatia nu te obliga sa o si accepti. De tine depinde sa selectezi ceea ce vrei sa vezi si sa auzi.

    RăspundețiȘtergere
  33. @secretlife4400:"..si cam ce propui alexandra, sa ne aruncam televizoarele pe geam?!"
    Eu nu propun nimic ... mi-am exprimat doar parerea. Nu am zis ca solutia ar fi sa ne aruncam televizoarele pe geam ,ci doar sa invatam sa fim mai selectivi. Sa nu luam totul de-a gata, sa mai si judecam.

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu NU AM TELEVIZOR.Ma simt excelent! De fiecare data cand surprind secvente din emisiunile tv romanesti ma dezgust.Asa ca ma informez din alte surse si ma delectez prin alte modalitati.
    Si DA...televiziunea este o modalitate de a educa.Din pacate la noi...in general este doar o modalitate de a manipula intr-un anume sens masele de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  36. Am avut si eu o perioada fara televizor, in studentie. A fost cea mai frumoasa din viata mea, am reusit sa citesc multe carti sa merg la cinemateca, la teatru si sa socializez cu prietenii.

    RăspundețiȘtergere
  37. E in Marie Claire - editia de Aprilie - un interviu cu Lucian Mandruta despre noua sa carte 'Ce n-a avut loc in prompter'. Spune ca presa nu educa publicul. Moartea, violenta si sexul sunt teme umane. Si sunt folosite in presa din intreaga lume. Cand vorbim despre presa, vorbim de fapt despre public, spune Mandruta. Noi suntem provideri si el, client. E ca si cum ai da vina pe fabricantii de paine ca oamenii sunt grasi...

    RăspundețiȘtergere
  38. tudor te-ai gandit vreodata sa candidezi la presedintia tarii? te-ai pierde pe tine dar ne-ai salva pe noi, suna egoist, stiu...

    "Vor fi salvatorii vostri, dar se vor pierde pe ei insisi. Liderii trebuie sa fie dintre voi. Si trebuie sa-i cautati de pe acum."


    NU O SA IMI RASPUNZI? :( AI SPUS CA SUNT MULTI CARE NE-AR SUSTINE ...TU TE NUMERI PRINTRE EI? MA GANDESC CA ACEA SCRISOARE NU AU FOST DOAR VORBE IN VANT, SAU ERA DE GENUL "FACETI VOI CEVA"?ASA SPUN TOTI ... SA FACA ALTCINEVA ...

    RăspundețiȘtergere
  39. @vinovata fara vina: Nesmtitului care pacaleste batrani ca sa le ia casele,ticalosului care rapeste copii si ii arunca pe piata ca pe niste legume, parlamentarului care voteaza anularea burselor elevilor si care la terminarea mandatului cere ajutor de somaj, desi are afaceri de zeci de mii de €, sta in 2000 de ron pe care ii ia de la stat....mai ai nevoie de exemple? crezi ca astia pot dormii bine noaptea...?Normal ca da...

    RăspundețiȘtergere
  40. @anaid...
    Devii prea insistenta. Daca l-ai sti cat de putin pe Tudor ai sti si ca el nu isi doreste o cariera in politica. Ori intrebarea ta e ridicola...E normal sa nu iti raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  41. sincer am crezut ca te referi la profesori,pana la un moment dat.din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  42. As da cu pietre in oglinda stramba dar, ca intr-un cosmar, cioburile se aduna si recompun aceeasi oglinda stramba! As cauta alta piatra si as repeta gestul! On and on and on...

    RăspundețiȘtergere
  43. ai mare dreptate!
    mi-e sila si ma gandesc cu groaza unde se va ajunge in ritmul asta..

    trist!

    RăspundețiȘtergere
  44. @Natalia: Nu cred ca ar trebui sa raspunzi tu in numele lui Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  45. anaid draga ... iti spun cu toata sinceritatea ... si fara nici un pic de ura sau orice alt fel de resentimente ... GO SHOOT YOURSELF!

    RăspundețiȘtergere
  46. Am crezut initial ca este vorba despre avocati! Cred ca imaginea care este oferita publicului depinde de fiecare jurnalist in parte si nu putem face generalizari. Asa cum sunt trusturi care ii pupa in fund pe liderii politici, sunt altele care le sufla in ceafa si le urmaresc fiecare miscare. Eu am intalnit si jurnalisti cinstiti! Intr-adevar, prima categorie este platita mai bine si are parte de tot felul de avantaje, dar prin a generaliza nu facem decat sa le negam meritele putinilor ziaristi si reporteri care au mai ramas curati.

    RăspundețiȘtergere
  47. Uite de aia nu ma uit eu la televizor :)
    Prefer sa citesc o carte, iar stirile importante se afla oricum.Au si stirile rolul lor, dar au cam degenerat in ultima vreme, mai ales unele de la ora 5

    RăspundețiȘtergere
  48. Da am ajuns de rasul lumi si asa vom ramane multa vreme de acum inainte.
    www.andreibv.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Congreatulations!!!
    Si daca printre miile de tineri care si-au vazut visul cu ochii devenind jurnalisti... mai gasim si specimene care realizeaza ca n-au ales bine... atunci "FELICITARI" si lor!!!
    Daca nu... pacat... ati ales... ATAT de prost...

    RăspundețiȘtergere
  50. @ illy...

    pai de ce illy? am pus doar o intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  51. @natalia...

    nu despre asta vorbea tudor ca acel lider se va pierde pe el? or, cine este dispus sa se piarda pe sine pt restul daca nici macar cel care a spus acel lucru nu este ?! il admir pe tudor chirila...sau crezi ca ii spuneam asta unuia care era egal cu zero in fata mea?

    Iar daca intrebarea asta i se pare asa deplasata lui Tudor Chirila, care este o persoana publica foarte inteligenta, cum crezi ca se va gandi un om de rand sa schimbe ceva in Rom? Stiu ca acea scrisoare nu se referea neaparat la presedintia tarii, dar eu totusi cred ca din politica trebuie incepute schimbarile, iar apoi se vor modela si ceilalti ...

    Stiti si voi asa suna foarte frumos acea scrisoare dar oare este cineva dispus sa schimbe ceva, Tudor Chirila?

    RăspundețiȘtergere
  52. draga anaid,

    ti-am spus acel lucru pentru ca mi se pare extrem de naiv din partea ta sa presupui ca on om poate schimba o societate, ce sa mai vorbim de mentalitatea acelei societati. este o munca destul de dificila sa schimbi mentalitatea unei singure persoane, dar altmiteri unei natiuni.

    si tocmai de acest lucru are nevoie romania. de o schimbare de mentalitate pentru a deveni cetateni mai buni,oameni mai buni, iar odata ce acest lucru se va infaptui atunci vom avea o tara mai buna, de care sa ne mandrim.

    chirila incearca, presupun deoarece nu am de unde sa stiu cum gandeste, sa ne deschida ochii. noi trebuie sa facem restul.

    nu astepta sa vina mesia. incepe prin a te schimba pe tine si credema va face o diferenta, mica poate, dar va face.

    din acest motiv anaid te cred extrem de naiva, prea naiva pentru tara/lumea in care traim.

    P.S. nu-i nimic personal
    P.P.S daca mai ai ceva nelamuriri nu ezita sa te exprimi

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  54. @illy

    ai dreptate la faza cu naivitatea :) stiu ca este greu da trebuie sa inceapa cineva de undeva si este de asteptat sa nu reuseasca din prima. Iti dau un exemplu banal: cand a aparut idee unirii tarilor romanesti oare credea cineva ca se poate realiza? doar cei care au crezut au reusit.

    nu crezi ca mentalitatea romanilor este modelata de tot ceea ce se intampla in tara? si nu crezi ca ceea ce se intampla porneste de la proasta conducere a tarii?

    cred ca nu are rost rost sa iti dau exemple de oameni care mor pt ca nu exista soferi pe salvare, medici care omoara oameni prin nepasarea lor, medici care nu se ocupa de pacienti si ii lasa sa moara pt ca le-a expirat buletinul, etc. Astea 3 lucruri chiar s-au intamplat dar sunt mult mai multe ex.

    cat despre mine eu inca mai cred si am scris si mai sus ca doar cei ce cred pot reusi, eu zic ca tu ar trebui sa te schimbi pe tine si sa fii mai optimista:)

    RăspundețiȘtergere
  55. @ illy

    uite c scriai tu la tine pe blog:

    "se mai intampla ceva in lumea asta? sau doar pentru mine sta timpul in loc?
    nimic. nimic. nimic.
    absolut nimic interesant nu s-a mai intamplat in viata mea de cetatean european. every day is the same old shit!"

    Tu zici ca pt tn sta timpul in loc, eu ma plang la mine pe blog ca timpul trece prea repede. Daca faci ceva util si interesant sa vezi ce repede o sa treaca timpul, nu are rost sa te complaci in situatia asta.
    Vezi? este doar o diferenta de mentalitati :P

    RăspundețiȘtergere
  56. to anaid:

    nu ma intelege gresit. nu sunt un/o depresiv/a care nu mai crede in nimic si a abandonat orice urma de speranta. cred ca schimbarea se poate produce, dar este necesar mai mult de o persoana si foarte mult timp.

    in legatura cu afirmatia ta ca totul este un rezultat al conducerii tarii, nu pot decat sa iti dau intr-o anumita masura dreptate deoarece aceasta situatie este rezultatul mai multor factori. gandeste-te bine si o sa vezi ca nu aceasta este singura sursa a problemelor.

    in alta oridine de idei ma simt jignit/a ca ai folosit termenul de "optimista". din cate imi dau eu seama nu am folosit nicand un cuvant sau o fraza care sa-mi tradeze sexul. si nah ... ai unpic grija s-ar putea sa ma jignesti fara sa-ti dai seama :P

    RăspundețiȘtergere
  57. again to anaid:

    nu lua fraza "sta timpul in loc" atat de literalmente. am folosita ca o metafora pentru rutina. si daca faci ceva interesant in fiecare zi pana si acea chestie interesanta o sa devina rutina. nu ma complac in aceasta situatie doar incerc sa traiesc. daca m-as complace atunci nu as mai comenta atata :))

    RăspundețiȘtergere
  58. @George
    In primul rand scuze pentru intarzaierea cu care raspund, in al doilea rand...orice om are constiinta. Fii linistit ca cei care au bani nu sunt fericiti. Fericirea nu vine odata cu banii.

    Tudor...tu ce faceai azi la antena3? A fost o emisiune frumoasa (din pacate nu am prins-o decat cu cateva minute inainte sa ajungi tu) si un prilej bun de a-ti lansa noul videoclip. Uite cum toata lumea se foloseste de media...
    Interesul poarta fesul...

    RăspundețiȘtergere
  59. Cat continua sa aduca mizerii la Stirile alea care nici nu se numesc stiri,fara sa constientizeze ce fac ,vor avea diverse probleme,ele putand ajunge pana la imbolnavire fizica,fara sa inteleaga de unde li se trage...Fiecare poate alege sa faca un compromis pentru bani...sau nu. Noi constatam si atentionam eventual,ce face fiecare e treaba lui.Mi-a placut mesajul de azi.

    RăspundețiȘtergere
  60. @vinovata fara vina :Nu trebuie neaparat sa ai bani ca sa faci un rau si sa nu iti pese...ia gandeste-te un pic, nu ai vazut asta niciodata?

    RăspundețiȘtergere
  61. http://www.youtube.com/watch?v=Znl8HWJ-ut8

    RăspundețiȘtergere
  62. Am vazut in majoritatea comentariilor ca vina cade asupra televiziunii, asupra mediei in general, am mai vazut o fraza ceva in genul: " ce sa facem, sa aruncam tv-ul?". Poate ca asa ar fi mai bine. Va dedic melodia TV a celor de la CTC. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  63. Probabil la fel cum ma simt, cand in nocturnele momente de luciditate si introspectie imi dau seama ca va fi o zi de maine care va fi ultima, ca poate sunt prea naiva sau boema sa accept niste realitati cotidiene, ca nu vreau sa parasesc inainte de a arata ca nu am respirat degeaba, ca vreau sa aflu ce inseamna o familie, ceva doar al meu care sa ma faca sa simt ca merit dimineti, nopti, zambete. Nu vreau sa simt neputinta.
    Vreau sa mai deranjez devenirea.

    RăspundețiȘtergere