[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 31 decembrie 2009

Adio 2009! Bine ai venit 2010!

In seara asta la 19:30 ne despartim de 2009 in Piata Constitutiei. Ne vedem acolo cu fanii Vama care au ramas in Bucuresti si care au chef sa urle alaturi de noi. Hai, la multi ani!!!

14 comentarii:

  1. La multi ani, Tudor! La multi ani, trupa Vama! Sa aveti un an plin de realizari.Abia astept sa vad ce surprize ne mai pregatiti in 2010! Astept cu nerbadare albumul si concerte multe, multe, si piese de teatru si alte proiecte... Deci va doresc multa putere de munca in noul an !:)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Tudor! Tot ce-ti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, sanatate si un an nou mult mi bun si mai plin de realizari decat anii care au trecut! Sa fiti iubiti toti!

    RăspundețiȘtergere
  4. valcea?ramnicu valcea?ati fugit din piata la rm.valcea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Tudor, am tras chiulul de la concert!... :( Imi pare rau.. Voi ati venit la Valcea, dar eu fugisem la Sibiu sa fac revelionul acolo... Am dat de Iris in Piata Mare in schimb.
    Ei, anul asta o sa fie lung, va prind eu undeva... Oriunde :D
    La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei care nu au fost la concertul de revelion de la Rm.Valcea si vor sa vada concertul, puteti sa il vedeti aici -> http://cretu-radu.blogspot.com/2010/01/trupa-vama-la-rmvalcea.html

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, Tudor! La multi ani tuturor celor de pe blog si colegilor tai din trupa. E prima data cand iti citesc blogul pe 2010. Mai planuiti vreun concert pentru urmatoarele luni?

    RăspundețiȘtergere