[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 16 decembrie 2009

Va e clar?

Bai veniti in Tribute sa cantam? Sau ne lasati prada necunoscutilor? Va e clar ca acest concert VI SE ADRESEAZA? Pai daca nu va e clar, poate ar trebui sa va mai spun o data :) THE VAMA SHOW, december 20th, 21 30hrs, CLUB TRIBUTE/Calea Victoriei, admission fee: 40 lei.

Sa fiti acolo, ca nu sunteti de capu' vostru! Vreti SHOW? Va dam noi SHOW!
Bagati-va mintile in cap! Ca sa aveti de unde le scoate!

18 comentarii:

  1. ...dar cantarea din Galati(club S)...se mai tine? imi pusesem mai sperante ca ajung sa va vad...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. la un asa "indemn" as raspunde si eu prezent, pacat insa ca drumul London - Bucuresti costa mai mult decat ar trebui si mi-e putin cam imposibil. deci sunt absenta motivat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper sa ajung .Nu stiu cum se va circula de la Buzau la Bucuresti dar nu as rata ultimul concert al vostru de anul acesta. Deci sper sa nu iau absenta nici macar motivata.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. daca vrei ca de craciun sa imparti bucurie si putinul nostru(o,5)sa insemne foarte mult pentru alt trimite sms la 1390 cu textul big2461874

    RăspundețiȘtergere
  6. Pfai...fac 2 zile de piatra neamt la bucuresti pe inzapezeala asta.. si imi pare rauuu:(( ca as veni...:-< sper sa mai am ocazia...
    Sper sa va distrati>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Venim normal!!


    cu mic cu mare sa cantam si sa ne adunam sa facem show:))



    Bazeaza-te pe noi deasta suntem nu?!

    RăspundețiȘtergere
  8. I'll be there..voi fi tipa misto :)))in camasa 'cadrilata, mov cu portocaliu, prea stramta pentru "nebunaticii" astia mici care vor sa respire :), "cea mai rasuflare sexy",prea batrana,soprana ratata, scriitoare ratata, maritata (jamais!), corporatista (ce ghinion!), pitzi-mane-foto-sexo-acto-rateuri fara numar....DAR FERICITA!!!
    Habar n-am de ce! Dar vorba 'ceea: "progresam si uitam sa fim fericiti/ingropam bucurii intr-o mare de biti"..."De ce cantam noi acest cantec?" In ce limba suna cel mai frumos "treaba asta"?
    IN FRANCEZA! "Je vous'aime!"
    "DOAR VA FI SEARA MEA!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate starea financiara nu-mi permite sa vin sa va vad, insa sunt convinsa ca vor mai fi alte ocazii si sigur veti avea multi sustinatori.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca se bat cu pumnul in piept si vin ca ultima data la live music nu stiu cum.. sau fostul becker braw... nu pune baza....

    RăspundețiȘtergere