[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 28 aprilie 2009

Laptop Freak

Ieri am avut o sedinta si Alina mi-a dat o foaie alba cu un tabel lucrat in Excel. Un buget. Aveam laptopul deschis in fata si am sprijinit hartia pe ecranul laptopului. A mai ramas putin spatiu si din ecran. Peste doua minute nu intelegeam de ce sageata mouse-ului nu apare peste tabelul cu Excel, ba mai mult eram contrariat de faptul ca nu gaseam "X"-ul de inchidere. Totodata mi se parea ciudat ca fereastra cu tabelul era mult mai alba decat restul. Mouse-ul refuza sa apara. Colegii ma priveau mesmerizati. S-a ras alte vreo doua minute pe seama mea.

23 de comentarii:

  1. eu am zambit cand am citit postarea;;)
    ai fost scump! si esti oricum:)
    O zi frumoasa va doresc si succes la concerte!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ce face tehnologia din om. :)) te inteleg perfect. daca nu am net, uneori reactionez de parca nu am maini, picioare si cap. Ridicol !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha. Unde e mai real sa fim daca nu in noi insine ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar m-am regasit in postarea ta! Nici nu nu dam seama cand devenim dependenti de tehnologie!

    Mi-ai inveselit dimineata!

    Ai grija.....uneori mai exista si altceva in afara calculatorului!

    Sa aveti o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. zambesc...de ce? ptr ca acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum cateva zile.Cu mouse-ul in mana, concentrata pe ceva in sistem, am vrut sa imi programez concediul pe calendarul de langa calculator. si incercam din rasputeri sa gasesc "sagetuta"pe foaia mare de calendar.Enervant era ca, cu cat incercam mai mult ,cu atat nu reuseam...pana mi-am dat seama ca trecusem demult de persectiva calculatorului si...o luasem razna...ptr cateva secunde. asta inseamna sa ai prea multa imaginatie ,incat sa dea pe dinafara :)

    RăspundețiȘtergere
  7. sigur nu ai fumat vreo planta etnobotanica?:)
    glumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Apropo de fumat....la Iasi exista o serie de magazine "Weed Shop" care vand amestecuri de plante "aproape" halucinogene. Sunt perfect legale si in trend pe acolo...
    Si se extind in toata Moldova incet-incet.

    RăspundețiȘtergere
  10. hihihi...obisnuinta si dependenta...chiar ma intrebam intr-una din zile... la o eventuala mare pana de curent...cum va fi sa revenim cu creionul pe hartie?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doar doua minute?..:))...join the club.:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Undeva in dreapta e o fantana si un scripete, ma face sa realizez ca graul verde din jur e romanesc. Strangem in brate cearceafuri. Degetele mangaie tastele. Atingem doruri si monitorul. Ne ametesc cuvintele. Ne arde privirea din fotografii. Doar viata din noi ne poate da regasirea. Sarutam inca propria piele? Exista viata fara trairi ?

    RăspundețiȘtergere
  13. ceea ce folosim este o extensie a noastra si le influentam prin energia pe care o avem intr-un moment sau altul. de ex cand suntem nervosi ele se pot defecta momentan si altele..
    gandeste-te sau simte care a fost mesajul celor 2 min..

    RăspundețiȘtergere
  14. Aceste chestii ciudate apar datorită reflexelor care le dobândim de-a lungul vieţii. Începem să nu mai gândim logic decât mecanic. Păţisem într-o seară să stau la birou, obosit, plictisit şi să mă joc în mâna stângă cu o monedă şi cu cealaltă mână să manevrez mousul. La câteva secunde scap moneda şi din instinc apăs de la tastatură " Ctrl + Z" (undo). Nu realizam de ce nu îmi revine în mână moneda. Am râs de unul singur şi mi-am dat seama cât sunt de penibil.

    Genearaţia care, trăieşte din viteză.

    RăspundețiȘtergere
  15. :))

    si cind te gindesti ca noi la virsta pustilor de 15-17-20 de ani ieseam afara cu cheia de git si baietii faceau cornete din hirtie si le suflau prin pretioasele tuburi de plastic cind ne uitam la televizor doar 2 ore pe zi cind adunam faimoasele colectii cu masini de la guma turbo cind ....


    si acum uite ne pierdem in tehnologie si stinjeniti tragem cu ochiul la pustii de 17 ani ca sa vedem cum sa mutam mousul

    dar stii care este partea frumoasa : cind noi eram copii ne uitam cu coada ochiului la parinti si ne spuneam in gind "of cit de inapoiati si cit de mare este diferenta de gindire dintre noi"

    ei tudor acum noi sintem parintii

    RăspundețiȘtergere
  16. nu are legatura directa bancul dar zic ca se potriveste oarecum



    A zis Dumnezeu către Adam:



    - Coboară în vale!



    Şi Adam a întrebat:



    - Ce e aia vale?



    Şi Dumnezeu i-a explicat ce este valea. După care Dumnezeu a zis:



    - Înoată peste râu!



    Şi Adam a întrebat:



    - Ce e aia râu?



    Şi Dumnezeu i-a explicat ce este râul, apoi a zis:



    - Urcă muntele!



    Şi Adam a întrebat:



    - Ce e aia munte?



    Şi Dumnezeu i-a explicat ce este muntele, apoi a zis:



    - Dincolo de munte este o peşteră, intră înăuntru!



    Şi Adam a întrebat:



    - Ce e aia peşteră?



    Şi Dumnezeul i-a explicat ce este peştera, apoi a zis:



    - În peşteră găseşti o femeie.



    Şi Adam a întrebat:



    - Ce e aia femeie?



    Şi Dumnezeu i-a explicat ce este femeia, apoi a zis:



    - Vreau să vă înmulţiţi!



    Şi Adam a întrebat:



    - Cum se face?



    Dumnezeu i-a explicat cum se face, apoi Adam a pornit la drum. Jos în vale, peste râu, sus pe munte şi înăuntru



    > în peşteră ....unde a găsit femeia. Dupa vreo 5 minute iese afară din peşteră şi Domnul întreabă uimit:



    - Acu' ce mai e?!



    Iar Adam întreabă timid:



    - Ce-i aia migrenă?

    RăspundețiȘtergere
  17. Fratele meu, vrand sa ma roage intr-o seara sa ii sting lumina pe cand plecam din camera lui, in loc sa imi spuna sa sting lumina a gresit si mi-a spus sa dau "X". Am ras dupa aceea de i-a trecut somnul.

    RăspundețiȘtergere
  18. it's fun being an unperfect homo sapiens

    RăspundețiȘtergere
  19. ba. in primul rand esti un bou. in al doilea rand esti un cretin. hai sa iti spun de ce. si nu incerca sa imi spui din dictionar ce inseamna bou si ce inseamna cretin. stiu ce inseamna ambele. am vrut doar sa te insult pentru ca o meriti. acum sincer sa fiu chiar am incercat sa ma pun in pozitia ta de animal prost si am pus o foaie pe displayul laptopului meu( si am display mat si nu lucios deci sansele pentru mine de a vedea prin foaie sunt mai mici). vad si cursorul, vad si X ul unde trebuie sa dau close (dar nu vreau sa dau ca mai am multe insulte de adresat). nu se uita nimeni la mine mesmerizat( dupa ce am citit postul tau, mesemrizat a devenit sinonim cu handicapat idiot animal si cu cacat in gura. nu a zis nicio proasta ca sunt scump. pt diana : esti o dobitoaca. nu poti sa iesi asa din realitate decat daca esti o... bine ai dreptate. daca esti o dobitoaca poti. bai chirila tu chiar mai suporti atatia prosti?! daca zici ca vrei sa ajuti tinerii romani trebuie sa le arati sa nu fie ca tine, niste handicapati. daca tot te duci in liceele alea nu le vorbi de cacaturi in care nici tu nu crezi, invata-i pe elevi sa vrajeasca toate proastele ca sa mai futa si ei.

    RăspundețiȘtergere