[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 11 octombrie 2009

Brasov again Bis

Mai proaspat la ora acestor randuri. Ma bate soarele si ma adie vantul in Piata Sfatului, printre porumbei, familii si indragostiti. Duminicile in pietele mari ale oraselor tandretea deschide expozitie.

Aseara a fost frumos. Nevoia de a nu mai prezenta piesele mi-a dat un sentiment de caldura. Am spus-o si pe scena. E ca intr-o relatie in care tacerea nu este apasatoare, ci mai degraba sinteza a comunicarii. Cat de frumoase sunt tacerile cu sens intre un barbat si o femeie. Si cat de rare.

Aseara asa am simtit Brasovul. Nu mai avea rost sa prezentam cantecele, sa desprindem mesajele. Am mai ramas o zi si bine am facut. Ma alint si eu prin Piata Sfatului impreuna cu lumea. Toamna asta a fost un cadou minunat. Parca nu vrea sa mai plece. Anul asta noi si toamna suntem ca indragostitii care nu si-au spus tot inainte de despartire.

Niciodata nu e usor sa te desparti, nici macar cand spui totul, cand ai senzatia ca spui totul. Despartirea de toamna asta va fi grea. O zi cat un anotimp. Ce ciudat, ne amintim mai degraba momente... si cat tanjim dupa perioade...

In definitiv, fericirea insumeaza o cantitate de sentimente mult prea mare pentru ca omul sa reziste sub povara ei vreme indelungata. Icre negre in cantitati mici. Sampanie sorbita, nu bauta pe nerasuflate. Ma rog, consideratii superficiale pe tema fericirii de pe o banca din fata Bisericii Negre. Vantul si soarele isi fac datoria azi. Orice altceva e un atac la adresa zilei perfecte de toamna. Copiii sperie porumbei.

7 comentarii:

  1. da..este o zi superba la Brasov. O zi buna de plimbat, de iubit! Sa ne bucuram de toamna asta minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma oftic..trebuia sa ies si eu la porumbei poate aveam noroc si te mai vedeam o data..in timp ce voi va plimbatzi prin piatza sfatului eu o ardeam cu iarba(verde)prin racadau:(( da da Bogdan sunt o ofticata stiu..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Tacerea nu este apasatoare, ci mai degraba sinteza a comunicarii."

    Asta merita pusa pe un tricou.
    Mor de ras !
    =))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-i as ca piata sfatului iti da senzatia ca e acolo , asa, doar pentru tine in acel moment?
    asa am simtit cu totii la un moment dat. la mine nu stiu cand a fost prima oara. probabil prima oara cand am iubit. desi ajuns acolo des, de fiecare data simt ca e locul care ma asteapta mereu, numai pe mine...

    RăspundețiȘtergere