[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 17 noiembrie 2008

Am lansat un porc in campania electorala

Astazi am anuntat oficial care este candidatul pe care il vom sustine in campania asta electorala: un porc, pe numele lui Stelian Popescu (Lica pentru prieteni). I-am facut si imn si clip electoral :)




Mai jos aveti si comunicatul oficial.

Desi pana in momentul de fata Vama a refuzat orice asociere cu un personaj politic, Porcul, candidat sincer care isi recunoaste provenienta din cocina, a reusit sa-i castige de partea lui.

In aceasta nota, Vama lanseaza cel mai nou videoclip al sau, Tata taie porcu’, care de altfel s-a transformat in clipul electoral al porcului. Piesa este una dintre cele mai vesele de pe noul disc, iar videoclipul, realizat sub forma unei animatii, este o satira la adresa normelor europene si a scenei politice. Piesa este potrivita cu atat mai mult cu cat vine in contextul campaniei electorale, al nemultumirii generale fata de clasa politica romaneasca si al rezultatelor dezamagitoare ale acesteia. Tata taie porcu’ da glas acestor nemultumiri intr-un mod ironic, amuzant.

Pornind de la mesajul piesei Tata taie porcu’, trupa Vama a decis sa sustina un porc adevarat in campania electorala pentru alegerile parlamentare. Membru al Asociatiei Porcii fara Limite, fiind expresia curentului politic de stanga imprejur si avand un program axat pe doctrina ingrasarii in ajun, porcul isi asuma promovarea democratiei, cat si dezvoltarea personala in greutate, in functie si mai ales in bani. Mesajul electoral al porcului este Eu cu mine traim bine.

Porcul isi incepe astazi in mod oficial campania electorala pentru postul de Cel mai mare porc din Parlament. Toti parlamentarii sunt invitati sa-si depuna candidaturile pe www.vamamusic.ro. Daca politicienii nu vor avea curaj sa intre singuri in competitie cu porcul autentic, Vama invita alegatorii sa faca nominalizari pentru Cel mai mare porc din Parlament. Cinci candidati, cei care obtin cele mai multe semnaturi, intra in turul doi de scrutin. Porcul se va califica automat ca doar e campania lui.

Pentru a-si prezenta in public candidatura, porcul va organiza sambata, 22 noiembrie un miting electoral in Piata Constitutiei. Sunt asteptati toti cei care doresc sa intalneasca porcul parlamentar si sa afle mai multe despre planurile sale. Pana atunci, platforma program a porcului poate fi accesata pe www.vamamusic.ro

De asemenea, pentru cei care nu vor avea ocazia sa-l cunoasca personal, porcul va practica alaturi de formatia Vama turismul electoral prin cele mai importante emisiuni de divertisment ale momentului.


Cred ca umorul in Romania s-a nascut din disperare. In spatele acestei farse se afla multa amaraciune...

40 de comentarii:

  1. am auzit-o pe mama vorbind cu o prietena de-a ei cum ca o doamna s-a dus la vot, a taiat toti candidatii/partidele, a scris Vlad Tepes punand stampila. Asa ar trebui sa facem toti!!! Cu toate ca eu cred ca l-as prefera pe Mihai Viteazul

    RăspundețiȘtergere
  2. si P.S. TREBUIE sa aveti un concert la suceava cat mai rapede!!! Ne e atat de dor de voi!! Cand am auzit ca nu ati putut ajunge imi venea sa plec acasa. Oricum... sanatatea ininte de toate. Ne e dor de voi:)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Genial! Aţi îmbinat utilul cu plăcutul ... sau neplăcutul pt. că într-adevar e multa amaraciune.Dar românul, ca întotdeauna,face haz de necaz. S-ar putea să fie greu să-i alegeţi pe cei 5 ...sunt convinsă ca vor fi multe nominalizări.

    RăspundețiȘtergere
  4. eram sigura ca genul asta de ...candidat vei sustine. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. ceva imi spune ca porcul va avea mult succes printre romani...

    RăspundețiȘtergere
  7. ah...uitasem sa intreb,ceva afise electorale?!?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Campania voastra imi insenineaza zilele de campanie elctorala porceasca ramase pana la alegeri.Daca nu facem haz de necaz in perioada asta riscam sa ne imbolnavim de nervi.Jos porcariile! Traiasca porcul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai avem nicio sansa sa iesim de-aici, nu-i asa? O singura rugaminte: rezumati-va la campanie pe blog, la tv si radio. Afisele si fluturasii nu sunt decat copaci taiati, bani aruncati si gunoaie pe care nu le mai strange nimeni.
    PS: cred ca o sa se simta ca acasa printre fratii lui cu 2 picioare :)
    :(((

    RăspundețiȘtergere
  10. wow.. asta e videoclipul pentru care aveati nevoie de figuratie acum o luna ?? interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  11. e pe bune faza cu mitingul?eu vin sa sustin purcu' in cazul in care raspunsul e afirmativ :)

    RăspundețiȘtergere
  12. grozava ideea...se stie oricum k, sa nu facem kkfonie, candidatii sunt cu totii niste porci...nu am cuvinte...genial...

    RăspundețiȘtergere
  13. poate prea multa amaraciune. oricum melodia este geniala, iar videoclipul si mai si:) imi place.

    RăspundețiȘtergere
  14. La fel e si Toma. Si ploua. Razbunator. Divin.

    RăspundețiȘtergere
  15. =))) aveti haz! clar !:)) foarte tare...si adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte adevarat .Bun videoclip,Tudor .Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  17. imi place ideea cu porcul si da videoclipul se potriveste cu nemutumirile care le avem fata de parlement si tot ce se leaga de acesta. Desi nu imi place politica, porcul acela ii va da un plus de amuzament si va mai o va mai scoate din monotonie.

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte tare frate!
    imi place cum zboara casa pop :)). si vama la borcan :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Va felicit pentru tactica non-traditonala si experimental! Ati folosit ceea ce multe agentii (mai ales din SUA) fac in momentul de fata - incearca sa "prinda" audienta vorbind pe limba lor, provocand un eveniment controversat, dar care insa transmite un mesaj clar, de cele mai multe ori prin ironie si curiozitate. Oricine a avut ideea pentru campanie - felicitari. Nu va lasati acum, continuati cu evenimente si ramaneti in media pentru ca chiar s-ar putea sa aveti un impact. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. PS: Succesul reiese numai din comentariile de pana acum. Sunt convinsa ca there's much more to come. (in continuare as sugera viral, online si social media, in afara de evenimente)

    RăspundețiȘtergere
  21. Superb video. Foarte tare piesa.. Imi aduce aminte de Animal Farm..

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca daca ati duce farsa pana la capat romanii ar fi in stare sa va lase sa castigati alegerile, cred ca ar fi strigatul lor de disperare si lectia data politicienilor de a caror marlanie,prostie, hotie, toparlanie,prefacatorie etc etc etc S-AU SATURAAAAT!As vota cu placere porcul si mi-ar placea ca o lume intreaga sa stie ca romanii nu sunt reprezentati de cei care detin fraiele puterii.Frumoasa lectie!

    RăspundețiȘtergere
  23. numai porci in Parlament ;))

    faina piesa.

    RăspundețiȘtergere
  24. super tare piesa.bravo baieti!!!.hai VAMAAAAAAAAAA!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte tare piesa.bv baieti.Hai Vama !!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ii spuneam fiului meu ca noi suntem oameni, mancam civilizat, ca nu suntem porci sa dam pe jos,...etc. Stii cum mananca purcelul, vrei tu sa fii un purcel? Iar el spunea ingrijorat : " nuuuuu".
    Din vara, dupa ce a auzit melodia si o tot canta, lucrurile s-au schimbat putin. Iar acum de cand cu videoclipul vostru...mi-a marturisit cu un zambet laaarg :
    << mami, eu sunt un porc ! >>

    asa ca s-a dus toata educatia mea din ultimul an.

    RăspundețiȘtergere