[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 3 februarie 2009

Elogiul Tocului

Cred ca cea mai mare inventie a omenirii nu a fost roata ci tocul. Ceea ce s-a intamplat cu primul barbat care a vazut gamba acelei femei tensionata in pantoful cu toc trebuie sa fi echivalat cu primul pas pe luna. Pentru mine tocul si tot ce vine odata cu el reprezinta esenta feminitatii. Odata cu ridicarea pe tocuri femeia proiecteaza in ochii nostri superioritatea rasei sale. Barbatii n-au beneficiat nicicand de o asemenea inventie fie ca vorbim de pumnal, sabie, ceas, smoking sau joben.

Fanteziile milioanelor de barbati nu pot exclude pantofii cu toc la fel cum tangoul in picioarele goale ar deveni un biet dans pagan. Perversiunea si rafinamentul tocului ne excita simturile si dau sens vietii noastre. Urcata pe tocuri femeia a devenit trofeu. Pentru ca visul oricarui barbat este sa descalte, undeva in noapte , femeia aceea frumoasa in rochie neagra de seara si pantofi cu toc de zece. Odata aruncati langa pat, ei intra in moarte clinica pana la urmatoarea petrecere sau restaurant cu meniu frantuzesc si sampanie Cristal care zgarie papilele excitate de beluga. Barbatul poate sa muste usor glezna fina si sa-si plimbe limba pe marginea piciorului epuizat de pantofii cu toc.

Gamba lunga si arcuita, genunchiul perfect ca un mar timpuriu, coapsa care si-a facut simtita prezenta din spatele faldurilor rochiei negre ca un actor timid care nu stie daca e momentul sa iasa la rampa toate sunt ale lui acum si toate au fost urcate pe piedestalul imaginatiei de un simplu artificiu numit toc. O inaltare, o arcuire, un zgomot inconfundabil, un desen perfid de simplu, tocul a repozitionat femeia in societate si a transformat glezna si gamba in axiome. Daca ma intrebati pe mine tocul este de fapt inceputul feminismului. In momentul in care femeia a realizat puterea magica a betigasului care sustine pantoful barbatii au fost inca o data infranti, subjugati pe vecie.

Tocul este cultura, curent, filosofie, drama si destin. Tocul este inceputul sfarsitului dominatiei barbatilor. Tocul este salvatorul femeii si declansatorul matriarhatului. In fine tocul este singurul plan de marketing si cea mai buna strategie a femeii. Ma inclin. Si inca un ultim aspect: fara tocuri roata nu ar fi insemnat nimic iar Ferrari nu s-ar fi inventat in veci, pentru ca in orice desen de masina frumoasa sunt formele ascunse ale unei femei.

93 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. de azi sunt fascinat de pretextul feminin :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu ai copiat de nicaieri randurile alea, esti cu adevarat genial. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Niciodata nu mi-au placut, dar.... tocurile sunt prezente zilnic, iar talpile mele le cunosc bine limbajul. Frumos

    RăspundețiȘtergere
  7. sigur ca sunt minunate tocurile dar parca testul suprem e daca fata mai arata bine cand o vezi prima data desculta..adica e trist sa arati bine doar pe tocuri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil ca barbatul pesterilor si-a surprins intr-o zi femeia intinzanu-se dupa un fruct spre o creanga mai inalta si privind-o asa din spate si-a dat seama ca niciodata n-a fost mai dezirabila..apoi s-a pus sa-i mestereasca prima forma a pantofului cu toc :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @starlight
    Oare tot atunci si-au dat seama ca ar arata mai bine rase pe picioare?
    www.nobine.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Batu-te-ar norocul! Sa cad de pe net, daca n-am crezut ca elogiezi tocul cu penita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca nu este atat de incantator sa vezi o femeie pe tocuri. Pentru ca orice placere ai gasi tu in asta ca si barbat, trebuie sa realizezi ca pentru ea este o durere si un chin, si face asta pentru a se face mai placuta. PE cand voi barbatii, va complaceti in situatia in care sunteti.

    Daca pentru voi chinul unei femei reprezinta placere, e unpic trist.

    RăspundețiȘtergere
  12. Descrierea facuta de tine e atat de frumoasa... adevarul e ca nu mai tu puteai face asta. Ma-nchin in fata talentului Tudor Chirila.

    RăspundețiȘtergere
  13. in sfarsit cineva recunoaste superioritatea femeii, iar imaginea unei femei in neglige negru si pantofi cu toc nu se compara cu nimic:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumos scris post-ul... imi place cum privesti si cum apreciezi femeia. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Plastic exprimat, dar este doar o proiectie a barbatului:D. Realitatea numai noi femeile o stim:).
    Oricum, pt tot ce are legatura cu "hai sa nu ne pierdem feminitatea!", eu votez.

    RăspundețiȘtergere
  16. contraargument:

    Brigitte Bardot in "Et Dieu... créa la femme"

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumos. Tocul, ca si bijuteriile, are farmecul sau. Nu face o femeie mai frumoasa, ci o pune in valoare, ii da "inaltime" si putere in fata obstacolelor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumos post.Faine toace.Pacat ca-s incomode.

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt asa de fascinante incat le folosesc si barbatii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tocul nu e niciodata incomod atunci cand paseste pe urmele barbatului.

    RăspundețiȘtergere
  21. felul in care iti "imbraci" ideile in cuvinte imi aminteste de Ionel Teodoreanu.Am crescut cu Teodoreanu (cu cartile lui, evident!)si mi-am format personalitatea, idealurile si ideile asa cum m-au inspirat cartile lui, ale lui Istrati, ale lui Eliade.de la Istrati am luat veneratia pentru sentimentul pur si inalt de prietenie. De la Teodoreanu am inteles ce trebuie sa vada un barbat cand se uita la o femeie, cum trebuie sa simta iubirea, cum trebuie sa o daruiasca.Poate ca esti ultimul mohican, dar...a mirarii ca esti :) !

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte bine punctat!Nimic nu se compara cu eleganta si rafinamentul femeii pe tocuri.Asta poate subjuga oricand un barbat,dar e important ce face femeia DUPA ce s-a dat jos de pe tocuri...:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Amintiri imprastiate pe parchet face.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Mersul cu tocuri cred ca undeva in subsidiar vrea sa simbolizeze gratia pasului de caprioara! Geometria motrica este foarte asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  25. Oare cum s-a indragostit Adam de Eva fara tocuri? Sau poate ca le avea si Biblia le-a ascuns...Si-apoi au iesit invingatoare la suprafata...Alte mere din care barbatul gusta imbiat de femeie...

    RăspundețiȘtergere
  26. bueeeeee
    te iubesc!
    imi place de tine de nu mai pot :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Incredibil de senzual elogiul....multe fete si femei sunt incaltate cu pantofi cu toc, insa nu toate stiu sa poarte tocuri...degeaba esti incaltata cu pantofi cu toc daca mersul ti-e sleampat, sau calcatura prea apasata sau infipta, ori daca la fiecare pas te uiti pe unde calci, pentru a nu te impiedica...asa ca daca vrem ca vreodata cineva sa ne descrie, atunci cand suntem pe tocuri, asa cum a facut-o Tudor, sa nu uitam de atitudine...

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. am vazut intr-un film ca tocurile fusesera niste inventii ale barbatilor ca femile sa para mai suple si cu fundul mai mic si sa nu poata alerga prea tare in "situatii de criza" sau mai bine zis atunci cand vor sa fuga de ei:))...probabil ca nu e chiar asa..oricum eu nu sunt adepta tocurilor ...poate pentru ca am numai 16 ani sau poate pentru ca nu as parasii baschetii mei pentru nimic in lume dar trebuie sa recunosc tocurile dau un aer aparte oricarei femei...si pun accentul pe cuvantul femeie...cineva care sa stie cum sa-l poarte:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Exceptional articol...un corp de femeie pe tocuri...da,frumos...
    Dar doua picioare goale,fine si moi ca ale unui bebelas?Nevinovate parca...cersind saruturi tot mai si tot mai intense?Nestiind ce are sa urmeze dupa...

    RăspundețiȘtergere
  32. genial! citind articolul, inevitabil m-am imaginat pe tocuri, si nu am cum sa neg faptul ca, you're damn right!!...cand esti pe tocuri de 10, te simti de 10; iar referitor la "testul suprem" de mai jos, care se intreba daca "fata mai arata bine cand o vezi prima data desculta", pot spune definitiv si irevocabil ca da; daca nu ma crezi incearca...fii desculta...mergi desculta, danseaza desculta, insa, nu uita sa stai pe varfuri; e uimitor; foarte tare articolul, (10)

    RăspundețiȘtergere
  33. "Port tocuri inalte si pasii mei se transforma in atacuri,pentru ca mi-am asumat constiinta faptului ca merit,am fost femeia dorita de fiecare dintre ei.Port cu nepasare parfumul discret,de parca as purta mireasma lor.Iar patul meu s-a transformat in tot ce ar fi vrut sa fie toti la un moment dat...."
    Sunt curioasa care ar fi fost reactiile in cazul in care Ana Maria ar fi lasat postul...intotdeauna viziunea unui barbat va impresiona femeile...si totusi daca am putea spune fiecare in parte de ce purtam tocuri.
    O citesc pe Ana de ceva timp....si ma impresioneaza poate la fel de tare pe cat ma impresionezi si tu. pentru curiosi...www.anamaria-georgescu.ro

    RăspundețiȘtergere
  34. "Port tocuri inalte si pasii mei se transforma in atacuri,pentru ca mi-am asumat constiinta faptului ca merit,am fost femeia dorita de fiecare dintre ei.Port cu nepasare parfumul discret,de parca as purta mireasma lor.Iar patul meu s-a transformat in tot ce ar fi vrut sa fie toti la un moment dat...."
    Sunt curioasa care ar fi fost reactiile in cazul in care Ana Maria ar fi lasat postul...intotdeauna viziunea unui barbat va impresiona femeile...si totusi daca am putea spune fiecare in parte de ce purtam tocuri.
    O citesc pe Ana de ceva timp....si ma impresioneaza poate la fel de tare pe cat ma impresionezi si tu. pentru curiosi...www.anamaria-georgescu.ro

    RăspundețiȘtergere
  35. tocurile...expresia feminitatii si a seductiei.
    Interesant cum un lucru asa de ¨neinsemnat´are efect ¨devastator¨ asupra barbatilor.

    RăspundețiȘtergere
  36. Aproape ca m-ai convins sa port in fiecare zi tocuri si sa nu-mi mai cumpar niciodata incaltaminte tocless. :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Tocurile dau eleganta si gratie...dar cine le poarta zilnic, cunoaste amarciunea si chinul...

    RăspundețiȘtergere
  38. Apologia tocului, facuta cu multa inspiratie, este un compliment la adresa feminina. Dar deoarece tocul nu subliniaza latura spirituala a femeii, putem sa ne intrebam cine l-a inventat de fapt?
    Cele mai superioare femei ale acestei lumi sunt cele care au urcat pe podiumul sfinteniei, urmate de marile creatoare de cultura si mai apoi de toate cele care s-au sacrificat pentru un ideal, de la Ioana d'Arc pana la cele necunoscute...
    Deci chiar nu cred ca tocul are vreun rol civilizator, spune-mi ce femeie deosebita vrea sa iasa in evidenta doar pentru ca e femeie?
    Spune-le mai bine ca iti plac cele care studiaza istoria religiilor... :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Datorita multiplelor cauze de stres si presiune am slabit intr-o luna 7 kg, nu as fi crezut vreodata...ma caut in haine si abia ma gasesc....nu stiu de ce dar asta ma facut sa port iar tocuri..ai dreptate Tudor,e superb. Sa porti tocuri e altceva, spun asta chiar daca am 1,75 si sincer nu prea as avea nevoie...ma simt deasupra, ma simt peste mizeria din jur...seara sunt rupta, dar e bestial:)

    RăspundețiȘtergere
  40. Tudor.. despre tine se pot scrie multe randuri..
    Sincer nu ma asteptam la un asemenea post la tine pe blog..

    Felicitari! Si keep up the good work!

    PS: E oribil campul asta pentru comentariu doar cu un cont de google/blogger...

    RăspundețiȘtergere
  41. femeia simpla...fara tocuri, machiaje, rochii si bijuterii....femeia pur si simplu!e pe cale de disparitie si asta din cauza celor care vad frumusetea in niste nimicuri inutile si penibile...caci nu e nimic mai ipocrit in lumea asta decat sa ne punem tot felu de chestii in picioare, pe fata, pe maini, in urechi, etc si sa ne prefacem ca e asa de frumos...pacat ca ne intereseaza mai mult un cui idiot atasat la pantof decat sufletul unei femei simple, puternice fara sa vanda o imagine sau pe ele insale. si vorba aia....ce e mai frumos decat o femeie care la 40 de ani e plina de varicela si probabil cu probleme de coloana pentru ca barbatul de langa ea adora o gamba ”tensionata”?

    RăspundețiȘtergere
  42. femeia simpla...fara tocuri, machiaje, rochii si bijuterii....femeia pur si simplu!e pe cale de disparitie si asta din cauza celor care vad frumusetea in niste nimicuri inutile si penibile...caci nu e nimic mai ipocrit in lumea asta decat sa ne punem tot felu de chestii in picioare, pe fata, pe maini, in urechi, etc si sa ne prefacem ca e asa de frumos...pacat ca ne intereseaza mai mult un cui idiot atasat la pantof decat sufletul unei femei simple, puternice fara sa vanda o imagine sau pe ele insale. si vorba aia....ce e mai frumos decat o femeie care la 40 de ani e plina de varicela si probabil cu probleme de coloana pentru ca barbatul de langa ea adora o gamba ”tensionata”?

    RăspundețiȘtergere
  43. @cordos..cine te-a invatat pe tine ca "un cui idiot atasat la pantof" exclude un suflet frumos?relaxeaza-te putin..si vezi ca de la tocuri n-o sa faca nimeni varicela,poate varice :D

    RăspundețiȘtergere
  44. Pt ca asta defineste femeia...sa porti tocuri,inseamna in primul rand sa ai atitudine...sa stii sa mergi cu capul sus,sa nu 'calci in strachini' caci atunci se duce toata frumusetea de a fi o femeie pe tocuri!

    RăspundețiȘtergere
  45. superb articolul,
    felicitari :)

    articolul asta ma face sa ma oftic ca am 1.85 si ca port extrem de rar tocuri...
    dar privesc partea buna: am tocuri tot timpul ( cm in plus ) si nici nu ma dor picioarele seara :)

    RăspundețiȘtergere
  46. hmmm...High Heels by Christian Louboutin, the little black dress si ''half the world away''... ''starlight'' arunca tzigara din poza :))

    RăspundețiȘtergere
  47. Din start articolul nu se refera la femeia care nu stie sa poarte pantoful, sandaua cu toc si nici la femeile care fac un efort in asta ci se refera la femeia care, prin naturaletea sa, paseste cu eleganta. Un pantof sau sanda cu tocul inalt confera eleganta si suplete piciorului... si nu ma mai mir ca barbatii, intalnind pe strada, acasa, la munca, oriunde o astfel de femeie, aproape ca nu mai stiu unde-i nordul... este o inventie care innebuneste o lume intreaga :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. pretext feminin la inceput. la final nu?

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. am pierdut momentul:( maine la aceeasi ora?:)

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. exista atatea metode de feminizare a unei femei in lumea asta k uneori nu stii ce sa alegi ...uneori faci alegerea gresita...uneori dezamagesti asteptarile multora...cand tu de fapt esti o fiinta firava,sensibila care incearca sa atraga privirile barbatilor prin toate mijloacele dar din pacate nu stii ca cel mai mult conteaza sa fii tu insuti si sa ai atitudine si personalitate mai mult decat orice accesoriu inventat in lumea asta...astea sun femeile de neinteles dar cu multe intelesuri....

    RăspundețiȘtergere
  54. mie intotdeauna femeile pe tocuri mi-au inspirat...niste "obiecte umblatoare". dar se pare ca "aparitiile" sunt pe placul majoritatii barbatilor.
    poti opta, asadar, sa te inscrii in "dinamica" satisfacerii placerii acestei majoritati sau iesi din cercul asta dubios si incerci sa alergi cit mai des cu picioarele desculte prin iarba.
    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  55. Tudor, multumesc!
    M-am simtit extraordinar de dorita si sexi dupa ce am citit postarea ta...parca as fi avut o mare de barbati la picioarele mele incaltate in pantofi cu...toc!

    RăspundețiȘtergere
  56. Intr-adevar tocul poate fi privit ca inceputul feminismului, insa o femeie poate fi mult mai sexy prin atitudine, in cazul in care nu poate purta tocuri de 10. :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Te-am citit cu maxim interes. Nu sunt adepta tocurilor, dar oricum nu asta a vrut sa sublinieze blogul tau, ci mai degraba descris femeia ca pe o super fiinta (asa cum si mie imi place sa spun).

    RăspundețiȘtergere
  58. 66 comentarii ...
    Din nou, tocul vinde ... :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Foarte frumos scris si adevarat!Cind au o femeie pe tocuri,senzatia mea este ca unii barbati-intelectuali aspira la femeia-filozof,sa discute Kant,Hegel, Mahler:))Filozoafa si pe tocuri,mai greu...dar nu imposibil!E un vis...ca Fat-Frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  60. Frumoasa gandire din punctul asta de vedere:>...ma rog...tu de obicei gandesti frumos...

    RăspundețiȘtergere
  61. inaltator ...atat tocul, care ne inalta trupul si spiritul deodata, cat si imaginea pe care ne ai oferit o..
    ..divin..pervers..impunator..sexy..dulce dureros.

    RăspundețiȘtergere
  62. Femeia pe tocuri e cea care in momentul in care isi pune tocurile se indreapta grabita spre usa stiind ca in increderea ei sta totul. Timpul fuge in privirea ei... si in favoarea ei. Ea e femeia in a carei privire se citeste faptul ca nu se increde in tocuri ci in ceea ce este.

    RăspundețiȘtergere
  63. uaaa..la cat de bine primit a fost blogul asta, ne putem astepta ca numarul doamnelor si domnisoarelor istete, frumoase, intreprinzatoare, ocupate, independente si..mai ales.. pe tocuri de 10..sa creasca semnificativ!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. p.s. n-am citit din ce ai scris mai mult de primul paragraf, mea culpa...
    pentru mine eliberarea piciorului din pantoful cu toc reprezinta esenta omenirii... caci suntem oameni si adevarul meu nu e cu nimic mai bun decat al tau... traiasca piciorul iubitor care a stat in fata mea asa cum e el, gingas ca salcia in vant si tensionat ca trestia sub apasarea vantului ce este pulpa mea, si vant care e toc al admiratiei ce vrea sa mi-o castige... so fuck the toc si long live the neincrederea in noi...

    RăspundețiȘtergere
  67. Cer voie sa preiau sub forma de citat acest elogiu tocului si sa-l public pe blog, sa-l mai vada si altii :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  69. adina poti sa preiei o parte si pt restul safcai link aici asa e corect, cred:)

    RăspundețiȘtergere
  70. multumesc!!!
    uite, aici l-am pus: http://adinahutanu.wordpress.com/2009/02/05/compunere-despre-pantofii-cu-toc/
    zis si facut, acum am taiat textul "cand ti-e lumea mai draga" :)

    am linkuit, bineinteles, spre postul original, oricum as fi facut asta.

    scrii frumos!

    RăspundețiȘtergere
  71. stefan: doar daca faci o gaura in toc...

    RăspundețiȘtergere
  72. Dar mai arata bine o femeie de 1,75 cu tocuri??!!

    RăspundețiȘtergere
  73. Misha:

    O femeie de 1,75m (care pe tocuri atinge 1,85) arata sublim si impresionant, (cam ca Venus din Milo pe cand era ea intreaga si poseda cap si brate) mai ales daca e insotita de un mascul feroce de 1,55m inaltime! :))

    RăspundețiȘtergere
  74. Erata: Venus cap inca mai poseda si astazi :))))

    RăspundețiȘtergere
  75. P.S. Trecand cu ochiul peste comentariile celorlalti, am observat ca sunt cativa care sustin ca tocurile ar fi o inventie misogina si egoista... Nu stiu, mie-mi plac picioarele FRUMOASE anatomic indiferent de incaltari: in cizme cu toc, in papucei rosii cu talpa plata, in adidasi, in bocanci, cu sau fara ciorapi de plasa/nylon. Niste glezne groase precum butucii nu vor arata niciodata bine pe niciun fel de toc.

    Asa ca, my humble opinion de utilizator extrem de sporadic al tocurilor (pentru ca-s infinit de incomode si complet nepractice) e ca: daca ai picioare faine, poti sta si descult, si in sosoni, si in papuci de casa cu pampon, ca tot faine-ti raman picioarele! :P

    RăspundețiȘtergere
  76. Si ca sa fie si mai si, tocurile de 4-5 cm au proprietati benefice pentru picior. Cel putin asta afirma medicii ortopezi. Nu intru in detalii tehnice, da' e ceva de relaxarea muschilor coapsei :P

    RăspundețiȘtergere
  77. Ingerul tau spunea...
    Apologia tocului, facuta cu multa inspiratie, este un compliment la adresa feminina. Dar deoarece tocul nu subliniaza latura spirituala a femeii, putem sa ne intrebam cine l-a inventat de fapt?
    Cele mai superioare femei ale acestei lumi sunt cele care au urcat pe podiumul sfinteniei, urmate de marile creatoare de cultura si mai apoi de toate cele care s-au sacrificat pentru un ideal, de la Ioana d'Arc pana la cele necunoscute...
    Deci chiar nu cred ca tocul are vreun rol civilizator, spune-mi ce femeie deosebita vrea sa iasa in evidenta doar pentru ca e femeie?
    Spune-le mai bine ca iti plac cele care studiaza istoria religiilor... :)

    03 februarie 2009 21:00



    vizual?
    cu tot respectul dar in momentul in care o sa ceptam ca suntem diferiti (femeile-barbatii) atunci in mod sigur ai sa vrei sa te cunosti si ai sa-ti dai seama ca ai nevoie si de tocuri...daca esti femeie trebuie sa te comporti ca atare... sa incerci sa fii feminina, misterioasa, greu de prins s.a.m.d.
    Si de pe tocuri ai sa vezi cum toti barbatii au sa devina mai atenti la ce spui tu fata de ce spune doamna in pantofi sport... si vor acorda mai multa atentie intelectului tau, si vor vrea sa aprofundati impreuna ”istoria religiilor”.

    Felicitari Tudor pentru ”scriere”! si succes

    RăspundețiȘtergere
  78. cel mai amuzant e ca unele femei s-au simtit "super-dorite" de barbati dupa ce au citit acest articol...:)) daca va vine sa credetzi...!!!Eu l-as intreba pe Tudor doar atat,si probabil ca nu-mi va raspunde,care-i diferentza dintre Andreea Raicu si Ana ? E doar un nume simplu sau e o diferenta de centimetri? E doar diferenta dintre farmecul vietii si fascinatia puterii? Sau e doar eternul conflict interior dintre inima si ratiune?

    RăspundețiȘtergere
  79. cu ce sa incep..?ai talent!!
    ma fascinezi tu si felul tau de a scrie si a privi lucrurile..Toti spunem lucruri atat de comune, seci..folosim aceleasi expresii! Pe blog-ul meu am scris unele lucruri despre tine..imi place sa gasesc sensurile spuselor tale.
    MA INSPIRI!
    DE oameni valorosi ca tine are nevoie Romania si tocmai de aceea cel putin o valoare vrem sa pastram:
    PE TINE!:P

    RăspundețiȘtergere
  80. De ce se machiaza si se parfumeaza femeile? Pentru ca sunt urate si put. Femeile, in general, incearca sa ne minta cu aparitia lor. Vor sa fie mai slabe cu jeans-ii lor stransi, vor sa aiba parul mai lung si printre toate vor sa fie si mai intalte. Ghici cu ce... Cu tocurile. Noi nu avem nevoie de asa ceva pentru ca noi suntem sinceri cu aspectul in general. Mai putin tinerii metrosexuali care au auzit ca ultima bashina e sa bei sampanie Cristal... Mai da la buci fratzioare ca nu pescuiesti nimic serios cu o asemenea linguseala lamentabila.

    RăspundețiȘtergere
  81. Tocurile pe care le-aș admira eu au peste 8 cm, sunt purtate de o femeie cu un corp frumos, care stie să se imbrace și să se miște, și care dacă mai are și o personalitate atragatoare ....genereză articole de genul asta.

    Acum imaginați-vă câte toante se plimbă pe tocuri și cît de mult NU vă pasă de asta. Tocurile nu te fac dorită și admirată decât dacă ești deja.

    RăspundețiȘtergere
  82. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  83. Foarte frumos pusa in pagina aceasta colectie de definitii elogiind tocul. Mi-a facut mare placere sa citesc povestea, precum si toate celelalte povesti din "Exercitii de Echilibru". Felicitari autorului!

    Mi-ar placea tare mult sa pot impartasi aceste povesti cu prieteni internationali. O traducere si interpretare profesionista in engleza ar fi exceptionala.

    RăspundețiȘtergere