[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 6 aprilie 2009

Miting

Am primit solicitarea de a posta anuntul referitor la un miting de sustinere a cazului Dragos Croitoru. Mi s-a sugerat ca pot sa il perii si sa-l adaptez.
Textul insa, mi se pare potrivit asa virulent cum e pentru ca el reprezinta o stare de spirit, o senzatie de sufocare pricinuita de nedreptate si indolenta. Iata anuntul si va rog sa participati:

In Romania pedeapsa cu moartea exista! Veniti maine, 07 aprilie 2009, ora 17:00 in Piata Victoriei (in fata muzeului Antipa)!

Trebuie sa militam pentru abolirea pedepsei cu moartea in Romania.
Dragos Croitoru si alti 5 tineri sunt condamnati la moarte de catre Guvern.

Guvernul a refuzat, in sedinta de 1 aprilie, tratamentele in strainatate pentru sase pacienti, printre care un copil bolnav de leucemie care necesita, urgent, transplant de celule stem.

Nu vrem bani, ci doar solidaritate. Copilul nostru, prietenul nostru sau chiar noi putem fi oricand in locul acestor tineri.

IMPORTANT: minorii neinsotiti de parinti trebuie sa aiba asupra lor acordul scris al parintilor
COSTUMATIE: TRICOU ALB
MATERIALE: pancarde daca aveti, foi mari albe, foi A4 pe care sa le punem in piept cu ace pe care sa screim mesaje de genul:
“ABOLIREA PEDEPSEI CU MOARTEA”
“DEBLOCAREA FONDURILOR”,
“EGALITATE DE SANSE PENTRU BOLNAVII DE LEUCEMIE”
“DRAGOS CROITORU-UN CAZ CE TREBUIE SA SCHIMBE UN SISTEM”

9 comentarii:

  1. noi ne vom strange... merci pentru anunt :) tu vei fi acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. in curand si in alt oras...facem actele:P

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate va sustin doar de acasa. dar cand se face in alte orase, in orasul meu, voi fi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. tudor unde sunt povestile dragute care le postai pe blog inainte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot sa f.t in gura Guvernul? O sa sustin si eu cauza cestor tineri

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca am o falsa idee despre ce e un blog, asta prin prisma faptului ca nu am nimic de spus dar, mi-am facut si eu unul.
    Sustin actiunea afisand mesajul lui Tudor la mine pe pagina. Atat pot si prefer sa spun aici cinstit, decat sa zic vin si sa nu apar.
    Si uitati si cate comentarii are acest subiect. 6 si cu al meu 7. Si 4 sunt din provincie.
    Haha. Be real....
    In 10 min la decuadi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr.saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de iubire. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 ÎNCERCĂ
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

    RăspundețiȘtergere