[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 21 decembrie 2009

Vama @ Tribute
















Credite foto: Alin Pandaru si Andreea Sararu

11 comentarii:

  1. ai baut si tu cu noi! :D a fost frumos. Sarbatori Fericite si un an nou plin de bucurii ! (chiar daca e ceva imposibil in tara asta)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare!
    Felicitari!
    Pt la anul: creativitate nemarginita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cat mi-as fi dorit sa fiu acolo:(( Sunt convinsa ca a fost un super show cel putin la fel de tare cum a fost cel de la Buzau de luna trecuta. Multa putere de munca in anul care vine sa ne bucuri in continuare cu muzica, teatrul si textele tale de pe blog:D Caci toate aceste sunt pentru mine o sursa de bucurie. iti doresc sa ai parte numai de impliniri pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos putin spus.. A FOOOST BESTIAAAAAL !!!!!! :X:X:X:X:X:X:X:X

    Sarbatori Fericite !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-e dor de Romania doar cand vad astfel de poze si ma fac sa-mi doresc sa fi fost si eu acolo, dar dc incep sa ma uit in jur realizez ca as venii acolo doar pt un asemenea concert si a doua zi ar trebui sa ma trezesc inapoi aici, nu se poate asa ca ma multumesc cu pozele, frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Poze de aseara: http://fotoconcerte.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. M-am gandit la voi ieri. In anul ce vine va asteptam mai mult in Vest.

    RăspundețiȘtergere
  8. Piatra-Neamt - ul nu il mai vizitati?Suntem multi aici.Multi fani. Va asteptam oricand cu bratele deschise. Si cand aveti de gand sa faceti o vizita, ne anuntati si pe noi. Va respect!

    RăspundețiȘtergere
  9. ma uitam la Eugen cu cata pasiune tragea din tigarea aia.. si mi-am adus aminte de: http://www.youtube.com/watch?v=K6Mw6b1T50U enjoy! :)

    RăspundețiȘtergere