[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 24 septembrie 2007

Heeeellllpp!Neeedeeed!!!!

Premiile Ioan Chirila sunt in focurile pregatirilor.Echipa noastra nu mai face fata pe toate planurile deschise anul acesta.Unul din proiectele de care suntem strans atasati este situl Ioan Chirila pe care ne dorim sa il relansam mai ales in contextul campaniei Talentul Anului care demareaza pe 1 octombrie.

Avem nevoie de un sufletist(a) care sa preia si sa aduca la zi o sectiune de stiri de dedicate tuturor sporturilor mai putin fotbalului.Deasemenea jobul lui ar fi sa gaseasca alaturi de echipa noastra solutii de promovare a sitului pe net.Daca vreti sa faceti parte din echipa noastra pana in noiembrie 26 va asteptam cu un mail la catalin.chitei@agentiadevise.ro avem nevoie de initiativa, creativitate, very internetskilled, seriozitate si atasament fata de proiect. Daca vrei sa schimbam impreuna ceva in jurnalismul de acum, hai la treaba.

Copywriter cu experienta pentru readactarea stirilor saptamanale intr-o maniera speciala si apropiata de conceptul premiilor.

hai la treaba cu noi!!!

3 comentarii:

  1. Pe viitori jurnalisti de la fac. de stat si particulare ii poti "zgandari" la un concurs, trimitandu-le anuntul tau pe site-urile/forumurile acestora.
    Concursul ar putea consta in prezentarea unui eseu, rezumatul unei stiri, samd. Echipei tale ii va ramane placuta sarcina sa-si aleaga "sufleorul" site-ului vostru. Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare de tot chestia cu "sufletist(a)" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Jurnalistii sau studentii Fac. de Jurnalism n-au treaba cu mediul web, cu atit mai putin cu mediul web 2.0.

    La partea de creare de text si de aranjare in pagina, da, acesti studenti se pricep mai mult sau mai putin; ceea ce le lipseste e libertatea pe care www-ul o ofera celor care s-au despartit totusi de mass-media traditionala (in special de televiziune).

    La partea de aranjare a elementelor html in pagina, e nevoie de un programator sau de o persoana care se pricepe la optimizare web - din ce am vazut, site-ului ioanchirila.ro i se pot aduce multiple modificari de structura (nu de aspect) pentru a avea continutul indexat cu un grad sporit de relevanta -> e limbaj de lemn, stiu, dar e unul util, in acest caz.

    Anyway, am trimis un e-mail; astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere