[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 3 iunie 2008

Finally

Am albumul Vama.Cu coperta cu tot.E foarte frumoasa coperta.Hartie de 170, luciu mat, concept alb negru. Il gasiti vineri la Arene la pret promotional.

14 comentarii:

  1. felicitari pt album. V-am auzit la Cj. Tari. In alta ordine de idei, ti-as propune un link exchange: Eu is Lush si am un blog si eu. Eu zic ca ii tare, dar nu ma stie multa lume. Prin afisarea pe blogul tau ma poti ajuta. Daca vrei si daca simti ca scriu ok. Eu zic ca fac asta. www.blogulucostel.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. bun, bun...eu il am prin sms:p. cre ca il iau si in format cd ptr masina

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari!!!!!!! ce inseamna "hartie de 170"?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ...Alexandra aici si iti tot citesc blogu` de o vreme (nu de multa vreme ce`i drept)si nu-mi faceam curaj sa "comentez"...dar acum voiam sa ti zic ca mi am cumparat bilet pt. vineri la lansare..abia astept...sper sa iasa super si nu am vrut sa -mi downloadez melodiile de pe odc sau alte minunatii pt. ca vreau sa fie o surpriza ce voi auzi la lansare (doar de aia e lansare), asta nu inseamna ca nu voi fredona deja cunoscuta "Pe Sarma" :P
    P.S.: sper sa aveti destule cd-uri pt. a cumpara

    RăspundețiȘtergere
  6. abia astept sa ascult live ''Scrisoare pentru Fat-Frumos'' ! ce paradox...uras timpul, insa cum il rog sa treaca cat mai repede pana vineri si atunci sa se opresca in loc !
    succes

    RăspundețiȘtergere
  7. lush... poate ma promoveaza shi pe mine tudor in nishte concerte... poate cant in locul lui... :) hai ca am fost rau... da nu cred ca se fac dinastea... ? nu sh... [oare eu de ce ma bag in seama?]

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu tot respectul pt ce a insemnat V V pentru mine in toti acesti ani vreau sa iti spun, imi pare rau, ai renuntat la Vama Veche ( probabil ati avut voi motivele voastre ), dar vreau sa iti mai spun ( ceva ce stii si tu, si toata lumea ), nu vei mai atinge niciodata nivelul acela.
    Respect pentru tatal tau, stima pt fratele tau ( pacat ca este dinamovist).
    Nu am chef azi, Alex.

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am fost niciodata fana Vama veche, nici n-am prea ascultat genul asta de muzica, pur si simplu din cauza ca n-am avut ocazia; au fost cateva piese pe care le tot auzeam la radio sau la tv dar atat. Insa... am devenit fana Vama din cauza ta... ca imi place ft mult cum scrii si am reusit sa descopar o alta fata a ta cu ajutorul acestui blog... asa ca am download-at noul album de pe site si imi place foaaarte mult, il ascult non stop la lucru. Ce sa zic... v-ati castigat un fan :). Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot ajunge la lansare dar va puup si bafta azi!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am venit de la concert. Superb !Adevarul prin literele de pe scena m-a atins...marul, copacul de la suflet normal, rochia alba de la Undevama,zapada, liniile din sambata seara...Cel mai frumos a fost tentatia Cartitei, jocul si asteptarea ei.
    Inca privesc Cartita si vreau sa simt ce e desenat acolo, pentru ca "limpede nu vezi decat cu inima, ochii nu pot sa patrunda... "

    Multumesc Vama !

    RăspundețiȘtergere
  11. i fell in love with Vama Veche when i was 10. Si am bitchuit at parinti mei pana acum ca cu nea luat cu ei sa feel si noi cum e sa asculti true live music.im 19 now..
    i live every song si ma face se scap de viata rece a canadei bazata pe bani. u scared me with ur separare but the new Vama continua sa remind people the true beauty of life. please keep it up

    RăspundețiȘtergere