[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 25 decembrie 2009

Rrom Revelion

Rromii n-au a se plange. Cel mai important post comercial de televiziune le ofera revelionul. "Revelion fara numar" Sau mai bine zis: Daca esti tigan, te uiti la PRO TV. Si castigi!

Asa ca sa nu mai spuna Madonna prostii. Care discriminare?

Intrebarea care se ridica: Romanii la ce se uita de revelion?

53 de comentarii:

  1. Pai io de obicei ma uit la Chirite de Rev , fac puzzle , beau ceai si merg in port. Si in fond acum e cool chestia asta cu nondiscriminarea si da bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. De revelion nu ma uit la tv si in general nu ma uit la tv. prefer sa ma uit la ce filme vreau eu. La tv sunt numai porcarii, iar in noaptea dintre ani posturile tv nu fac exceptie:) Sa inceapa anul cu dreptul:D Dar tu, Tudor te uiti la tv de revelion? unt foarte curioasa...

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt deja 4 milioane de tigani in tara. iar romanii,in parte sunt tiganizati..

    RăspundețiȘtergere
  4. esti un pic cam dur si postul tau suna a discriminare, insa cu toate acestea ai foarte mare dreptate. eu am incetat sa ma mai uit la televizor, iar de revelion in niciun caz nu ma voi uita de tv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poi eu zic ca astia incep sa discrimineze romanii, la urma urmei, da' ma rog:)).
    Noi ne uitam la stele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca romanii plictisiti de viata stau si holbeaza ochii la tv in noaptea de revelion... Nu inteleg aceasta mediatizare exagerata a tzgn. de catre protv... e vorba de bani oare? Oricum, mi-e lehamite, ne-au incalecat de tot si nimeni nu face nimic, pana nu e prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  7. românii se uită la cum ţara asta s-a mai prostit cu un an.

    RăspundețiȘtergere
  8. romanii sa plece in 4 zari...........asta urmeaza.....ce cultura?ce arte?ce istorie?ce?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca deja s.a exagerat toata chestia asta cu rromii, ca sa spun asa.. adica de la o telenovela a ajuns un fel de curent. Se pare ca romanii nostri dragi nu prea.si mai apreciaza tovarasii si le fac publicitatea unora care nici macar nu apartin in mod oficial acestei tari. Adica, la urma urmelor.. tiganii sunt peste tot in lume! Dupa parerea mea, ar trebui sa le inchirieze cineva o bucata de pamant si sa.i trimita pe toti acolo, ca sa.si faca tara lor. Acuma, sa nu ziceti ca discriminez, intr.adevar, sunt tigani care s.au ocupat de imaginea lor, au studii si un minim de cultura generala si maniere dar cati sunt aceia? Raspuns: foarte putini.. restul ne infecteaza tara cu manele si maniere proaste. Nu am nimic impotriva lor, dar, pentru numele lui Dumnezeu, nu in tara noastra! Si asa se duce de rapa pe zi ce trece. Nu avem nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau ca a disparut spiritul acestor sarbatori.Oara a ramas din acest spirit doar o sarbatoare comerciala?

    http://wishing-snowflakes.blogspot.com/2009/12/partea-ii.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Romanii au devenit mai rromi decat rromii in comportament... Si nu e niciun post de televiziune care sa nu fie patat de manele.
    Am vazut azi, zappand, la emisiunea marei dive- Mihaela Radulescu- niste negri mititei ce prestau cu un aer superior. (de Craciun, ma??)

    Eu simt ca tara asta nu prea mai are scapare. Imi spunea un moldovean candva "bine ca la noi sunt interzise manelele la tv". Nu ca ar fi bine si la noi?

    Craciun fericit ! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. La... pereti ? Mai bine asa, cel putin tiganii(si cei care-i divinizeaza) stau in casa iar ceilalti pot sa aiba un revelion frumos afara.
    by the way, Craciun fericit :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu lucrez de revelion.... Pentru ca turismul nu permite vacante... Si, daca n-as fi lucrat, as fi mers in oras sa vad artificiile si apoi la o cina de Rev cu oamenii care conteaza cu adevarat, unde am fi stat la glume si vin fiert, pana ne-ar fi doborat somnul...
    In rest, TV-ul nu mai ofera de mult ceva de calitate de Rev... Aceleasi filme american(izat)e, emisiuni in care se rade si se aplauda la semnal... Glume rasuflate, fara umor... Nimic de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt asa fericita ca veniti de Revelion la Valcea! Dar, din pacate, nu stiu daca o sa pot veni, eu sper! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmmm!De Revelion ma voi juca prin zapada, voi dansa impreuna cu prieteni dragi pe muzici bune si vom privi natura imbracata in alb de sus din inima muntilor Piatra Craiului. Televizor? Doar momente de suflet ce vor fi surprinse de ochiul aparatului de fotografiat. Sarbatori fericite, Tudor! Iar celorlati? Enjoy the moment! Smiles 4 everyone.

    RăspundețiȘtergere
  16. de ce ti se pare ca romanii nu-s "manelisti"?
    au fost dintotdeauna: cu masa plina cu varf, cu bani dati/lipiti , si cantece de "petrecere"

    nu de ProTv tine, daca sunt discriminati tiganii in romania sau nu; si ma refer la orice om care e mai inchis mai culoare sa se susoteasca ca "e tigan"; in cazurile bune, poate un "...da e okay"...


    ps: saracii romani... e ba vina "comunistilor" care vor sa-i fure si acum(de n-ar fi atras atentia basescu), ba a tiganilor...mama lor la toti
    e bine ca hranesti atitudinea de dusmanie...prin segregare generalizata si din topor...ca nu stam noi acuma sa avem si grija

    RăspundețiȘtergere
  17. ps: Tamango a spus mereu ca "maneaua" nu e muzica tiganeasca

    RăspundețiȘtergere
  18. se pot uita pe Mezzo, dar cati crezi ca se vor uita ? ce treaba au tiganii cu restul populatiei ? tu cand mergi cu masina si te claxoneaza idiotii...cati dintre idioti sunt tigani ? cati din idioti asculta manele in masina cu sonorul la maxim ?

    RăspundețiȘtergere
  19. nu o sa inteleg niciodata atractia asta fata de tigani. nu o sa le spun rromi pentru ca ma gandesc doar la bautura. chiar e o problema. seriale cu tigani, manelisti care au emisiuni la tv si articuleaza ffff greu limba romana, manelisti invitati la emisiuni tv...ce e cu disperarea asta cu tiganii? chiar vrea cineva sa ii vad? eu clar nu si mai garantez pentru inca cel putin 20 de persoane (numai de la mine din bloc:)

    RăspundețiȘtergere
  20. Iti urmaream blogul in tacere, stiam ca ma voi regasii macar intr-un punct din mesajul tau de zi cu zi. Iti multumesc fatul ca ma pot exprima prin tine.
    Acum imi este prea somn sa mai gandesc, sa realizez ca iti scriu aceste randuri... M-am abtinut de atatea ori incat am impresia ca visez.

    Nu sunt o fana obsedata, nu vin sistematic la concerte, ultima data te-am ascultat la Noaptea devoratorilior de publicitate...
    Blogurile tale ma amuza, imi inspira teama, lacrimi, furie ... Blogul despre ce este iubirea, mi-a schimbat complet viziunea asupra vietii.

    Iti multumesc domnule Tudor Chirila

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt atatia de multi si ne invadeaza tara pentru ca noi le permitem ii promovam si apar la tv mai nou ca si modele ,daca nu le am permite sa vezi ce frumos , liniste si pace ar fii

    RăspundețiȘtergere
  22. Mmm.. romanii se uita la ce le place de revelion :) Fiecare dupa preferinte. In cazurile mai fericite, se uita doar la numaratoarea inversa dinainte de miezul noptii si in rest petrec impreuna cu prietenii si/sau familia. Asta, deasemenea, dupa preferinte :)

    RăspundețiȘtergere
  23. multi rromi au devenit fani protv de cand cu ultima editie dansez pentru tine. cat despre denumirea programului de revelion... Solo !!! =))

    RăspundețiȘtergere
  24. Desi sunt rom langa rom, e un post nonalcoolic...prefer sa le spun tigani.

    RăspundețiȘtergere
  25. Noi mergem in centru. :D

    anii trecuti a fost frumos :-?

    RăspundețiȘtergere
  26. @MaddaB, daca ai impresia ca tiganii sunt niste monstri si romanii sunt perfecti, mai arunca o privire in jur. Ai impresia ca romanii nu beau pana pica sub masa, ca nu put, ca la romani nu exista violenta domestica, femei si copii batuti? Crezi ca romanii nu asculta manele si nu-si dau cu topoarele in cap unul altuia cand au pareri diferite? As spune sa vedem mai intai barna din ochiul nostru si mai apoi...

    RăspundețiȘtergere
  27. Zici de pro tv,dar si pe antena 1 tot ceva de genul asta o sa fie din cate am inteles.Pai romanii se uita la manele tata!Mai o sarma,mai un sprit,mai o manea,mai un pumn la nevasta; asta e romanul.Am inceput sa ma intreb daca nu cumva noi ca popor incepem sa ne identificam din punct de vedere comportamental tot mai mult cu rromii.
    Cat despre mine,ei bine,prefer sa vad un film sau sa dorm :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Se pot uita la ce post dorec pentru ca se vor simti oricum in largul lor.
    In noaptea de revelion vor fi privilegiati.
    Peste tot muzica de petrecere ,manele si vor fi promovate ca de altfel de cativa ani incoace non-valorile
    Deci se vor simti in elementul lor.
    Nu cred ca este o problema asta ,isi vor gasi singuri activitati.


    Si nu numai Pro Tv chiar si Antena care are un revelion "pe cinste" in limbajul lor desi este un kitch romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. De Revelion nu o sa deschid deloc televizorul o sa ma pun pe o canapea cu prietenii si o sa beau si o rad de tara asta care s-a mai tembelizat cu inca un an.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sarbatori fericite!
    Datii dreaq de tigani!


    Restaurant Pizzerie Vechile Coline

    Restaurant Pizzerie Vechile Coline Iasi va ofera un meniu select pentru evenimente si mese festive, in cadrul unui ambient nascut din eleganta si meticulozitate.
    Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering.
    Festiv - nunti, cumetrii, reuniuni, aniversari, petreceri corporate, revelion, etc.
    Corporate - conferinte, receptii, congrese, traning-uri, lansari, intalniri de afaceri, festivitati de promovare a produselor, inaugurari de sedii, etc.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sincer de revelion nu ma uit la nimic. Prefer sa fiu undeva la munte unde nu am mai deloc semnal nici la telefon. Sunt doar cu persoanele cu care ma simt bine si atat. Ascultam muzica buna, dansam si cred ca e mai mult decat indeajuns.

    RăspundețiȘtergere
  32. P.S. Oricum din ce am vazut in reclame anul asta cam pe toate posturile ne vor insulta inteligenta cu programele ce ni le-au pregatit :|

    RăspundețiȘtergere
  33. Adica un fel de " Dacă doriţi să revedeţi..."

    RăspundețiȘtergere
  34. concert vama ( Cerbul de Aur ) 28 decembrie 01:40 - TVR 1 \:d/

    RăspundețiȘtergere
  35. Romanii nu se uita la TV. Romanii petrec oriunde altundeva in afara de acasa:)

    RăspundețiȘtergere
  36. E Romania. Tara care venereaza rromii si manelele, tara in care 80% dintre cetateni se preocupa cum sa fure de la vecinul nu cum sa il ajute si care adora emisiuni gen cele de la Otv. Asadar nu este de mirare ca televiziunea de la noi devine pe zi ce trece din ce in ce mai de evitat. Sincer, de revelion, putine persoane raman acasa sa se uite la tv, si deseori cele care fac acest lucru sunt persoanele mai in varsta, oricum, sunt convinsa ca multora le place acest gen si asta datorita lipsei de cultura a romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vecinul meu vine sa imi faca scandal sanu mai pun colinde, dar manelele-i plac

    RăspundețiȘtergere
  38. Tot la proteve, boierule. Tot la proteve.

    Sunt curios dacă ar fi făcut un revelion săsesc, sau lipovean, de exemplu, ai fi scris acest post pe același ton?

    RăspundețiȘtergere
  39. Comentariul anterior mi se pare scandalos prin micime.

    RăspundețiȘtergere
  40. Rromanii adora emisiunile si filmele cu tigani...au vazut ei ca tiganii au o viata fierbinte si pe deasupra isi mai permit si palate...ce mai...o nebunie...

    si daca nu...poate poate se transmite vreo inmormantare live pe OTV...

    si uite asa mai raman vreo 20% din romani (mult?!) care nu au nici una din pasiunile de mai sus...dar cifra prea mica pentru a ne stresa sa oferim solutii/variante.

    RăspundețiȘtergere
  41. Romanii se uita la VAMA si IRIS in piata constitutiei. Show play love hehe

    RăspundețiȘtergere
  42. In niciun caz la protv! Nici antena 1 nu straluceste, acolo tot manele, parca vad! Damn!

    RăspundețiȘtergere
  43. Ganditi-va ca asa cum sunt vazuti tiganii la noi in tara erau vazuti (si eu cred ca inca sunt) negrii si hispanicii in America de Nord, si la fel cultura lor, ca si cea a rromilor era considerata inferioara si stupida in esenta ei. Si se pot gasi multe paralele aici, ca de exemplu intre muzica tiganeasca si toate felurile de muzica ale negrilor, de la blues la reggae si la rap... Toate au fost considerate inferioare si de prost gust la un moment dat.
    Mai lasati nationalismul asta fara ratiune care duce la rasism, ca asa s-au intamplat toate genocidele din lume.... Cine a zis ca Romania este tara voastra, ca va apartine, si ca alte rase/nationalitati nu fac parte din tara asta? Cam asta a fost si logica lui Hitler fata de evrei...

    RăspundețiȘtergere
  44. televizoarele se vor uita la romani,e cert!

    RăspundețiȘtergere
  45. Uitandu-ma ieri la concertul de la Cerb am vazut ca tvr-ul are program frumos de revelion, asta pt cei care nu se pot desparti nicio clipa de tembelizor. Si mai sunt optiuni, dar deh, tvr-ul nu e trendy :))) am o mica curiozitate insa. manelistii care sunt invitati de revelion au fost platiti de catre televiziuni sau au dat ei bani ca sa apara?

    RăspundețiȘtergere
  46. AdeSs,sunt ei prosti...dar nu cred ca a atat de prosti incat sa platesca ca sa apara :)

    RăspundețiȘtergere
  47. Sa se dea cate o manea sa ajunge la la toti si la noi astialalti sa nu mai ramana nimic. Decat Stradivarius cu caviar si parai la numerar.
    Hai nu te supara, schimba canalul :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Vrei sa pui un anunt? Te gandesti sa vinzi produsul cat mai profitabil si in cel mai scurt timp? te poate ajuta ! http://www.amestecate.ro Posteaza-ti anuntul si nu vei regreta!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna tema pentru un post, felicitari!

    Nu pot sa cred ca asta e "cererea" pentru revelion. Nu sunt genul de persoana care sa mearga la un restaurant de rev, prefer sa il petrec cu prietenii, acasa la unul din noi. Unii se mai uita si la TV. Si revelionul "fara numar" sincer ii cam dezgusta pe toti. Cred ca titulatura de revelion "fara cultura" ar fi mai potrivita...

    Ma gandesc totusi la momentele in care ne uitam cu drag la Anda Calugareanu sau Toma Caragiu, Dem Radulescu, si multi alti mari oameni... moare cumva cate putin din cultura Romaniei o data cu fiecare din acestia? Asa se pare...

    Discriminarea asta pozitiva a tiganilor nu poate avea rezultate bune... cu termenul de Rrom nu sunt deloc de acord - aceasta nomenclatura trebuia contestata si combatuta de Romania la nivel mondial pentru ca poate cauza confuzii periculoase - cum deja se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu vreau sa iau apararea PRO TV-ului, dar cred ca ai cam exagerat. Daca te uitai putin mai atent in grila de programe vedeai ca Revelionul Antenei 1 se numeste "Paranghelion" - cred ca aici e muuult mai grav!

    Cei care fac revelionul in fata televizorului, chiar sunt niste personaje triste. Nu trebuie sa pleci peste granita, sau la munte; poti sa petreci foarte frumos in centrul orasului la concerte, la o petrecere intre prieteni, in familie... CE BINE ca nu am TV!

    RăspundețiȘtergere
  51. Pot sa zic ca pe telecomanda mea s-a pus deja praful...Cred ca daca nu gasesti un film bun poti citi o carte...cel putin eu asta fac.Chestia cu rromii e un subiect destul de discutat, eu in general nu ma bag si sincer nu-i simpatizez absolut deloc, iar tu nu exagerezi deloc cu ceea ce zici.

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu unul nu mai suport 'tiganeala asta generala,nu numai protv are programul de revelion realizat cu tigani,ci majoritatea televiziunilor.,cu alte cuvinte suntem o tara de tigani.Culmea e ca se uita mai mult romanii decat tiganii la aceste programe.Asta e mult iubita noastra tara, din care sincer nu prea mai i-mi vine sa mai stau.Eu in noaptea de revelion o sa ma uit la un film si cred ca o sa stau mai bine pe net. Romani revenitiva!

    RăspundețiȘtergere