[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 11 iunie 2008

Nu s-a actualizat reteaua.

Cauti disperat un medicament rar. Incerci in reteaua Sensiblu. Iti raspunde cineva care verifica in baza de date. Ti se spune ca medicamentul exista intr-o farmacie de la Iasi. Esti fericit. Nu te asteptai la asta. Ridici in slavi gestiunea electronica si tehnologia. Suni la Iasi. Spui ca vrei sa ti se retina toate cutiile cu respectivul medicament. Vocea de la capatul firului iti raspunde sec ca nu au medicamentul. Ii spui ca trebuie sa fie o greseala, tocmai s-a verificat in retea si medicamentul apare la ei. Ti se raspunde cu un inceput fin de iritare ca medicamentul nu e si gata. Si ca le pare rau. Apoi vine si explicatia : nu s-o fi actualizat reteaua. Simplu.

18 comentarii:

  1. and I say Romania is my country.. -_-

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa spun ca viata e usoara si ca poti sa zambesti lejer....Nu este...am 25 de ani anul asta si pot sa spun sigur: Viata este foarte grea...si este si mai greu daca ai pierdut oameni dragi...Mai spun ceva totusi oricat de greu ar fi trebuie sa lupti, sa lupti si sa lupti....Cateodata ma asez seara rupta de oboseala in pat si spun:" Nu mai pot" si adorm plangand....dar dimineata cand ma trezesc si vad soarele o iau de la capat zambind...Trebuie sa luptam pentru noi si pentru cei dragi noua indiferent de situatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania. Aici totul e simplu. Aici e tara tuturor posibilitatilor. E tara unde oamenii mor fara vina, unde platesti lunar catre sistemul sanitar, si atunci cand ai nevoie de ceva - rareori - primesti un raspuns indiferent.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si cand te gandesti ca nimic nu se va schimba prea curand...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar placea sa ma duc la farmacie si sa cumpar medicamente la pret vechi - pentru ca nu s-a actualizat reteaua....Preturile insa se actualizeaza inainte de a fi anuntate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romania este tara in care traim si punct!!!!!. Nedreptati se intampla peste tot in lumea asta...

    Unele spitale "colcaie" de sange altele isi tin pacientii in asteptari lungi pentru o punga de sange necesara unei operatii urgente( matusa mea-Dumezeu sa o ierte!)

    Elevii isi bat profesorii, profesorii isi molesteaza elevii.

    Pentru un singur document trebuie sa te duci la cinshpe' institutii si sa suporti cozi lungi.

    Politaiul lasa sa scape criminalul( pentru ca e nu stiu cine) si condamna la inchisoare o baba pentru nu stiu ce neintelegeri legate de pamanturi.

    Nu are rost sa blamam Romania pentru asta....ne trebuie/ va trebuie putere de adaptabilitate dar nu resemnare .... fiecare trebuie dintre noi trebuie sa facem ceva in sensul schimbarii in bine chiar si un lucru neinsemnat cum ar fi de exemplu sa il atentionezi, pe scara rulanta de la metrou, pe omul care stationeaza pe partea ta stanga sa circule si ca doar pe partea drepata se sta.

    etc....

    RăspundețiȘtergere
  8. ce medicament cauti? cauta in reteaua farmacia dona.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sau la Farmacia Academiei ( pe langa Palatul Telefoanelor).
    Acolo exista mai multe sanse sa gasesti sau sa ti se faca rost de ce ai nevoie.In general si repede.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e de mirare.Lumea s-a saturat sa traiasca,are slujbe pe care le urasc pt ca nu si-a gasit vocatia. In loc ca oamenii sa se ajute,acum se saboteaza;nu mai exista intelegere,mila,compasiune,nici macar un zambet sau o vorba blanda. Si te mai intrebi de ce nu se poate sa fim OAMENI...pentru ca am fost oameni.la timpul trecut.am "evoluat" intr-un soi de creatura egoista si mandra,un "egom"...iar oamenii sunt o creatura ciudata si pe cale de disparitie. Deh,societatea ne-a omorat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania......si inca va mai mira ceva?! a ...
    si inca ceva ...suntem in
    Eeee…eee...uuuu… Ro-pa !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. nu iti mai ramane decat sa crapi.oricum nu ii pasa nimanui.romaniaaa..!

    RăspundețiȘtergere
  13. Exista posibilitatea ca acel medicament sa nu mai fie importat de ceva timp. In fericita situatie, cateva farmacii il mai pot avea in tara ( au avut stock-uri mai mari, sau pur si simplu nu le-au putut returna chiar daca nu le vindeau ...)
    Mai este la fel de posibil ca cine a recomandat tratamentul sa nu fie bine informat, sa nu stie ca acel medicament nu a mai fost importat si nu se mai importa.
    Exista si posibilitatea ca un medicament sa fie interzis dupa ce a existat in piata ani datorita unor reactii adverse aparute pe parcurs. Multi medici insa nu sunt intotdeauna bine informati.

    Medicul poate prescrie oricand ceva similar.

    RăspundețiȘtergere
  14. EURO 2008 live pe http://otvteleviziunea.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. uff..imi pare rau. eu aproape ca m-am obisnuit cu asta. E pur si simplu mirific sa iti cauti tratamentul in 7 farmacii din Bucuresti si sa ti se spuna k nu dau retzete, li s-a terminat plafonul and sooo on. Sa nu uitam detaliile care fac ziua sa devina si mai minunata 8-> :)) cele 29 de grade si caderile de calciu sunt sunt nelipsite. And here we go >:D<

    sowwy pt patetism, imi place sa cred ca o sa fie on oneday..sau poate doar ma mint singura? :-s bittersweet anyway..

    RăspundețiȘtergere