[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 13 decembrie 2009

Animal Planet for Romania

A trebuit sa privesc Animal Planet ca sa vad un reportaj despre felul in care o fundatie din Romania lupta pentru eliberarea tuturor ursilor captivi si care a reusit sa elibereze de la infiintare aproape jumatate dintre ei.

Usor, usor, vom ajunge o tara mai apreciata de straini pentru varii proiecte care le trezesc atentia. Sigur ca in noianul de tate si tradari politice nu mai exista loc pentru proiectele care imping Romania in atentia internationala.

11 comentarii:

  1. uhm...tocmai am terminat de vizionat ultimul reportaj de la romania te iubesc al postului pro.tv.
    despre Sarmisegetuza, si cum ea nu este administrata de nimeni.socant.la fel de socant cum nici Paleologul nu a vrut sa dea vreo declaratie despre subiect.exista o persoana din guvern cu interes pentru cultura?nu, adica pe bune.chiar sa il intereseze.si daca ar exista ar fi prea comod sa faca ceva...
    nu cred ca suntem pe drumul cel bun.
    si Sarmisegetuza nu este singura...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, si eu am vazut reportajul acela si simteam cum mi se punea cate un nod in gat, rand pe rand... uneori doare cand vad asa ceva, poate suna ridicol in urechile unora, dar chiar ma doare sufletul cand vad si aud numai ”gunoaie” despre tara asta... cand de fapt, nu cunoastem despre ea nici 50% si nici nu vrem, si nici nu ne pasa, ci doar trecem nepasatori, injurand de zor si spunand vesnica pomenire: NORMAL, DOAR ESTI IN ROMANIA. Jur, Romania nu este asa cum e prezentata in show-urile kitsch de la TV si nici cum o fac politicienii sa fie. Ne-am pierdut sufletele, spiritualitatea, sensibilitatea si umanul.

    RăspundețiȘtergere
  3. ne pierdem istoria si identitatea?

    RăspundețiȘtergere
  4. dacă la televizor nu e loc, e bine că măcar mai aflăm aşa de una-alta. din aproape-n aproape.
    altfel, privitul animal planet e o idee bună, ca principiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este intr-adevar obositor, inutil sa deschizi televizorul si sa te lasi murdarit de intrigile politice, de scursurile de limbaj si de caracter.
    Iar a vorbi despre Romania a devenit un subiect de nisa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cate proiecte de cest fel sunt in Romania?
    Manageri proiectului sunt romani sau straini?
    De ce nu se promoveaza proiectele?
    ....s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  7. in presa de afara nu vezi mai niciodata ceva bun la adresa Romaniei, totul e despre haosul din politica si cam atat. dc insa ne gandim cat pierde tara din cauza asta, ne vine sa ne luam de par si sa urlam. la noi se promoveaza circul si nu valorile tarii:(

    RăspundețiȘtergere
  8. first things come first :))

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat mare ca tara asta e locuita de unii care se intituleaza romani,,,este foarte adevarata vorba asta

    RăspundețiȘtergere
  10. ai idee de ce teatrul de comedie e inchis de pe 14 decembrie pana pe 7 ianuarie? concediu sau altceva...

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut si eu despre salvarea catorva lei si trimiterea lor in rezervatii europene. Unele circuri au dat faliment si diversi oameni i-au adoptat. @otrava: nu e pacat ca locuim intro tara locuita de romani, ci ca traim intro tara locuita de oameni de care nu se ocupa nimeni si care inca nu prea stiu cum sa se ocupe de ei si de copiii lor. Dar cu timpul vor invata.

    RăspundețiȘtergere