[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 23 iunie 2008

Bacu l-am luat usor:)

Am copiat la mate si la sport...la mate nu am copiat pentru ca eram la uman si nu aveam mate in examen. In schimb am copiat la geografie, materie cu care nu am reusit sa coopeez pana in strafundurile unei relatii serioase. L-a sport nu am copiat dar am scapat de testul antidoping:)

Nu mi-aduc aminte ca bacul sa fi fost un stres prea mare pe capul meu mai ales ca eram bine la romana iar la engleza ma meditam demult si cunostintele mele depaseau programa. Dealtfel asta imi permitea si un anume soi de aroganta la ore care se manifesta prin refuzul de a raspunde. Eram taxat cu trei de cateva ori si apoi ma descurcam in teza. Din fericire aroganta nu mi-a folosit la nimic si Violeta, starleta clasei noastre, nu parea sa ma bage mai mult in seama.

Oricum as vrea sa aduc vesnice multumiri profesoarei Sanda Retinschi care m-a meditat si in doua saptamani m-a facut sa inteleg logica gramaticii limbii engleze.

Altminteri a fost distractie la bac. Io va urez bafta tuturor celor implicati in acest fenomen si sa nu uitati ca mai aveti putin pana la responsabilitatile mici burgheze care napadesc viata noastra si de aia ar trebui sa profitati si sa va distrati major.

Si inca ceva...nu e foarte pedagogic dar...visele se implinesc indiferent de medie Va cam pup:))

31 de comentarii:

  1. ahh, ce dragut :)
    la anu', daca iti mai gasesc postul, o sa-l citesc si eu pentru incurajare :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea dragut! E adevarat, visele se implinesc oricum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru licenţă ce sfaturi ne dai? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi de urari.. ma simt :> .Cand postai articolul eu intram la oral :D si evident distractie maxima (dupa) acum inca un pic de revizuire a materiei.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. e drept ca media nu conteaza, dar ajuta ;)

    si merci pt sosetele colorate :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim de incurajari..O sa avem nevoie.Sa scapam si de bac si apoi libertateee frateee:X

    RăspundețiȘtergere
  7. :D
    ce dragut din partea ta sa te gandesti la noi :P
    si eu sunt la uman asa ca.. no mate for me :P si la geogra si engleza ma descurc :))

    pentru mine bacu' incepe maine..dar le urez muuulta bafta tuturor :)

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  8. despre sesiune sh studenti?:) sa le lasam pe toamna toate? sau jumi-juma?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaa..BAC-ul...amintiri...frumoasa perioada,poate cea mai frumoasa. Parca au trecut aaani, multi ani...

    RăspundețiȘtergere
  10. BAC-ul... stiu ca am plans de fericire cand m-am vazut pe lista cu admisi si printre primii...amintiri frumoase...
    dar ... licenta???
    sper sa plang la fel ca la bac...

    RăspundețiȘtergere
  11. he heee...mersi mult...si eu ma simt :D daa..de-abia astept sa treaca...si apoi..mareaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu sunt la uman, aveam de ales intre mate si sport, am ales sport, normal!

    sper sa il iau si eu usor... la oral... dar la ce comisie am nu cred ca o sa fie simplu :(

    asta e, marea o sa ma primeasca indiferent de nota :)

    [app, cred ca articolul tau a fost singurul lucru frumos din ziua asta]

    RăspundețiȘtergere
  13. ce dragutz din partea ta...pacat ca n-am intrat p blog inainte sa merg la oral, imi mai ridica moralu':D...eu sper totushi sa pot copia la mate, ca e un fel d geografie ptr tine :P
    deocamdata is happy c-am inceput cu dreptu' si, sper sa postezi ceva frumos si inainte de admitere :))

    RăspundețiȘtergere
  14. multumiiiiiiim! :D am scapat de unu... sa avem noroc si la urmatoarele!

    RăspundețiȘtergere
  15. "ce dragut..ce dragut"...de fapt totul e o gluma proasta.anyway,abia astept urmatoarele probe, sa ma distrez si mai tare pe seama "sistemului" de invatamant romanesc;))

    RăspundețiȘtergere
  16. multumim frumos. e asa cum zici tu, indiferent de nota visele se implinesc...

    RăspundețiȘtergere
  17. N-am prea inteles prima fraza... "Am copiat la mate si la sport...la mate nu am copiat pentru ca eram la uman si nu aveam mate in examen".

    Si cred k pe "l-a" l-ai scris gresit. Adica sunt sigura.:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumiiim ;)) Bacul nu e stres. Next on the list : admiterea, ala da stres.
    Trecem peste!

    RăspundețiȘtergere
  19. in sfarsit pe cineva pe care chiar vreau sa ascult vorbind de BAC. nu de alta, dar serios ca, mai ales in ultima vreme, parca toata lumea incerca sa bage frica in noi, noii absolventi de a 12-a. oricum...multumim pentru gandurile placute si pentru incurajari..pentru ca e destul de greu sa tii capul sus intr-o lume si intr-o situatie in care marea majoritate a oamenilor incearca sau resusesc fara chiar sa vrea sa te demoralizeze. Merci mult, Tudor! :D

    RăspundețiȘtergere
  20. @ cristina: nu te chinui atat de mult sa intelegi totul... o sa treaca viata pe langa tine si o sa pierzi timpul analizand!!!
    Cat despre licenta... si ulterior dizertatie ... nu trebuie sa va stresati... chiar nu conteaza notele... decat... asa ... ptr sufletul vostru! (asta cam, cateva luni... pana uitati cat ati luat)

    RăspundețiȘtergere
  21. Tudor, bacul l-am inceput si eu ieri si nu e stress inca. Mate vine marti, atunci va fi putina durere-n suflet, dar ma consolez cu faptul ca visele oricum se implinesc. Nu vreau sa vorbesc despre el, vine, trece, sper ca trece bine...

    voiam sa zic ce misto a fost sfarsitul liceului. Pe langa traditionalul Gaudeamus, clasa mea a cantat - cu foarte mult soul si skill - 18 ani. A fost foarte tare la serenada, profii au inceput sa cante cu noi, bateau din picioare...Not to mention faptul ca la absolut fiecare majorat s-a cantat pe rupte 18 ani, imediat dupa "la multi ani", si saream toti ca nebunii. Sirop un pic, dar so true si tare fain :)
    Cred ca as multumi pt cantecul asta care pt noi, astia mai tinerei, are o semnificatie aparte. A facut istorie, e un fel de "ani de liceu" reloaded.

    RăspundețiȘtergere
  22. ce frumos...da nici io nu dau la mate da as vrea sa pot sa copiez la sport!...sa fie bafta multa!si visele se implinesc oricum daca crezi in ele...:)sa plec odata la mare sa vina vara si pt mine!

    RăspundețiȘtergere
  23. bacul e atat de usor pe langa faculta.as prefera sa-l dau de o mie de ori din nou decat un examen de microbi.

    RăspundețiȘtergere
  24. "Visele se implinesc indiferent de medie"...asta e valabil si la facultate?!? Sau nicaieri...?
    Cred ca e un pic mai realist spus..."Visele nu se prea implinesc...indiferent de medie".Are grija lumea asta rea de gazarea lor, a celor putine visuri autentice care chiar merita visate...si din putine cate sunt, si mai putine prind viata...

    RăspundețiȘtergere
  25. Da,"visele se împlinesc indiferent de medie". Şi visurile? Bănuiesc că la alea te refereai.Oricum, mie-mi place un citat de-a lui Noica: " Visez la o şcoală în care să nu se predea, la drept vorbind,nimic. Să trăieşti liniştit şi cuviinvios, într-o margine de cetate, iar oamenii tineri,câţiva oameni tineri ai lumii, să vină acolo spre a te elibera de tirania profesoratului. Căci totul şi toţi le dau lecţii. Totul trebuie invăţat din afară şi pe dinafară, iar singurul lucru care le e îngăduit din când în când e să pună întrebări. Dar nu vedeţi că au şi ei de spus ceva, de mărturisit ceva? Şi nu vedeţi că noi nu avem întotdeauna ce să le spunem? Suntem doar mijlocitori între ei şi ei inşişi."
    Drăguţ blog-ul. Am aflat de el după concertul din Zalău.:)

    RăspundețiȘtergere