[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 14 iunie 2008

Va rog sa decidem hotul. Va implor!!!!

A fost 13 iunie. Acum optsprezece ani ne bateau minerii la Bucuresti. In iunie 2008 zece mii de romani sunt la Euro. E unul din castigurile Romaniei. Perspectiva economica. Faptul ca zece mii si-au permis sa mearga acolo. Ni se spune sa votam acum. Din spirit civic. Pentru ca ulterior sa urineze pe spiritul nostru civic. Urineaza cu blaturi si borduri sau ce s-o mai inventa in dinastia urmatorului primar. Ni se ofera sanse. Sansa unui manager din sistemul falimentar de sanatate la bataie cu buldogul ministerului de interne care latra dar a cam uitat sa muste.

Primarul independent. Independent de cine? De o parte a partidului sau. Harta solutiilor cui? Ar fi fost interesant sa vedem pe panouri numele autorilor proiectelor nu beneficiarii lor. Sa vad si eu ce arhitect vizionar l-a consiliat pe Blaga. In schimb sunt nevoit sa vad desene penibile cu Buldogul si sarpele Kah... Ma rog... umor de agentie...Mergeti la vot... E indispensabil sa stabilim urmatorul hot...AVEM NEVOIE DE UN HOT. Asa ar trebui sa se numeasca votul de maine.

Vii maine cu buletinul sa desemnam urmatorul hot? Hai, te rog eu, poate ca buldogul o sa ne fure mai putin pentru ca are prognatism inferior...Sau doctorul poate ne va fura fara sa simtim, ca picatura care se scurge usor din perfuzie...NU LIPSITI DE LA VOT! E IMORAL! Trebuie sa ne decidem hotul...Stiu ca ti-e greata dar te rog fa un efort! Daca nu vii o sa castige hotul alalalt.Si nu dai dovada de spirit civic. Au trecut optsprezece ani de la mineriada. Hai sa nu ne mintim: Primarul independent nu exista si stim cu totii asta. Macar atat am invatat in Duminica orbului. Cat despre buldogi sau caini...hai sa fim seriosi...

NU MA DUC LA VOT!!!Pentru ca oricat as fi de beat, nene Iancule, oricat m-as tachina si m-as fandosi, oricat m-as magnetiza cu Jamaica...care va sa fie coana Joitico... NU AM CU CINE VOTA!!!!!

21 de comentarii:

  1. Normal ca nu votam. Dar ganditi-va la mine.. Stau in sectorul 5 si "il am" primar pe Vanghelie! PE VANGHELIE! Imi e rusine sa si zic. Sa merg sa-l votez pe Bodu? Sau nu? Sau nu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am votat niciodata si nici nu am sa votez. Intradevar, nu am cu cine vota, nu am avut cu cine vota si probabil ca nu voi avea cu cine vota. E rusinos!

    RăspundețiȘtergere
  3. umm..cred ca e timpul sa schimbi bannerul cu "vama lanseaza vama.. " :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Macar cei care au atitudinea asta sa nu se mai planga ca merg treburile prost in tara asta. Va rog!
    E pacat ca cei ce au ceva intre urechi nu se duc la vot, in schimb pensionarii ce voteaza PSD-ul si minoritatile cu Vanghelie al lor sunt prezenti.

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am votat a nu stiu cata oara pe primarul targumuresean Dorin Florea, dar ne-a tras deja clapa la cei din invatamant, asa ca NU IL MAI VOTEZ PESTE 4 ANI si nu stiu de ce am facut=o acuma.Altceva; sunt fan declarat Vama(veche si noua), succes mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vanghelie ca Vanghelie...dar macar a facut ceva notabil...dar la capitala tot n-avem cu cine vota.ma simt ca cetateanul turmentat al lui caragiale,imbatat de atata campanie electorala.dar lasa,cresc eu mare-mare,si voi candida,ca tot e la moda. sa vedem daca ma tin pana atunci initiativele civice...

    RăspundețiȘtergere
  7. eu lucrez intr-un call centre aici in Bucuresti si duminica ne-au chemat la serviciu pentru 1 milion in pus la salariu ca sa mergem sa-i sunat pe oameni acasa si sa le spunem sa mearga la vot. credeti ca se poate ajunge mai jos de atat? din fericire nu s-au oferit destui oameni pentru sarcina morbida si deci nu se mai tine minunata camapanie anonima de trimitere a oamenilor la vot! sunt eu naiva sau mersul la vot este un "drept" pe care ti-l exerciti sau nu, in mod voluntar?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Si eu? Eu cu cine votez?"
    Chiar daca am doar 15 ani...

    RăspundețiȘtergere
  9. same stuff shi la braila... la primu' tur am fost sa votez...evident k cel p care l-am sustinut a ieshit al 3-lea oh daaa! ce optiuni au mai ramas? pai sa vdm...fostul primar shi un fost senator kre n-a facut nimic pt orash pe durata mandatului... dar ia sa vedem c a facut fostul primar? pai dak braila la concursul acela organizat acum cativa ani de ProTV privind cel mai curat oras s-a situat mereu in frunte, acum imaginea orashului e alterata de grotesc...oh da! multumim... Nici eu nu merg la vot... atunci am venit din sesiune special sa votez...vroiam sa se schimbe ceva. Acum nu am optiuni. shi shtii ce e cel mai deranjant? k batranii voteaza PSD-u...habar n-aveau cine candida din partea PSD-ului...da' nu-i nimic..."are tataia Iliescu grija de noi...o sa ne dea.."(praful d p toba)...shi acum? la ce sa te astepti?

    * disclaimer(dak se poate numi asha) mi-am exprimat o parere personala vis-a-vis de situatia orashului meu, nu am facut lobby pt vreun partid..hate politics

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa va povestesc o imtamplare: ieri ma intorceam de la farmacie si cum mergem eu asa agale spre casa fericita ca e putiu si e liniste...iese unu pe geam si incepe...UUURRRRAAAA...si apoi cu o goarna ....TUUUUUU!!!!
    Am sarit intr-o parte speriata neintelegand ce se intampla...dar a venit si explicatia...Romania a dat GOOOLLL...cand am realizat despre ce e vorba am zis ca fac infart de draci...deci? asa deci?...nu suntem in stare sa reactinam cand murim cu zile in spitale daca nu avem bani grei, nu reactionam cand copii nostri sufera de foame si de frig... ca natie vorbesc..in schimb reactinam cand se da un gol...inca mai fierb de nervi cand ma gandesc...nu ma duc la nici un VOT...sa se spele cu alegerile lor pe cap...imi caut o tara frumoasa si imi iau zborul...sa stea alti prosti aici sa le plateasca impozitele!

    RăspundețiȘtergere
  11. ...scuze pentru greselile de ortografie, dar imi fierbe sangele cand imi aduc aminte.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai stiu cine-a spus-o dar poate are dreptate si inca mai avem impresia ca cel care ne va fi primar, presedinte, superior, orice, va juca rolul de tata.
    La tv tot dau reportaje despre Taciuleasa. Unii s-au prins ca de sus nu vine mai nimic (exceptand luna dinaintea alegerilor).

    Eu am fost la vot. De ce? Pt ca altfel s-ar fi aruncat miliarde pe inca un tur iar "ei" (spun ei pt ca sunt la fel: ceva gen agentul din Matrix) oricum ies.

    RăspundețiȘtergere
  13. cate injuraturi am primit pentru exact aceeasi atitudine. imi zicea un taximetrist din iasi (ca acolo vietuiesc) faptul ca "astia de nu voteaza ar trebui sa nu mai aiba dreptu' asta vreo 10 ani". inca se gandeste romano-comunist la noi, dupa 20 de ani de "eliberare"... multi nu realizeaza ca a vota e un drept, nu o obligatie...

    RăspundețiȘtergere
  14. de ce nu va faceti propriul partid?m-a intrebat un amic suedez...POC-partidul oamenilor cinstiti care ar inlatura cu o simpla lovitura pe toti buldogii si serpii si toti fost-comunistii cu un poc..in cap eventual

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte tare ideea cu POC :) Poate facem ceva! Contacteaza-ma pe blogul meu, sa vedem ce iese (ailaic.wordpress.com)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mda... sincer... sunt de acord cu idea "dc nu votezi... atunci nu ai ce comenta" ... de ce? .. pai... pentru ca atata timp cat tie nu iti pasa ... atunci de ce sa ai ceva de spus!
    Parerea asta mi-a fost "intarita" (dc pot sa zic asa) in primul tur (sunt din Sibiu si aici nu am mai avut si al doilea tur) cand am stat toata ziua la urne ... si sincer ... cred ca daca ati vedea si voi cine vine de fapt la vot... data viiotare nu ati mai lipsii :((

    RăspundețiȘtergere
  17. as vrea totusi sa votez la alegerile viitoare,sper :)

    RăspundețiȘtergere
  18. toti va plangeti de romania dar nu faceti nimic sa o schimbati

    RăspundețiȘtergere
  19. Fericit posesor de una bucată primar la sectoru' 5, îl donez, pe persoană fizică, la toţi care este dispuşi să îl ia cu lopata. Ofer opţional borduri noi second hand, almanahe pline cu sfaţi despre succesuri. Le declar NULE!

    RăspundețiȘtergere