[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 24 septembrie 2007

Sinucigasul.Moartea dupa plutire(2)

Se imbracase in negru.Dintr-o ratiune mult mai simpla decat cea a solemnitatii momentului.Se imbracase in negru pentru ca nu voia sa-si pateze hainele cu sangele improscat dupa socul caderii.De fapt nu voia ca lumea sa vada sange.Toata viata fusese un pedant si un ingrijit, si isi regasise reflexia in perceptia celorlati despre el.Asta il facuse mereu atent la reprezentarea in fata oamenilor.Acum, cu putin timp inainte de moarte nu vroia sa abdice de la principiile estetice autoimpuse.
Traise curat si in afara oricarui exhibitionism si asa avea de gand sa si moara desi sa cazi in mijlocul traficului pe un bulevard intens circulat era o forma de spectacol cel putin iesita din comun.Se gandea insa ca nu poti impaca si capra si varza.

Pe sub tricou si pantalonii negri tot corpul ii era infasurat strans cu banda pentru izolatiile electrice astfel ca organele nu i se puteau imprastia pe asfalt dupa impact.Urma sa fie mai usor si pentru cei de la morga si in acelasi timp isi scutea familia de socul unui cadavru dezintegrat.

Oricum, se gandea ca poate are noroc cu aterizarea si membrele o sa ramana la locul lor.Detesta spectacolul ieftin si potential al imprastierii unui trup pe care dupa saritura nu l-ar mai fi putut controla.Asa ca se mumificase cu role de scotch si se imbracase in negru.

17 comentarii:

  1. Cred ca daca t gandesti asa mult asupra faptului,iti trece sa mai sari :)Gandeste prea mult si uita d c e acolo :))

    RăspundețiȘtergere
  2. f misto...
    se gandea sa fie gasit intreg si dupa moarte...Sufletul lui ar fi fost undeva deasupra,viu si ar fi vazut totul.In sinea lui spera ca si organele sa-i mai traiasca...sa nu vrea sa mai moara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum, sunt tare curioasa daca o face sau nu...deocamdata ii dau sanse egale...
    Hai, Tudor..continuarea...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ideea e ca la sfarsitula cestui foileton sa-l cititi in intregime cred ca stfel personajul meu va fi argumentat din punct de vedere al constructiei epice.citind "episodic" pierzi unele lucruri..

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai tocmai de asta mi-ar fi placut sa il dai dintr-o bucata...ca presupun ca tu ai scris tot deja, nu?Tu ai aflat finalul :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ce fraier!sa ramana 'schilodit';in final..tot o viata...
    si si mai fraier sa nu stie sa aprecieze o sansa.viata e o sansa.si depinde de tine i totalitate ce alegi sa iei din ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot timpul am avut senzatia ca cel care se gandeste sa se sinucida o face si gata, sau dc o premediteaza nu se gandeste la detaliile de dupa ci doar la ce l-a impins in situatia respectiva, la ce o sa creada ceilalti, la sentimentele lor...nu la cadavre descompuse pe sosea...ihhhh...e f ciudat sa te gandesti la propriul tau cadavru...

    RăspundețiȘtergere
  8. ... si eu m-ash gandi la cadavrul meu .. intotdeauna mi-am dorit sa fiu "un mort frumos" :)) waiting to see what happenes next !

    RăspundețiȘtergere
  9. oh... si tudor .. am auzit zvonuri k o sa cantatzi in pitejti pe 28... este adevarat ?? :D:D

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce nu s-ar duce sa dea mana cu prietenul jack de vreo 2-3 pahare si nu cred ca ar mai avea asemenea probleme existentiale... ce va fi dupa... cui ii pasa , dar risti sa ramai si fara ce ai ?

    RăspundețiȘtergere
  11. alina: nu e concert pe 28 :( ar fi fost bine sa fie ... era doar un zvon care a murit.. mi-a zis Alina Macarie...

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. ..de fiecare data am luat totul de la inceput. nu am citit(cel putin nu eu) episodic nimic..
    deci nu vreau sfarsitul din plictiseala sau din pierderea amanuntelor, ci dimpotriva..
    nu cred si nu presupun nimic. doar il urmaresc atent.
    ..poate de-asta vreau sa se termine. sa scape.. fiindca are obsesia detaliului si nebunia perfectiunii...ca mine...

    RăspundețiȘtergere
  14. foarte interesanta partea acesta: fiecare fraza iti solidifica personajul individualizandu-l!

    de remarcat: "(...)nu voia sa-si pateze hainele cu sangele(...)"/"(...) se mumificase cu role de scotch si se imbracase in negru(...)"
    detalii edificatoare pt psihologia sinucigasului. absolut toti au o preocupare obsesiva pt ceea ce se va intampla cu trupul lor dupa moarte. acesta este unul din motivele pt care nici o sinucidere nu se aseamana cu alta, chiar daca procedeul este identic.

    excentric personajul tau, dar da bine

    RăspundețiȘtergere