[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 19 iunie 2008

Dor

M-au sunat de la mare. S-au facut rosiile de gradina. Asta de ceva timp...Of iar incepe dorul asta de mare ca un sfredel in stomac...

24 de comentarii:

 1. STIRI DE LA MARE:
  -Cerul este gri-nehotarat
  -Noaptea trecuta a plouat cu tunete si fulgere
  -Marea ...va asteapta!
  cat despre rosiile de gradina...:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Abia astept sa plec si eu la mare...pana atunci, parca innebunesc in capitala asta..

  RăspundețiȘtergere
 3. off... te cred!
  eu plec la mare pe 5 :x
  daca nu as fi avut bacul eram deja acolo ... :-<

  RăspundețiȘtergere
 4. :)..e incredibil cat de mult iubesti marea..:)

  RăspundețiȘtergere
 5. cum sa nu iti fie dor cand tu esti omul plajei
  dupa atata munca meriti cu desavarsire sa evadezi la mare :X

  RăspundețiȘtergere
 6. eu te-am invitat dupa concertu din Arene la mare. n-ai vrut :(
  urmatoarea plecare dupa bac, joi

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Te bat daca mai zici de mare. Deja ma topesc la gandul ca sambata dimineata plec pt 2 zile la mare. Nu mai rezist. E boala asta, pe bune.
  Poate sa si fulguie si tot nu stau in bucuresti.......
  Ieeee plec la mareeeeeeeeeeeee.... fac baieeeeeeeeee. ma fac ca porcul in nisipppppp. Tare frate ! Asa e la mare ! Zbai

  RăspundețiȘtergere
 9. am vizitat marea de 4 ori pana acum si ultima data am stat in apa pana m-am incretit....
  iubesc marea si iarna cand mi-e dor de mare ascult melodiile tale si mi se face si mai dor...
  acolo ma simt in elementul meu si te inteleg ca ti-e 'dor'...

  RăspundețiȘtergere
 10. ce ti-e si cu marea asta :)) can't wait :x

  RăspundețiȘtergere
 11. "vara asta am sa ma indragostesc" ... la ... la ... la ...

  RăspundețiȘtergere
 12. mi-e dor sa imi innec amintirile in mare, iar ea sa ma linisteasca cu valurile ei. firicele de fiori sa imi strabata pielea la fiecare licarire de stelutza, sub luna aia stramba cu lumina difuza.
  dar pana atunci putem incerca sa inviem orasul sa pictam strazile cu un zambet si traficul cu gargaritze multicolor. :D [scuze de aberat :">]

  RăspundețiȘtergere
 13. pai hai...va asteptam la mareee!!!...dar anuntati-ne inainte...sa fim pregatiti:P...

  RăspundețiȘtergere
 14. offf offf... si n-am mai vazut-o de 1 luna si un pic... cred k vara asta o sa ma transform in "omul plajei"!! :X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 15. Da, am fost eu la mare, chiar intreaba de tine;)

  RăspundețiȘtergere
 16. ieri m`am intors de la mare. undeva in vama devine candva in vama. undeva in vama ramane doar in suflet. altfel... marea cam murdara. iti recomand rasaritul printre valuri. (mare curata, calda, sarata, uda... oricum vrei, asa e)
  am decis sa plec iarasi. la mare. saptamana aceasta. starea e mult prea euforica pe`acolo.
  cu respect, si marea`n suflet,
  rux

  RăspundețiȘtergere
 17. mi-a fost dor de mare si-am plecat. mi-am spus ca nu conteaza, plec o noapte ma intorc dimineata, trebuia s-o vad:). am urmat sloganul fac o baie cum ajung, asa ca iata-ma toata din sare la ora 2 noaptea in pustietatea vamii pe care nu o mai vasusem asa de prin clasa a zecea parca.. dimineata am alergat spre stuf sa prind bolero la rasarit dar bolero a refuzat sa se lase auzit. mi-am spus ca nu sunt de ajuns. am vrut sa beau o cafea si cautam deasupra barului tricoul pe care scria daca n-ai soare deseneazati[l, nu mai era.. multe au lipsit in ziua aia scurta dar marea a fost acolo, soarele m-a salutat din nou si a fost suficient sa ma faca sa zambesc.

  RăspundețiȘtergere
 18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 19. mi-a fost dor de mare si-am plecat. mi-am spus ca nu conteaza, plec o noapte ma intorc dimineata, trebuia s-o vad:). am urmat sloganul fac o baie cum ajung, asa ca iata-ma toata din sare la ora 2 noaptea in pustietatea vamii pe care nu o mai vasusem asa de prin clasa a zecea parca.. dimineata am alergat spre stuf sa prind bolero la rasarit dar bolero a refuzat sa se lase auzit. mi-am spus ca nu sunt de ajuns. am vrut sa beau o cafea si cautam deasupra barului tricoul pe care scria daca n-ai soare deseneazati[l, nu mai era.. multe au lipsit in ziua aia scurta dar marea a fost acolo, soarele m-a salutat din nou si a fost suficient sa ma faca sa zambesc.

  RăspundețiȘtergere
 20. mi-a fost dor de mare si-am plecat. mi-am spus ca nu conteaza, plec o noapte ma intorc dimineata, trebuia s-o vad:). am urmat sloganul fac o baie cum ajung, asa ca iata-ma toata din sare la ora 2 noaptea in pustietatea vamii pe care nu o mai vasusem asa de prin clasa a zecea parca.. dimineata am alergat spre stuf sa prind bolero la rasarit dar bolero a refuzat sa se lase auzit. mi-am spus ca nu sunt de ajuns. am vrut sa beau o cafea si cautam deasupra barului tricoul pe care scria daca n-ai soare deseneazati[l, nu mai era.. multe au lipsit in ziua aia scurta dar marea a fost acolo, soarele m-a salutat din nou si a fost suficient sa ma faca sa zambesc.

  RăspundețiȘtergere
 21. mi-a fost dor de mare si-am plecat. mi-am spus ca nu conteaza, plec o noapte ma intorc dimineata, trebuia s-o vad:). am urmat sloganul fac o baie cum ajung, asa ca iata-ma toata din sare la ora 2 noaptea in pustietatea vamii pe care nu o mai vasusem asa de prin clasa a zecea parca.. dimineata am alergat spre stuf sa prind bolero la rasarit dar bolero a refuzat sa se lase auzit. mi-am spus ca nu sunt de ajuns. am vrut sa beau o cafea si cautam deasupra barului tricoul pe care scria daca n-ai soare deseneazati[l, nu mai era.. multe au lipsit in ziua aia scurta dar marea a fost acolo, soarele m-a salutat din nou si a fost suficient sa ma faca sa zambesc.

  RăspundețiȘtergere
 22. mie mi-e dor de mare zilnic....chiar daca am vazut alte mari/oceane care mi-au imbatat simturile si s-au jucat cu pielea mea......dar...nu-i la fel
  mi-e dor de marea de ACASA aia cu alge...
  of mi-e dor de rasaritul vazut cam metreu singurica..eu si marea.....
  duceti-va la mare,va rog sa-i spuneti ca mi-e tare dor de ea.....

  RăspundețiȘtergere
 23. Tanti Geta... la doi mai...mancarica buna, aer proaspat...ce vremuri :)

  RăspundețiȘtergere