[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Severin

Si a fost Severin. Superb si va multumim. Uitasem putin ce inseamna sa canti pentru 3000 de oameni. Sunt obosit, dar fericit. Revin. Tot azi.

Am vazut la stiri niste oameni care au salvat un cal. E un sentiment greu de egalat acela de a salva un animal. Sau un om. Cred ca face parte din Olimpul simtirilor omenesti. Si cred ca o data ce ai putut sa faci asta, esti iremediabil schimbat.

De aceea, poate lucrul cel mai greu e sa te salvezi pe tine. Suntem facuti sa realizam pericole aparente, nu profunde.

Un drum in noapte, obosit, e ca un interogatoriu fortat, cu tine insuti.

Farurile masinilor din sens opus echivaleaza cu constiinta care in mod repetat iti pune intrebari cu lampa atintita spre ochi.

41 de comentarii:

  1. salvezi sau ucizi. nu exista alta optiune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Tudor!

    Am vrea sa citim pe blogul tau si un post cu titlul "Chisinau" :)

    VAMA - sunteti ascultati si respectati si peste Prut, la Chisinau.

    Succese!

    RăspundețiȘtergere
  4. O seara extraordinara la Severin.Va multumim pentru cuvintele frumoase,va iubim si va mai asteptam la noi!tineti-o tot asa,si,Tudor Chirila felicitari pentru efortul depus la spectacol!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja a ne salva pe noi insine prima nu cred ca mai e o optiune a devenit un "trebuie"..
    mi-as dori sa pot merge si eu intr-un loc aglomerat cum e un concert sau o sala de teatru ca sa va vad..

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati facut un super spectacol la Severin. Va multumim pentru el si va mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  7. la sibiu mai veniti? ca din august va ducem doru!

    RăspundețiȘtergere
  8. buna tudor..cand auzim si de un concert la brasov?
    o primavara frumoasa si mult succes...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai ati auzit in martie de un concert la Brasov
    Dar nu ati fost atenti se pare

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce ma speriasem ca nu ai postat ...
    Si acum ai scris de un concert:x
    Cat as vrea sa vii si prin Turda.
    Stii de orasu' asta, asa?

    RăspundețiȘtergere
  11. off, ma, si mai sunt si din severin...veneam, ca nu te-am mai vazut cam dupa despartirea vamei vechi. Si-atunci erai suparat pe faza cu protestatu la articole cu icoane. A fost cea mai tare reactie pe care am auzit-o in seara aia, iar trimiterea la Saramago si Caragiale, m-a facut paf. Bravo, Tudor Chirila. Si multumesc. Pt copilarie, pt reverie, pentru avertizment cu steaua ce va cadea daca voi fi indiferent :) Foarte fain ce zici, si, probabil, ce simti...

    Multe zambete,
    Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  12. am fost la concertul din Brasov, dar am aflat despre el aici pe blog...vreau sa spun ca prin oras nu am vazut nici un afis cu voi iar reclama de la radio a fost cam slabuta, sincer la prima auditie nu am inteles despre ce formatie e vorba...mi-am cumparat bilete de la Diverta si cei de acolo m-au intrebat uimiti:"dar vine Vama la Brasov?"; in drum spre casa taximetrisul la fel de uimit... ceea ce vrau sa subliniez este ca reclama a fost cam proasta...oricum e cam tarziu acum dar...as vrea sa va mai vad sincer...

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut ocazia la Severin sa te ascult pentru prima oara live. Deosebit de frumos, pasiunea cu care canti se vede in fiecare gest facut.
    Foarte energetic spectacolul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari pentru spectacol. Deosebit! Pacat de sonorizare.

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc, Tudor. pentru ca mi-ai amintit ce inseamna sa canti pana nu mai ai voce, sa sar pana nu imi mai simt picioarele, si sa urlu ca visul meu il traiesc chiar acum..:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Esti un om foarte sensibil si subliniezi niste aspecte care noua ne scapa sau poate suntem prea grabiti sa le sesizam .
    Cata dreptate, un drum de noapte cand esti obosit este un interogatoriu cu tine insuti.Numai atunci mai avem timp sa ne privim in interior si sa ne analizam

    RăspundețiȘtergere
  18. Ieri am fost la primul concert Vama, desi sunt fan de mult timp. Nu l-as fi pierdut pentru nimic in lume. Am ramas fara cuvinte.Super-concert!! Seara aceea sigur n-o voi uita prea curand.
    iti multumesc, tudor, ca ma ajuti sa nu uit ce-nseamna sa visez, sa iubesc, sa simt si sa nu inchid ochii in fata crudei realitati.
    va mai asteptam la dunare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Uneori poti salva o viata doar cu o vorba buna... Iti multumesc Tudor!

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot respectul pentru tine Tudore! Dunarea ti-a ramas datoare. Ai grija de tine si drum bun in viata! Te mai asteptam pe la Severin sa ne reamintesti de cele mai frumoase momente ale vietii...

    RăspundețiȘtergere
  21. Te citesc deseori... insa nu-ti si scriu la fel de... des...
    Fiind una dintre multele fane "din primul rand" aici, la Severin, n-am putut sa nu postez un comentariu, care vrea doar sa va felicite!!!
    Pentru SHOW, pentru MESAJ, pentru ca SUNTETI... !!! :).
    Sidonia Popa - Tr. Severin

    RăspundețiȘtergere
  22. am ajutat si eu la salvarea unui cal si chiar e 1 sentiment aparte cand reusesti... va astept sa veniti in Iasi... mi'e dor de vama... si tie cred ca ti'e dor de Iasi... "Orasul in care taximetristii iti vorbesc despre biserici" :)

    RăspundețiȘtergere
  23. aaa... ca tot mi'am adus aminte... vrei sa imi spui dak melodia http://www.youtube.com/watch?v=MQDD3uwy2e8&feature=related e pe vre'un album Iris?

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu o intrebare...de cand nu ati mai cantat in Vama Veche?:)In Constanta cand ati venit ati cantat intr-un club de fitze...Wish!No offence!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai spus la un moment dat in timpul concertului "Multumesc ca ati venit si pentru noi". De fapt, toti veniseram doar pentru voi.
    Apropo, nu va iubesc numai cei care sunt in primul rand :P
    Va mai asteptam! Si cu Biloxi Blues daca s-ar putea, pentru ca nu am prins toti spectacolul anul trecut...

    RăspundețiȘtergere
  26. Tudor, cu cea mai mare placere am venit in fostul meu oras din Timisoara pentru voi. A fost extraordinar, n-am cuvinte. Da-mi voie sa-ti spun ca ati facut oameni care nu au absolut nici o legatura cu Vama (si ma refer la manelisti) sa simta muzica si la randul lor sa se simta bine. Crede-ma am stat la un moment dat langa unii dintre ei si am ramas placut surprinsa. Multumesc si multumim ca ne-ati facut sa traim!
    ps: va asteptam de zilele Timisoarei :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Al doilea concert (dupa Iris) care nu as fi vrut sa se termine niciodata...Te admir Tudor pentru ceea ce esti,ce exprimi...pentru ceea ce ma faci sa simt atunci cand ascult vocea ta...Iti multumesc pentru tot ce faci...Te pup

    RăspundețiȘtergere
  28. Iti spuneam dupa concert ca am un prieten care zice ca si-ar taia o mana pentru semnatura ta...Acelasi prieten e convins ca va da o lovitura de stat dupa academie,manevrand cu o mana un tanc si cu cealalta o baioneta, si ca va spulbera ideea de Che Guevara. Lesne de inteles ca his big dream anuleaza sacrificiul suprem de a se lipsi de unul din membrele-i. Totusi, e dispus sa-mi daruiasca "Au recherche du temps perdu" inainte de BAC, pentru ca te-am fotografiat. Si n-ai idee cat de important e sa faca asta! Deci, Tudor, multumesc pentru ca Vali te place. Si pentru concert...Si pentru fiecare tremur pe care mi l-a adus "Zmeul"...Si pentru "CU TINE"!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa nu apari in Clarasi..vor crede ca esti extraterestru...iar cei care te asculta nu vor fi destul de informati

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sa stii ca si cei care nu te cunosteau prea bine [ prin intermediul muzicii tale ] au ramas placut impresionati dupa concert ...
    Ati fost extraordinari si de aceea veti fi primiti cu bratele deschise de fiecare data cand veti reveni, pentru asta garantam noi, fanii si fanele din primul rand :)
    Sunt asa mandra ca ai postat acele 2 randuri despre concertul de la Dunare ... Sper ca te`am facut la fel de fericit cum ne`ai facut tu pe noi :)
    Tudor, esti perfect si te iubesc ! :x

    RăspundețiȘtergere
  32. Minunat concertu`. Congrats . And just so you know cand am ajuns acasa toaata lumea avea versuri de la vama / vama veche la status . Va mai asteptam la noi:)

    RăspundețiȘtergere
  33. NU.Noi va multumim.De mult nu ne'am mai strans asa de multi...de mult nu am mai cantat,tipat,ras si sarit ca nebunii vreo 2 ore...'Congrats..a fost superb.
    P.S. chiar daca mi'au tiuit urechile 2 zile, a meritat din plin! Va mai asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sincer,nu credeam ca voi vedea vreodata un astfel de titlu..Ati facut un show incendiar la Severin si da..si noi va multumim pentru ca si noi uitasem cum e sa avem parte de astfel de concerte in orasul nostru.Incetasem de mult sa mai sper ca la Severin vor concerta si alte trupe in afara de cele care canta 3-4 melodii,dintre care una originala si alta la fel,doar ca remixata(Anna Lesko..penibil:))..ahhh si mai si intarzie:)..frumos:)...trupe care intra pe scena:"manutele sus,dreapta,stanga.."etc..si mimeaza ceva contra cronometru ca doar pentru atat sunt platiti:)
    ..de asta va multumim atat de mult ca ati venit si la noi..si ca nu a mai trebuit sa mergem in alt oras pentru a va vedea..Respect!

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ati cantat in ziua in care am implinit 17 ani:)..cadoul perfect :)..multumim ca existati. "17 ani...infiniiit" :X

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  38. Va astepatam din nou cat mai curand posibil in Severin. Toti fanii vor fi din nou alturi de voi.

    RăspundețiȘtergere